• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun bende mi ?

Weopefem

Oglum Abi Oluyor : ))
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
80
43
3
30
Kayinvalideme Anne diyemiyorum aslinda. Diyordum beni cok kirdi icimden atamiyorum

Sende kaynana na bi lakap tak.
hani arkadaşa ; kanka, hacı falan diyorlar ya ,bisey bul . o ne derse?
artık kaynanalara böyle diyorlar hoşuma gitti dersin. :KK8:

Son düzenleme:
Bence denmeli.
Bence evlendigimiz kisiye esim demek kadar dogal geliyor kvye anne demek.

Ama ortada baska seyler varsa ve icinden gelmiyorsa deme.
X anne de.

Bu sorun degil, kendinde bir sey arama.

Benim anneligime laf etti ve bana kopek dedi ve icimdeki herseyi kirdi

Şu an ne diyorsun? Kırılsan da bir sıfata o kadar takılma, söylerken 1 saniyeni alır ama eğer mevzusu açılırsa ömrünü alır söyleyim.

Demek kolayda görmek,muhatap olmak zor çünkü huzuru bozuyorlar ,sürekli laf sokuyorlar ,olmaları olması gibi değiler sürekli bir beklenti içinde olmaları can sıkıcı

Benim anneligime laf etti ve bana kopek dedi ve icimdeki herseyi kirdi

Belli ki patavatsız ve pis ağızlıymış. Bulaşma, ailen için dört harften oluşan sıfatı sık değil ama arada söyle gitsin. Kendi huzurun için yap.

Ben görüşmediğim için demem gerekmıyor :KK53:

Esim icin elini optum elini cekior yuzumu bskmiyor hakliymis gibi goznde ben insane degilmisim torunlarida Benin cocugum degilmis

Kiminse artik bilmiyorum o dogurmus dengesiz evime geldiginde hg derimde yuxume bakipta HB demex

Kizi yok ben ilk geliniyim kaynim var bekar evlendircek ikinci Gemini bekliyormus sabirsizlikla

Artik ortaya konusuyorum Benin ailemi arayipta sikayet eden bir insane kiziniz cok saygisiz diye herkeze anlatir ne var ne yoksa

Back
X