• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun BENDE mi ?

İnternet ortamında büyük harf kullanmak tartısmak veya bagırmak anlamına gelir.
Buraya baslık acıyorsanız zaten her türlü yoruma acık olmanız gerekir ancak kötü bi yorum yaptığımı zaten düşünmüyorum yazdıklarınızdan genel itibariyle sizin konustugunuz cıkıyor
Tartısmada sizin konustugunuzu söylemek neden bu kadar canınızı sıktıda baska insanları da sıkmaya calıstıgınızı anlayabilmiş değilim
Bende zaten her türlü yorum açık olduğumu ifade ediyorum.Sizi kırmak için bir şey yazmadım ki ayrıca bağırılmaktan muzdaripim zaten neden bir başkasına bağırayım.Ben kötü bir şey söyleseniz bile bağıramam.Bu güne kadarda açtığım hiç bir konuda hiç kimseyi kırmadım.Sadece monolog derken dedim.Yani açıklayın demek istedim.Yorumunuzda sizin takdiriniz dedim.Çünkü monologta tamamen bir kişinin konuşması gerekir.Genel itibariyle değil.En azından ben böyle düşünüyorum.Niyetim başkalarının canını sıkmak değil.Lütfen böye anlaşılmasın.

Ayy şimdi biraz kocişim ci gibi olacak benimki ama böyle kompleksleri yokdur benimkinin şükür
Hak hukuk davasında Cinsiyetçilik olur mu?haklar konusunda herkes eşittir kimse kadın yada erkek diil herkes insandır!
Yeri geldiğinde o susmasini biliyorsa yerine göre bende susarim bu dengedir yok sen hep sus ben cigirtayim derse Totoşu ma bile takmam zaten iyi bilir çık şu dalda cigirt duyamiyom muamelesi ederim

asla senin istediğin gibi bi kadın olmuycam bunu kafana sok artık dedim.Sen konuş deyince konuşan sus deyince susan kendi fikri zikri olmayan aklını kocasına kiraya veren kadınlardan olmuycam.Bana karşı ne ekersen onu biçersin .Ben hep böyleydim beğenmiyosan almasaydın senin erkek olduğun için benden daha fazla konuşma bağırma hakkın yok dedim.Tartışacaksak bile insan gibi tartışalım senin erkeklik egonun tatmini için azar işittiğim halde susmak mı benim hakkıma düşen
bence yeterince açıklayıcı bi konuşma olmuş tavrınız burda gayet net gözüküyo, umarım kendisi de anlar kısa zamanda :KK14: Şunu da belitmeden edemiycem eşiniz çok cinsiyetçi ve ataerkil bi yapısı var, en sinir olduğum insan modeli, sırf "sen kadınsın alttan al" demesi bile benim de yükselmeme sebep olurdu açıkçası :kızgın: O cümleyi ona yediririm.

Back
X