- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
Neden?
ikna etmek için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden?
ikna etmek için.
konudan anladığım kadarıyla düğün. yani kadın erkek birlikte oynadıkları bir eğlence. adamlar sap gibi ne işleri var tek başlarına. erkeklerin düzenlediği altın günü değil ki.
Hayir yani neden bu kadar ic icesiniz? Ornegin duzenlediginiz güne eşiniz de mi katiliyor? Ya da birlikte agda mi yapiyorsunuz? Hali sahalara da cikiyor musunuz?
düğün değil nişan demiş konu sahibi.. muhtemelen arkadaşlarıyla bir araya gelmek belki biraz kaynatmak istemişler kendi kendilerine.. belki de o yüzden herkes eşini getirmiyor.. altın günü olması gerekmez, eşlerin birbirlerine alan bırakmaları gerekir.. altın gününe katılmak istese tamam mı diyeceksiniz mesela?
ben alakayı anlayamadımHayir yani neden bu kadar ic icesiniz? Ornegin duzenlediginiz güne eşiniz de mi katiliyor? Ya da birlikte agda mi yapiyorsunuz? Hali sahalara da cikiyor musunuz?
bizim burada erkeklerde gün düzenler. gece... sadece erkekler olur.
tamam işte, sizin orada öyle yapıyorlar, burada da konu sahibinin eşi arkadaşlarıyla nişanda bir araya gelmek istemiş demek ki..
nişan salonda yapılmıyor mu?
ya sizi bilmem ama burada eşimin iş ortamında (benimde) bazı erkek tipleri var. kaynaşalım vs. diye gitmezler. erkekler ya egolarını tatmin etmek için yalnız geldim imajı verirler. biz hanım köylü değiliz derler. hatta sabah kahvaltıları için gururla "biz kahvaltımızı evde yaptık, evde kedi beslemiyoruz ki" derler... eş evde çoluk çocuğa bakacak, höt dedimi susacak, ezilecek...
amaç keşke sizin dediğiniz gibi takılmak olsa....
Merhaba arkadaşlar. Nerdeyse iki senedir evliyim eşimle çok şükür arada ufak tefek sorunlarımız olsada mutlu bir evliliğimiz var. Ama eşim yapı olarak hesap vermeyi sorgu suali sevmeyen biri bende tam tersi onunla ilgili herşeyi merak ederim. Arkadaşımin nişanina gidicem dedi bende beraber gidelim dedim ben kendim gitmeyi uygun görüyorum senle gidersek ben ayrı masada oturucam senle öylede olmaz dedi ve ben sorun çıkarsam daha çok aramız bozuluyo ne yapicam bilemedim ben çok mu sık boğaz ediyorum acaba ):
açıkçası sizin dediğiniz gibi de olabilir tabi ama benim liseden beri görüştüğüm kız arkadaşım nişanlandı, sadece kızlar toplandık, güldük, eğlendik.. ama düğünde hepimiz eşimizle geldik.. zaten nişana eşimle gitsem sıkılırdı, ciddi bir ortam olmadı kız kıza kalınca..
o yüzden bu konuda eşi adına empati yapabiliyorum.. muhtemelen o yüzden kimse eşini getirmiyor.. hani herkes eşini getirip konu sahibi gitmiyor olsa dediğiniz gibi düşünebilirim, ama şu an kendi örneğim gibi düşündüm.. o yüzden doldurmasın kendisini dedim..