Sorun bende mi ?

Kayinvalideme Anne diyemiyorum aslinda. Diyordum beni cok kirdi icimden atamiyorum
Kırılmışsın bazı şeylerden ötürü saygı icabı diyebilirsin ilerde ama içinden gelmiyorsa başına illa birşey eklemen gerekmez yanına gidip dersin dümdüz diceğini

Deme vazgeçtim içinde rahat olsun hakaret eden o

Esim icin elini optum elini cekior yuzumu bskmiyor hakliymis gibi goznde ben insane degilmisim torunlarida Benin cocugum degilmis
Gitme yanına eşinlede kavga etmek ıstemiyorsan hastayım çok yorgunum ev işi falan yaptım de yada al karşına konuş eşin anlayışlı biriyse umarım öyledir eşin ne dedi bu arada

Tsk ederim sagolun.. Yemen yapar bazen getirirde al oglum ye der ogluna Benin yanmdayken esimde tabiki yemez bende geri gonderirim yemegini off ne kadar zor bu gelinlik

Tsk ederim sagolun.. Yemen yapar bazen getirirde al oglum ye der ogluna Benin yanmdayken esimde tabiki yemez bende geri gonderirim yemegini off ne kadar zor bu gelinlik
Allah sabır versin yani seninki resmen kaynanalık yapmış cadaloz ya resmen ne demek aileye laf etmek sende hiç üzülme kişi kendinden bilmiş sizide kapıyı açma eşin evde olmadımı anlasın

Benim anneligime laf etti ve bana kopek dedi ve icimdeki herseyi kirdi
Anne demek bende istemem seslenecegim zaman anne demek zorunda olduğum için seslenmem yanına giderim. Annemle konuşurken de zırt pırrt. Anne ben geldim. Anne yemek yiyelim demem ki zaten. Telefonda bile alo napiyon nediyon derim. Ona niye her dakika anne diyim.

Bide benim şöyle bir düşüncem var. Saygı duyulası olana kayınvalide arsızina kaynana yakışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…