ben çok üstüne düşüyorum genelde arayan benim. tartsmada genelde aglayanda benim.Siz aklını kaçırtacak kadar saplantılı aramadığınız halde böyle davranıyorsa, zamanı değil yeterli ilgisi yoktur.
O zaman tutun kendinizi aramayın bakalım, ne kadar zaman sonra arayacak.ben çok üstüne düşüyorum genelde arayan benim. tartsmada genelde aglayanda benim.
Daha fazla küçük düşmeden bitirinkonuştuğum biri var değer veriyorum seviyorum vs diyor ama arıyorum soyle isim var böyle isim var hep bir şeyler söylüyor. tartıştık konusmak istemiyorum diyip telefonu komple kapattım sonra aradim çaldı. telefonu meşgule atti. sonra bir daha aradım başka biriyle konuşmaya başladı. bu sefer ben iyice çıldırdım. ben sinirliyken sen üstüme geliyorsun konusmak istemiyorum falan dedi ben mi abartıyorum.
evet kendimi degersizlestiriyorum boyle yaparakO zaman tutun kendinizi aramayın bakalım, ne kadar zaman sonra arayacak.
kendisine sordum ben mi bu ilişkiyi ayakta tutuyorum diye bende istiyorum falan filan dediDaha fazla küçük düşmeden bitirin
kesinlikle öyle kendi degerimi azaltiyorum benimde gururum kırılıyor elbette ama iste dayanamayıp aradım hata yaptımSiz değeri abartıyorsunuz, kendinizi geri çekin lütfen seviyorsa kendi gelecektir
Olsun, bir daha aramayın böylece sevip sevmediğini anlarsınızkesinlikle öyle kendi degerimi azaltiyorum benimde gururum kırılıyor elbette ama iste dayanamayıp aradım hata yaptım
haklisiniz seviyorsa aklına gelirim zaten . yeterince fedakarlık yapmadığını düşünüyorumOlsun, bir daha aramayın böylece sevip sevmediğini anlarsınız
üstüne düşerek sanirimDaha geçen hafta benzer bir konunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam. Orada da diyordunuz ben fazla üstüne düşüyorum filan diye. Evet sorun sizde
yazdıklarınızı okudum. sizi çok iyi anlıyorum dışardan bakan göz keske aramasaydınız diyor. aynisi tabi benim içinde geçerli . halbuki seven kendi değer verir el üstünde tutar. eyvallahim yok gibi davranıyorsa çokta onemsemiyordurBenim de çok hoslandigim ve gorustugum biri vardı. Sosyal medyayla ilgili rahatsız olduğum bir konuda bana yalan söylediğini şuan gördüm. En son görüşmemizde biraz soğuk davranmıştım niyetini anladım... O soğukluğuna ragmen hatayı kendimde arayıp kendisine mesaj attım birkaç kere. Şimdi tövbe ettim asla adım atmayacağım. Gerçekten sevmiştim degmiyormus. Çok güzel kandirilmisim. Sevildiklerini görünce size her istediklerini yaptırabileceklerini sanıyorlar havaya giriyorlar. Sakin mesaj atma. İlerde pişman olursun. Sen üstüne fazlasıyla düşüp sevdiğini belli etmişsin zaten. İsterse arar, mesaj atar gerisi ona kalmış. Bir kızla 3 ay flört etmeye, tanımaya tahammülü olmayan adamlar mutluluk veremez.
çünkü ben konuşarak çözmek istedim sorunuKonuşmak istemiyorum deyip kapattıktan sonra neden tekrar aradınız
Size değer vermiyor fakat siz ısrarla anlamamazliktan geliyorsunuz.Daha açık nasıl yazmalıyım bilmem.kendisine sordum ben mi bu ilişkiyi ayakta tutuyorum diye bende istiyorum falan filan dedi
lafa gelince değer veriyorum sorun sende sen cok arıyorsun diyorSize değer vermiyor fakat siz ısrarla anlamamazliktan geliyorsunuz.Daha açık nasıl yazmalıyım bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?