Sorun bende mi, onda mı anlayamıyorum

Aslında durumunuz normal de biz cok ilgi seven sevgi bekleyen ve bunun gösterilmesini isteyen insanlar olduğumuz ıcın :KK43: ben de böyleyim cok iyi anlıyorum ama değişmiyorlar ama kötu bir durum da degil merak etmeyin onların huyu böyle normal olan bu geliyor onlara
Evet olan bize oluyor, çok ilgi sevgi beklediğimiz için boşluğa düşmüş gibi oluyoruz. Ona bazen diyorum özlesen etsen belli ederdin, o da sinirlenip memnun mu değilsin diyor

1 veya 1 buçuk saat konuşuruz. Bazen 1 saat bile sürmediği zamanlarda oluyor
ayy ne çok geldi bana şimdi 1 1,5 saat denilince
yaşlanıyorum sanırım

günde 1 defada mı o kadar konuşuyorsunuz?
ne diyeyim maşallah

bide bişey soracağım sizinle konuşurken mi insta ya bakıyor
yalız bu ne ayıp bişey

aynı muhabbeti tekrar tekrar döndürmüyorsanız tabi

Ben de sizin tabirinizle ilgi manyağıyım hatta sevgilimden beklentilerim de sizinki gibiydi sonra kendimi onun yerine koyunca hak verdim. Çok yoğun bir işi varken önemli olan gün içinde bir saat de olsa vakit ayırması bence. Sürekli canım cicim olamayız. Tabi bunu alışanlık haline de getirmesin sadece iki arkadaş gibi sohbet edilmesin. Düzgün bir üslupla ve sakince söylerseniz belki sizi anlar. Ben hissettiklerimi söyleyince farkında olmadığını dikkat edeceğini söyledi ve işe yaradı

Ben de sizin tabirinizle ilgi manyağıyım hatta sevgilimden beklentilerim de sizinki gibiydi sonra kendimi onun yerine koyunca hak verdim. Çok yoğun bir işi varken önemli olan gün içinde bir saat de olsa vakit ayırması bence. Sürekli canım cicim olamayız. Tabi bunu alışanlık haline de getirmesin sadece iki arkadaş gibi sohbet edilmesin. Düzgün bir üslupla ve sakince söylerseniz belki sizi anlar. Ben hissettiklerimi söyleyince farkında olmadığını dikkat edeceğini söyledi ve işe yaradı
İşte ben ona konuyu açınca, hislerimi söylediğim zaman sinirleniyor. Bu durum beni üzüyor diyorum, seninde böyle bencil olman beni üzüyor falan diyor. Bilemiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım

Ona bazen diyorum özlesen etsen belli ederdin, o da sinirlenip memnun mu değilsin diyor
Bu üslup çok yanlış işte. Ben de bu hataya düştüm. Onu özlememekle suçlamış gibi oluyorsunuz bu şekilde. Neşeli bir anınızda “Ben aramızdaki uyumu çok seviyorum ama ilk günlerimizdeki romantizmi de arıyorum bazen” diyebilirsiniz

Bu üslup çok yanlış işte. Ben de bu hataya düştüm. Onu özlememekle suçlamış gibi oluyorsunuz bu şekilde. Neşeli bir anınızda “Ben aramızdaki uyumu çok seviyorum ama ilk günlerimizdeki romantizmi de arıyorum bazen” diyebilirsiniz
Onuda diyorum, ve o da aynen ilk günlerimiz çok güzeldi, çok heyecanlıydı falan diyor. Hatta geçenlerde uzun mesaj yazdım değişelim eskisi gibi olalım çaba gösterelim biraz dedim. Tamam falan dedi kabul etti, 1-2 gün sonra yine aynı eski şekil devam etti maalesef. O yüzden bence tek çözüm, bende biraz mesafeli ve umursamaz davranmalıyım ki belki dank eder onada

1 veya 1 buçuk saat konuşuruz. Bazen 1 saat bile sürmediği zamanlarda oluyor
Bu kadar konusursam bende sıkılırım normalde konuşkan biriyimdir ama eşimle o kadar süre telefonda konusmaktan sıkılırım, nişanlı iken de öyleydi şimdilerde 5 10 dk yetiyor uzak olunca.

Siz sıkılmıyomusunuz

Aynı konu 🤷🏻‍♀️

Bu kadar konusursam bende sıkılırım normalde konuşkan biriyimdir ama eşimle o kadar süre telefonda konusmaktan sıkılırım, nişanlı iken de öyleydi şimdilerde 5 10 dk yetiyor uzak olunca.

Siz sıkılmıyomusunuz
Biz aynı şehirde olduğumuz halde 4-5 saat konuşuyorduk bazen :D siz fenalık geçirirdiniz sanırım

siz ilgi manyagi misiniz,
adam sadece yorgun mu falan tek bir paragraftan anlamak mumkun degil tabi ki.

ancak bence dusunmeniz gerekir,
yani sebebi ne olursa olsun bu adam sizi mutlu etmiyorsa mutlu degilsinizdir yani,
neyine sabredeceksiniz ki.

siz ilgi manyagi bir insansaniz, bu dunyada ilgiden sevgilisini bogan kisiler de var, oyle biriyle olacaksiniz,
ikiniz de mutlu olacaksiniz.

su durumda bu adam evlenince degismeyecegi de belli,
siz de bu sekilde mutlu degilseniz bence iyi dusunun.

ben sevgililikte bencil olunmasi gerektigini dusunuyorum sahsen.
yani benim dusuncem soyle,
ben bir insanin en birince isi gucu degilsem neden o insani hayatimdaki en onemli yere oturtayim ki,
esim olacak o insan benim, hastaligimda sagligimda iyi gunumde kotu gunumde ben bu insanla muhatap olacagim,
arada bir ikimiz de instagramda takiliriz da,
benle muhabbet ederken surekli bir elinde telefon karistiracaksa buna ne kadar dayanabilirim ki, isterse adam on gun mola vermeden calisiyor olsun, bahane degil bence.

Aynı konu 🤷🏻‍♀️
Her ay konu açıp nişanlısından beklediği ilgiyi bizden almak istiyor sanırım :KK53:

Biz aynı şehirde olduğumuz halde 4-5 saat konuşuyorduk bazen :KK70: siz fenalık geçirirdiniz sanırım
Nişanlıyken 3 saat konuştuğumuz zamanlar olurdu. Bizde aynı şehirdeydik, ne bileyim ben sıkılıyordum, o günler aklıma geldi ondan herhalde :D

Bizim 1 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var. Nişanlım ilk başlarda çok ilgiliydi bana karşı hep güzel güzel konuşurdu, üzerime çok düşerdi, e tabi ben ilgiyi çok seven olarak, bu duruma çok alıştım. Ama sonradan eskisi gibi ilgili olmamaya başladı, e tabi amacına ulaştı, beni kazandı..

Haftanın 6 günü yoğun çalışıyor, gün içinde fazla konuşamıyoruz. Akşam eve gelir, duş yemek falan derken saat geç oluyor, beni arıyor ama aradığında ben istiyorum ki güzel güzel konuşalım, aşk dolu sevgi dolu, bana sevgisini hissettirsin, ilgi göstersin falan. Ama o benimle normal sohbet ediyor, instagramda falan takılıyor o sırada. Ben ona bu durumdan bahsedince, ilgi sevgi istiyorum dediğimde, bencil olma zaten bütün gün yoruluyorum üzerime gelme istersen diyor. Ama ben sevildiğimi hissetmek istiyorum yani, yorgun olsada sevdiğine vakit ayırabilmeli.. ki biz farklı şehirlerdeyiz, insan daha fazla Özlem duymalı.

kendimce diyorum ki, hatasını anlasın diye bende çok soğuk umursamaz ilgisiz olayım belki anlar. Sonra içim el vermiyor, çocuk geleceğimiz için falan çalışıyor benim yaptığıma bak diyorum.

Acaba ben mi çok ilgi manyağıyım, o mu çok ilgisiz çözemedim bir türlü..

okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım yardımcı olursunuz, kötü yorumlar yapmamanız dileğiyle.
Canım bence sen abartiyorsun bende ayrı şehirlerdeydim eşim pek konuşmayı sevmeyen bende sizin gibi ilgi isteyen bı tiptim zamanla alıştım tabii onun karakteri o ki dediğin gibi geleceğiniz için çalışıyor evlendikten sonra hak verdim ciddi anlamda yoruluyor 15 günde 1 evdeydi onuda arkadaşlarla geçirirdi gecede konuşmazdı pek bana hep dediği kelime ilerde tşk edeceksin az konuşalim fazlası zarar diye ki gerçekten öyle konuşarak değil yaşayarak birbirimizi tanıyıp beklentilerimizi bilelim (bizimki görücü usulü evlilik)

Bizim 1 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var. Nişanlım ilk başlarda çok ilgiliydi bana karşı hep güzel güzel konuşurdu, üzerime çok düşerdi, e tabi ben ilgiyi çok seven olarak, bu duruma çok alıştım. Ama sonradan eskisi gibi ilgili olmamaya başladı, e tabi amacına ulaştı, beni kazandı..

Haftanın 6 günü yoğun çalışıyor, gün içinde fazla konuşamıyoruz. Akşam eve gelir, duş yemek falan derken saat geç oluyor, beni arıyor ama aradığında ben istiyorum ki güzel güzel konuşalım, aşk dolu sevgi dolu, bana sevgisini hissettirsin, ilgi göstersin falan. Ama o benimle normal sohbet ediyor, instagramda falan takılıyor o sırada. Ben ona bu durumdan bahsedince, ilgi sevgi istiyorum dediğimde, bencil olma zaten bütün gün yoruluyorum üzerime gelme istersen diyor. Ama ben sevildiğimi hissetmek istiyorum yani, yorgun olsada sevdiğine vakit ayırabilmeli.. ki biz farklı şehirlerdeyiz, insan daha fazla Özlem duymalı.

kendimce diyorum ki, hatasını anlasın diye bende çok soğuk umursamaz ilgisiz olayım belki anlar. Sonra içim el vermiyor, çocuk geleceğimiz için falan çalışıyor benim yaptığıma bak diyorum.

okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım yardımcı olursunuz, kötü yorumlar yapmamanız dileğiyle.
Her kadın ilgi ister.Daha nişanlıyken yorgunum çalışıyorum bencillik yapma diyorsa evlenince adamı unut zor irtibata geçersin

Aslında durumunuz normal de biz cok ilgi seven sevgi bekleyen ve bunun gösterilmesini isteyen insanlar olduğumuz ıcın :( ben de böyleyim cok iyi anlıyorum ama değişmiyorlar ama kötu bir durum da degil merak etmeyin onların huyu böyle normal olan bu geliyor onlara
Ve zamanla alışıyoruz galiba bizim ilgimizde zamanla azalıyor. Azalmasa da çok üstüme düşme ilgilenme ben buyum lafları atılıyor ortaya. İki gun ilgilenmezsen de ne oldu sorun mu var oluyor

Son düzenleme:

Kendinizi ulaşılması gereken bi amaç olarak görmekten vazgeçin. Çok yorulursunuz

Canım bence sen abartiyorsun bende ayrı şehirlerdeydim eşim pek konuşmayı sevmeyen bende sizin gibi ilgi isteyen bı tiptim zamanla alıştım tabii onun karakteri o ki dediğin gibi geleceğiniz için çalışıyor evlendikten sonra hak verdim ciddi anlamda yoruluyor 15 günde 1 evdeydi onuda arkadaşlarla geçirirdi gecede konuşmazdı pek bana hep dediği kelime ilerde tşk edeceksin az konuşalim fazlası zarar diye ki gerçekten öyle konuşarak değil yaşayarak birbirimizi tanıyıp beklentilerimizi bilelim (bizimki görücü usulü evlilik)
Yanlış anlamayın dediğimi kac yıllık evlisiniz acaba? 3 aylık evliyim toplasan esimi 1 ay göremedim ve ailesiyle kalıyorum açıkçası bocaliyorum esimi özledikçe ona sarıyorum arıyorum mesela çalışıyor diye gündüz asla aramam gece görüntülü konuşurum yine suçlu oluyorum kapatmak aklına gelmiyor diye ne yapacağımı bilemiyorum artk ona cok ilgiliymisim cok üstüne düşüyormuşum falan

Sorun sizde değil Beklentinizde.Karşı tarafın sizinle daha çok İlgilenmesini istiyorsanız, nişanlınıza bu durumu sürekli ilgi beklediğinizi söyleyerek değil, nişanlınızı hayatınızın merkezindeki tek kişi yapmaktan vazgeçerek başarabilirsiniz.Her akşam nişanlınız ile 1 saat görüşmek karşı taraf için sıkıcı oluyorsa siz de ailenizle, arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirmek, spor yapmak, film izlemek, kitap okumak, kurslara gitmek, alışveriş yapmak gibi aktivitelerle zaman geçirebilirsiniz. Böylece hem sizin beklentileriniz ve vaktiniz azalır, hem de ona zaman ve alan tanımış olursunuz ve eminim sizi daha çok özlemesini sağlarsınız.

Cok konuşmanın neresi zarar ki:/ illa derin muhabbete girmek gerekmiyor her oturuşta normal bir sohbet de edilebilir tamam cok çalıştığı icin ileride tesekkur edersiniz de az konuşalım fazlası zarar bana cok Garip geldi ayrıca 15 günde bir evde olup onda da arkadaşlarıyla olması ve gece de sizinle hic konuşmaması. Size böyle bir durum nasıl normal geliyor anlamadım :( Allah Mesut etsinntabii böyle mutluysanız kimseye laf düşmez ben kendim için dusundum de bir an sizin yerinize koyup

ayy ne çok geldi bana şimdi 1 1,5 saat denilince
yaşlanıyorum sanırım

günde 1 defada mı o kadar konuşuyorsunuz?
ne diyeyim maşallah

bide bişey soracağım sizinle konuşurken mi insta ya bakıyor
yalız bu ne ayıp bişey

aynı muhabbeti tekrar tekrar döndürmüyorsanız tabi

Biz de nişanlı iken ikimizde işten gelirdik yorulunca yatar telefonla görüşürdük. Oyun beraber oyun falan oynardık dışarı çıkmaya halimiz olmadığı için. Bir taraftan iş varsa iş yapardık. Bence biraz şartlara bağlı. Sevgiyi yansıtma şekli belki de farklıdır beyefendinin.

Back
X