- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
Yooo abartmiyosunkonuştuğum biri var değer veriyorum seviyorum vs diyor ama arıyorum soyle isim var böyle isim var hep bir şeyler söylüyor. tartıştık konusmak istemiyorum diyip telefonu komple kapattım sonra aradim çaldı. telefonu meşgule atti. sonra bir daha aradım başka biriyle konuşmaya başladı. bu sefer ben iyice çıldırdım. ben sinirliyken sen üstüme geliyorsun konusmak istemiyorum falan dedi ben mi abartıyorum.
Size küfür eden adamı 8273772 kez daha aramaya devam edin, ayrılınca yalvarın, peşinde koşun. Muhteşem bir ilişkiniz olur böylece.konuştuğum biri var değer veriyorum seviyorum vs diyor ama arıyorum soyle isim var böyle isim var hep bir şeyler söylüyor. tartıştık konusmak istemiyorum diyip telefonu komple kapattım sonra aradim çaldı. telefonu meşgule atti. sonra bir daha aradım başka biriyle konuşmaya başladı. bu sefer ben iyice çıldırdım. ben sinirliyken sen üstüme geliyorsun konusmak istemiyorum falan dedi ben mi abartıyorum.
kullanır atar ifadesi biraz kırıcı Allah iyilerle karşılaştırsin gerçekten de hayat cok zorYooo abartmiyosun
İlişkinin sonu kötü
Zaten ya kullanır atar ya aldatır hep öyle ilerler iliskiniz
evet bu yüzden evlenmek vs istemiyorumSize küfür eden adamı 8273772 kez daha aramaya devam edin, ayrılınca yalvarın, peşinde koşun. Muhteşem bir ilişkiniz olur böylece.
Evlenmek istemiyorsunuz ama bu ilişkiyi yaşamaya devam ediyorsunuz. Adam sizinle evlenmek istiyor mu acaba? Pek istiyor gibi görünmüyor buradan.evet bu yüzden evlenmek vs istemiyorum
Beyefendiyi şuan çok iyi anlamaya basladimlafa gelince değer veriyorum sorun sende sen cok arıyorsun diyor
dusundugunuzjn aksi olduğu için tüm hayat hikayemi dökemeyeceğim burayaEvlenmek istemiyorsunuz ama bu ilişkiyi yaşamaya devam ediyorsunuz. Adam sizinle evlenmek istiyor mu acaba? Pek istiyor gibi görünmüyor buradan.
ne gibiBeyefendiyi şuan çok iyi anlamaya basladim
Tüm hayat hikayenizi eski konularınızda dökmüşsünüz zaten. Profili kapatınca görünmez olmuyorlar.dusundugunuzjn aksi olduğu için tüm hayat hikayemi dökemeyeceğim buraya
ne yapayim pekiTüm hayat hikayenizi eski konularınızda dökmüşsünüz zaten. Profili kapatınca görünmez olmuyorlar.
Haftada bir adamdan ayrılıp, engelleyip sonra pişman olup özür diliyorsunuz zaten. Adam orda duruyor öyle. Siz pinpon topu gibi gidip geliyorsunuz.
Bişey yapmayın bekleyin öyle.ne yapayim peki
Olmaz bu çocuktan. Siz de bırakın aramayı ay.konuştuğum biri var değer veriyorum seviyorum vs diyor ama arıyorum soyle isim var böyle isim var hep bir şeyler söylüyor. tartıştık konusmak istemiyorum diyip telefonu komple kapattım sonra aradim çaldı. telefonu meşgule atti. sonra bir daha aradım başka biriyle konuşmaya başladı. bu sefer ben iyice çıldırdım. ben sinirliyken sen üstüme geliyorsun konusmak istemiyorum falan dedi ben mi abartıyorum.
nedenCekilecek cile değilsiniz.
Sahsen adamın yerinde olsam sizin gibi biriyle yapamam. Çözdügüm kadını cebimdeki kadını ben napım. Kadın dedigin biraz gizemli olur. Aramaz sormaz ulastırmaz.
işte ben bunları yapmadım hata en başından olduSahsen adamın yerinde olsam sizin gibi biriyle yapamam. Çözdügüm kadını cebimdeki kadını ben napım. Kadın dedigin biraz gizemli olur. Aramaz sormaz ulastırmaz.
Ciddiye alınmak istiyorsanız içi dolu tepkiler verin. İçi boş rest çekmeler bir işe yaramaz.tartıştık konusmak istemiyorum diyip telefonu komple kapattım sonra aradim çaldı.
içi dolu tepkiler nasilkiCiddiye alınmak istiyorsanız içi dolu tepkiler verin. İçi boş rest çekmeler bir işe yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?