Sorun bende mi?

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
26
Merhaba kizlar.Hemen konuya geceyim. ben başarı ile mezun oldum ama hiç de arkadaşım olmadı beni içten seven. Olanların da kazığını yedim. Evet cok basit gelebilir ama bazen diyorum neden bu insanlar bana karsi boyle? Cok mu kotu bir insanim:KK43: anlamiyorum.Belki diyeceksiniz ki sen adim atmiyorsundur.Defalarca denedim attim ama her zaman geri adimla karsilik gordum.Oyle kalkip puanlarimi ortada bagira cagira soyleyen birisi de degildim.Neden boyle gercekten sorun bende mi ?

Son düzenleme:
Tebrik ederim canım:)
Kıskanmışlar çekememişler işte seni.
Boşver valla hiç değmez üzülmene.
Okul da bitti şimdi kafanı dinle tatil yap o gereksizleri düşünüp durma:)
Onlar hala çatlayadursun:)

Üzülmeyin. Kıskançlıktan oluyor böyle şeyler. Yaşlarınız da küçük oluyor 2 yıllık bölümlerde ortalama olarak. O ergen kafasından çıkamayan öğrenciler bir hayli fazla maalesef. Siz başarılı bir şekilde bitirmişsiniz. Kendinize odaklanın.

Bir de iş hayatını görmeniz lazım.. tebrik ederim.. başarılı olunca dostunuz arkadaşınız olamayabiliyor.. başkası için sevinmeyi bilen o kadar az ki.. geleceğe odaklanin.. hiç birini takmayın..

T
Tebrik ederim canım:)
Kıskanmışlar çekememişler işte seni.
Boşver valla hiç değmez üzülmene.
Okul da bitti şimdi kafanı dinle tatil yap o gereksizleri düşünüp durma:)
Onlar hala çatlayadursun:)
Tesekkur ederim:) hala instagrami actigim zaman istemsizce moralim bozluyor kac tane fotograf:( hepsi kuliste oturmus bekliyor.Benim kulisten bile haberim yok fotohraflarda goruyorum megersem herkes orada toplanmis sahne sirasinin gelmesini beklemek icin.Hayir tek kizlar da degil erkeklerde ayni harekette bulunuyor.Fotograflarda kizli erkekli ya da kizlar yan yana.. yapilan yorumlari bahsetmiyorum zaten :(

T

Tesekkur ederim:) hala instagrami actigim zaman istemsizce moralim bozluyor kac tane fotograf:KK43: hepsi kuliste oturmus bekliyor.Benim kulisten bile haberim yok fotohraflarda goruyorum megersem herkes orada toplanmis sahne sirasinin gelmesini beklemek icin.Hayir tek kizlar da degil erkeklerde ayni harekette bulunuyor.Fotograflarda kizli erkekli ya da kizlar yan yana.. yapilan yorumlari bahsetmiyorum zaten :KK43:

Kızlı erkekli kıskançlıktan kudurmuşlar da ondan:)
Onların öyle fotoğraflarda mutlu göründüğüne bakma.
Eve gidince ağlayıp zırlamışlardır çekememezlikten.

Bir de iş hayatını görmeniz lazım.. tebrik ederim.. başarılı olunca dostunuz arkadaşınız olamayabiliyor.. başkası için sevinmeyi bilen o kadar az ki.. geleceğe odaklanin.. hiç birini takmayın..
Valla cok dogru soylediniz simdiden icime oturdu is hayati insallah is hayatinda da ayni seyleri yasamam:(

Çalışkanlığına ek olarak güzel misin bilmiyorum ama şunu unutma ki çok güzel ve başarılı kızların arkadaşı olmaz çünkü çekemeyen çok olur tecrübeyle sabittir.
Valla cok kotu bir sey oyle bir noktaya geliyorsunuz ki bazen basarili oldugunuza bile uzuluyorsunuz;(

Merhaba kizlar.Hemen konuya geceyim.Ben 2 yillik bir bolumde okudum.Okula ilk gelir gelmez sinavlardan surekli yuksek almamla (lutfen kendimi ovuyormus gibi gormeyin, tam bakis acisiyla bakmaniz icin anlatiyorun detayli) dikkat cektim.Tabii o siralar 3 kiz arkadas edinmistim baya samimiydik universitenin getirdigi o heyecanla.Sinav zamani gelince kopya istiyordu aralarindan bir tanesi fakat ben vermiyordum.Ben gecemi gunduzume katip calisirken hanimefendi sevgilisi ile mesajlasiyor, umursamiyor sonra gelip yardim istemesi kendimi cok aptal gibi hissetmeme neden oldu.Oyle ki bu kiz 2.donemin ortalarinda diger 2 kizla da aralarimi oyle bir sekilde bozdu ki..Her neyse arkadasligim bitti onlarla.Bizim sinifta da herkes birbiri ile cok samimi degildi.Sadece gruplasmalar cok vardi.2.sinifta cok yalniz olmustum.Tek bir Allah ın kulu arkadasim yoktu.Kac defa bir kiz grubunun icine girmeye calistim fakat beni istemedikleri hâl ve hareketlerinden o kadar belli oluyordu ki..Ardindan aramin iyi oldugu surekli bana selam veren guler yuz gosteren 3 kizdan bir tanesinin de arkamdan konustugunu ogrenince bende artik kendimi geri cektim.O siralar zaten bir tane yakin erkek arkadasim vardi artik onla takilmaya basladim.Donem sonuna kadar boyle devam etti hatta.O siralar siniftaki caliskan kiz surekli gelip bana guler yuz gosterirken bende ayni sekilde karsilik verirken birden kendini geri cekmeye basladi.Tek o degil sinifta ki cogu kisi oyle bana karsi..Ve gecenlerde kep torenim vardi.Her neyse bizim bolum sirada bekliyor.Dusunun torene gidiyorum haber alacak kadar kimse ile samimi degilim yani bir kisi dahi mesaj atacak kadar samimi degil benle.Bir baktim bizim sinif toplanmis.Neyse en son ben geldim iste.Sonra bir baktim herkes bana dedi ki sen mi birincisin evet dedim.Hatta ben dedikten sonra bir kisi ortalamasini benle kiyaslamaya basladi hatta oyle bir kiyasladi ki icimden suphe ettim acaba yanlislik mi var diye.Sahneye ciktik, ben birinci oldum.Sonra sahnede bekledi bizim sinif tabii bende gittim sonra tum bolmleri beklemek icin.Bir tek kisi disinda kimse beni tebrik etmedi bile.O kadar moralim bozuldu ki.O sahnede ki bekleyislerim, kimsenin benle mubabbet etmeyisi çok canimı sıktı.Herkes kepini attiktan sonra muzik caldi iste herkes oynamaya basladi ben kimseyle oynayamadim.Hatta torenden sonra instagrama girdim o atilan storylerde birbirilerinin arkasindan konusan insanlar birbirleri ile nasil dans ediyorlardi.Siniftaki kac kisi nasil fotograf cekilmisler hep beraber.Kendimi 2 yildan beri cok dislanmis hissediyorum :KK43:Eve geldim hatta ertesi gun birinci oldugum videoyu da attim.Hic kimse yorum bile yapmadi.Insanlarin fotograflarina bakiyorum kac kisiden tebrik yorumu aliyorlar.Evet cok basit gelebilir ama bazen diyorum neden bu insanlar bana karsi boyle? Cok mu kotu bir insanim:KK43: anlamiyorum.Belki diyeceksiniz ki sen adim atmiyorsundur.Defalarca denedim attim ama her zaman geri adimla karsilik gordum.Oyle kalkip puanlarimi ortada bagira cagira soyleyen birisi de degildim.Neden boyle gercekten sorun bende mi ?
Oyyy canım ya üzüldüm şimdi. .Bazen şans denen şey devreye giriyor böyle üzüldüğümüz anlar olabiliyor.
Fakat hemen kendini toparla ve üzülme olabilir bazen hayatımızda böyle boşluklar olabilir.
Sen özelden inst. Adresini ver ben sana çok güzel mesajlar yazarım:KK19:

Üzülmeyin. Takmayın kafaya. Bariz kıskanmışlar. Siz kopya verseydiniz, notlarınızı paylaşsaydınız sizden iyisi olmaz onlarca samimi arkadaşınız olurdu. Ama sonuç ne olurdu biliyor musunuz? Kep töreninden sonra yine herkes siz yokmuş gibi davranırdı. En iyisini yapmışsınız. Kendinizi kullandirtmamissiniz. Hayatın her alanında bu tip insanlarla her zaman karşılaşacaksınız. Görmezden gelin kendinize odaklanin.

Ayrıca gönülden tebrik ederim. Emeğinizin karşılığını almışsınız. Yolunuz açık olsun.

Back
X