• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun bende mi anlamadım.

Merhaba arkadaşlar. Nerdeyse iki senedir evliyim eşimle çok şükür arada ufak tefek sorunlarımız olsada mutlu bir evliliğimiz var. Ama eşim yapı olarak hesap vermeyi sorgu suali sevmeyen biri bende tam tersi onunla ilgili herşeyi merak ederim. Arkadaşımin nişanina gidicem dedi bende beraber gidelim dedim ben kendim gitmeyi uygun görüyorum senle gidersek ben ayrı masada oturucam senle öylede olmaz dedi ve ben sorun çıkarsam daha çok aramız bozuluyo ne yapicam bilemedim ben çok mu sık boğaz ediyorum acaba ):

belki erkek arkadaşlarıyla gidicek onlarla takılcak..bence büyütmüşsün.yok bunda bişey.

Merhaba arkadaşlar. Nerdeyse iki senedir evliyim eşimle çok şükür arada ufak tefek sorunlarımız olsada mutlu bir evliliğimiz var. Ama eşim yapı olarak hesap vermeyi sorgu suali sevmeyen biri bende tam tersi onunla ilgili herşeyi merak ederim. Arkadaşımin nişanina gidicem dedi bende beraber gidelim dedim ben kendim gitmeyi uygun görüyorum senle gidersek ben ayrı masada oturucam senle öylede olmaz dedi ve ben sorun çıkarsam daha çok aramız bozuluyo ne yapicam bilemedim ben çok mu sık boğaz ediyorum acaba ):
ay içim kalktı. eşin biraz maço, ata erki böyle haremlik selamlık seviyor galiba..
Eşini yüceltmekten öte erkekliği kadını geri planda bırakmakla olduğunu sanıyor herhalde.

--ben kendim gitmeyi uygun görüyorum senle gidersek ben ayrı masada oturucam senle öylede olmaz--
Bu cümle biraz itici geldi bana. yani bunu yerine * tüm arkadaşlar tek geliyor sıkılırsın* falan deseydi daha iyi olurmuş ama yapısı öyle diyorsun. bence bi haltlar karıştırmayacağına inanıyorsan gönder gitsin. sık boğaz etme adamı.
benim eşimde gider arada nikaha düğüne vs. gayette mutlu olurum beni tanımadığım insanların arasına sürüklemediği için

Ne biçim şey o öyle
Nişan nikah düğün hiç tek gitmedi eşim
Diğer arkadaşlarının eşlerini / sevgililerini tanımıyo musun ?

--ben kendim gitmeyi uygun görüyorum senle gidersek ben ayrı masada oturucam senle öylede olmaz--
Bu cümle biraz itici geldi bana. yani bunu yerine * tüm arkadaşlar tek geliyor sıkılırsın* falan deseydi daha iyi olurmuş ama yapısı öyle diyorsun. bence bi haltlar karıştırmayacağına inanıyorsan gönder gitsin. sık boğaz etme adamı.
benim eşimde gider arada nikaha düğüne vs. gayette mutlu olurum beni tanımadığım insanların arasına sürüklemediği için

Aynen şöyleyiş önemli birçok şeyi değiştirebilirdi.

evet. benim karşılaştığım sorunlardan birisi buydu. ben 5 yıllık evliyim. eşimi kesinlikle başkasının düğününe tek göndermek istemedim, şimdiye kadar. güvenle ilgili bir şey değil. sonuçta ben onunla evliyim ve düğün benden sorulur:KK53:.

en son iş yerinden birinin düğünü vardı. başka ildeydi. şükür durumumuz iyi ikimizde arabaya atlar gidebiliriz. ama benim beyim arkadaşlarıyla gitmek istediğini söyledi. ne yapıp edip bende gittim. iyiki senle gitmişim dedi. adam para hesabı bilmez, milletin yediğini içtiğini öderdi oralarda. o parayla biz yedik içtik :KK53:

tatlı tatlı anlatırım genelde. sonra yavaş yavaş dozu arttırırım. iyice kanına girerim. sonra hayır diyemez:nazar:. benim taktiğim bu.

Taktiginizle beni aydınlattiniz teşekkür ederim deniycem :)

Eşinize; asker uğurlamaya değil de nişana gittiğini hatırlatın. Diğer erkekler eşlerini getirmiyor olabilir ama sen eşinle gidebilirsin. Sonuçta sadece erkek erkeğe eğlenilecek bir ortam değil. Soruna gelirsek, sorun sende değil.

Aynısını söyledim biliyomusunuz asker eğlencesi olsa neyse ki o bile düğün havasında oluyo çoğu yerde :)

her yere eşle mi gitmek lazım eşleri bu kadar sıkmayalım

Hayir yani neden bu kadar ic icesiniz? Ornegin duzenlediginiz güne eşiniz de mi katiliyor? Ya da birlikte agda mi yapiyorsunuz? Hali sahalara da cikiyor musunuz?

Iç içe mi :) alakası yok doğal olarak eşimle düğüne nişana gitmek istemem normal eşle gidilecek bir yer olduğu için isterim zaten.

nişan salonda yapılmıyor mu?

ya sizi bilmem ama burada eşimin iş ortamında (benimde) bazı erkek tipleri var. kaynaşalım vs. diye gitmezler. erkekler ya egolarını tatmin etmek için yalnız geldim imajı verirler. biz hanım köylü değiliz derler. hatta sabah kahvaltıları için gururla "biz kahvaltımızı evde yaptık, evde kedi beslemiyoruz ki" derler... eş evde çoluk çocuğa bakacak, höt dedimi susacak, ezilecek...

amaç keşke sizin dediğiniz gibi takılmak olsa....

Çok doğru bir tespit yaptınız eşimin bu davranışlari abartıya kaçmaz umarım.

Bence beraber gitmelisiniz hem ne demek ayrı masada oturmak nasıl böyle garip birşeyi aklına getirebiliyor? Ne olmuş diğerleri eşini getirmiyorlarsa herkes kendinden meshul o getiriversin. Ayrıca neden böyle acayip birşey kararlaştırmışlar kimse eşini getirmesin diye ? Tepkilerinden rahatsız olmanız normal. İlle götürmeyeceğim diyorsa ben olsam burnundan getirirdim sonra bin pişman olurdu götürmediğine.:KK12:

Bence beraber gitmelisiniz hem ne demek ayrı masada oturmak nasıl böyle garip birşeyi aklına getirebiliyor? Ne olmuş diğerleri eşini getirmiyorlarsa herkes kendinden meshul o getiriversin. Ayrıca neden böyle acayip birşey kararlaştırmışlar kimse eşini getirmesin diye ? Tepkilerinden rahatsız olmanız normal. İlle götürmeyeceğim diyorsa ben olsam burnundan getirirdim sonra bin pişman olurdu götürmediğine.:KK12:

Başlı başına mantıksizca bir yaklaşım eşimin aramız bozuk zaten geri adım atmayı düşünmüyorum.

ama nişanlar genellikle erkekli kadınlı olur..eşiniz erkeklerle takılacaksa..sizde kadınların olduğu bölümde bulunursunuz..ne var bunda götürmeyecek..sonuçta evlisiniz..kararı her iki taraf vermeli..:KK4:

Ya bu erkekler bi kendini akıllı sanıyor ya en çok ona bozuluyorum madem öyle birliktr maça gitsinler,erkek erkeğe nişana gidicez :) arkadaşım seninki pek ehli keyf bunun üstüne gidersen ters teper huzurun kaçar sende kendine program yap onu dahil etme yaşadıgını yaşatacaksın ama ona belli etmeyeceksin giyinip süslenip çık :) ama özellikle yapıyormuş gibi yapma

Back
X