Bizim 1 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var. Nişanlım ilk başlarda çok ilgiliydi bana karşı hep güzel güzel konuşurdu, üzerime çok düşerdi, e tabi ben ilgiyi çok seven olarak, bu duruma çok alıştım. Ama sonradan eskisi gibi ilgili olmamaya başladı, e tabi amacına ulaştı, beni kazandı..
Haftanın 6 günü yoğun çalışıyor, gün içinde fazla konuşamıyoruz. Akşam eve gelir, duş yemek falan derken saat geç oluyor, beni arıyor ama aradığında ben istiyorum ki güzel güzel konuşalım, aşk dolu sevgi dolu, bana sevgisini hissettirsin, ilgi göstersin falan. Ama o benimle normal sohbet ediyor, instagramda falan takılıyor o sırada. Ben ona bu durumdan bahsedince, ilgi sevgi istiyorum dediğimde, bencil olma zaten bütün gün yoruluyorum üzerime gelme istersen diyor. Ama ben sevildiğimi hissetmek istiyorum yani, yorgun olsada sevdiğine vakit ayırabilmeli.. ki biz farklı şehirlerdeyiz, insan daha fazla Özlem duymalı.
kendimce diyorum ki, hatasını anlasın diye bende çok soğuk umursamaz ilgisiz olayım belki anlar. Sonra içim el vermiyor, çocuk geleceğimiz için falan çalışıyor benim yaptığıma bak diyorum.
Acaba ben mi çok ilgi manyağıyım, o mu çok ilgisiz çözemedim bir türlü..
okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım yardımcı olursunuz, kötü yorumlar yapmamanız dileğiyle.