- 22 Aralık 2014
- 69
- 20
- 13
- Konu Sahibi TamamSakinim
-
Evli değilken diyemez çünkü gitme ihtimaliniz yüksek. Şimdi nasılsa kolay kolay boşanamaz diye rahatça söylüyor bence.
Derdi ne acaba. Konuştunuz mu peki neden böyle yaptığını sordunuz mu?Blöf mü yapıyor yani.. Bi kere canıma tak etmişti, tamam ayrılalım dedim. Annesine gitti ayrılıyoruz biz demiş, anneside bunu yaka paça evden kovmuş. Karınla aranı düzelt diye.. Yani şimdi blöf yapsa neden ciddi ciddi gitsin.? Bilemedim şimdi..
Sanırım bunun çözümü blöfü yemek. Yapmayı denediniz mi bilmiyorum ama oturup güzel güzel konuştunuz mu? "Yani bak hayatım bunu sinirle söylediğini biliyorum ama bu evliliğimizi zedeler"... içerikli bir konuşma. Umarım eskisi gibi olursunuz.
Bir daha ayrılık kelimesini ağzına alırsan boşarım seni de. Ama kavga ortamında değil. Belki tırsar (umarım)
herhalde ozamanki korkularının ıntıkamını alıyor kendınce nası olsa kolay kolay gıdemez dıye
tamam desen, birkaç gün ayrı kalsan ya da ciddi soğuk davransan anlar ve yapmaz sanrıım..
böyle şeyler sürekli söylenmezz, güven zedelenir, soğur ara.
tabii ki kadın dayanışması !
belki de kavga sırasında sizin ondan boşanacağınızdan korktuğu için bunu sık sık dile getiriyordur. bir nevi paronayaklık. eğer eskiden de böyle bir korkusu varsa şu anda da "acaba bu kavgalar yüzünden boşanır mıyız?" diye düşünüp sorarak emin olmak istiyor olabilir. bunu ben de ilişkilerimde yapardım, belki eşinizin de böyledir.
Derdi ne acaba. Konuştunuz mu peki neden böyle yaptığını sordunuz mu?
acaba siz evlilikten once her tartismayi ayrilalim o zamana getiriyordunuz da adam da simdi o zaman oyle diyodun simdi de desene yiyosaya mi getiriyor.
ne manada olursa olsun agiz bu konuda lackalasmamali bence. bir sure sonra duya duya zihnen de buna hazirlarsiniz Maazallah
Aynen bende böyle düşünüyordum. Ben demeden söylemesi falan.. Ama hadi tamam yapiyorsun yapmasinada "tamam o zaman" dedigimde ne diye uzatiyorsun ne diye annene gidiyorsun veya annemi aramaya kalkisiyorsun.?! Sonuc noluyor? Evimize geri dönüyoruz, dedigiyle yaptiyla kaliyor. Olan bana ve güvenime oluyor.. Her kücük kavgada ceker gider düsüncesi beni yiyip bitiriyor diken üstünde oturtuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?