- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.361
- 498
- Konu Sahibi SayYouLoveMe
-
Problem sizinle alakali degil problem=sizsiniz cevval bir kayinvalide olacak sanirim karsinizdasizce problem benimle mi alakali..??
3 kardesler tek cocuk olsa idi bende ilk olarak bu sekilde dusunurdum.Belki biraz daha genc olsa yani 30'larinda olmasa yine kontrol + merak derdim.Buna ragmen dediginiz gibi kontrolsa durum cidden kotu.Belki öyle, belki değil.
Belki sizi rahatsiz etmek istiyor ya da genel anlamda sizden bagimsiz olarak kontrolcu bir anne ve her zaman ayni şeyi yapiyordur. İki durumda oldukça kotu zaten.
Aslinda bu sekilde dusunmek istemiyorum ama durum bunu gosteriyor maalesef.Problem sizinle alakali degil problem=sizsiniz cevval bir kayinvalide olacak sanirim karsinizda
3 kardesler tek cocuk olsa idi bende ilk olarak bu sekilde dusunurdum.Belki biraz daha genc olsa yani 30'larinda olmasa yine kontrol + merak derdim.Buna ragmen dediginiz gibi kontrolsa durum cidden kotu.
oğluna aşırı düşkün.Merhabalar...
Simdi KK uyesi dostlarim,disardan bir goz tanimayan kimselerin fikirleri su zamanda daha objektif ve daha makul.En azindan yansiz ve tarafsizlar.Bu nedenle size danismak istedim.
28 yasindayim.Calisiyorum.Cok zengin degilim ama kendime yetebilecek kadar hatta zaman zaman simartacak kadar kazaniyorum.Begendigim biri var ve 3 aydir birlikteyiz Tabi buna birliktelik denirse.Ne zaman bulussak 2 kez annesi en olmadi 1 kez de kiz kardesi arar.İlk tanistigimizda aile ici bir durumdur aciliyeti vardir dedim ama sonrasinda surekilik arz etmeye basladi.Ailesnin benden haberi var hatta annesiyle de cok resmi olmasada ayak ustu tanistik.Benim sacim annesinin deyimiyle erkek gibi :) Genelde etek giymem tercih etmissem cok resmi bir durum olmasi gerekir,makyaj deseniz sadece kalem.Rutinim olan bakimlarimi atlamam ama tarzim birz daha maskulen.Artik son bir ayda annesi 3 saat goruyorsak 3 kez ariyor.Saglik problemi yok,sordum.Evinde bir problem yok.Esi de sag (Allah omur versin).Peki 30 yasindaki bu adami benimle bulustugunu bildigi halde 3 defa aramak nedir.Bazen de kizina aratiyor.Begendigim kiside benimle mi alakali dedigimde "hayhir,asla" diyerek yanit veriyor.Ama bu durum beni cok rahatsiz ediyor,sizce problem benimle mi alakali..??
Onu bende merak ediyorum hemde cok,ama benimle mi ilgili diyerekten sordugumda alakasi yok dedi.Bende uzerine gidip daha fazla rahatsiz etmek istemiyorum.Ne konustunuz demek de biraz ayip geliyor bana.Sonuc itibariyle ailesi.Ne konuşuyorlar? Ne konuşur ki insan sevgilisiyle beraberken annesiyle? Aynı evde yaşıyorlarsa en çok en çok gelirken ekmek al falan der, merak ettim
Konu zenginligim degil aslinda,hani birine ihtiyacim yok.Karsimdaki kisiden gelir bazinda bir beklentim yok demek istedim.Bunu yazdim ki ailesi maddi bir mevhumdan dolayi ariyor seklinde dusunmeyin.Konu ve zenginliğiniz ne alaka? Valla ben 20 Li yaşlarda kızım bi erkekle buluşsam annem asla aramaz. Bence sorun sende değil
Aman çekilmez geçen bende biriyle flört ediyordum babası arası aman ses çıkartma dedi rezil ya fkdkfkkd bunlarla devam edersek bizde burdakiler gibi eşim çok aileci diye konu açarızKonu zenginligim degil aslinda,hani birine ihtiyacim yok.Karsimdaki kisiden gelir bazinda bir beklentim yok demek istedim.Bunu yazdim ki ailesi maddi bir mevhumdan dolayi ariyor seklinde dusunmeyin.
Ben problemin kaynananın oğlunu paylasamamasi olduğunu düşünüyorum yakasından düşmeyecek oğlunun hiçMerhabalar...
Simdi KK uyesi dostlarim,disardan bir goz tanimayan kimselerin fikirleri su zamanda daha objektif ve daha makul.En azindan yansiz ve tarafsizlar.Bu nedenle size danismak istedim.
28 yasindayim.Calisiyorum.Cok zengin degilim ama kendime yetebilecek kadar hatta zaman zaman simartacak kadar kazaniyorum.Begendigim biri var ve 3 aydir birlikteyiz Tabi buna birliktelik denirse.Ne zaman bulussak 2 kez annesi en olmadi 1 kez de kiz kardesi arar.İlk tanistigimizda aile ici bir durumdur aciliyeti vardir dedim ama sonrasinda surekilik arz etmeye basladi.Ailesnin benden haberi var hatta annesiyle de cok resmi olmasada ayak ustu tanistik.Benim sacim annesinin deyimiyle erkek gibi :) Genelde etek giymem tercih etmissem cok resmi bir durum olmasi gerekir,makyaj deseniz sadece kalem.Rutinim olan bakimlarimi atlamam ama tarzim birz daha maskulen.Artik son bir ayda annesi 3 saat goruyorsak 3 kez ariyor.Saglik problemi yok,sordum.Evinde bir problem yok.Esi de sag (Allah omur versin).Peki 30 yasindaki bu adami benimle bulustugunu bildigi halde 3 defa aramak nedir.Bazen de kizina aratiyor.Begendigim kiside benimle mi alakali dedigimde "hayhir,asla" diyerek yanit veriyor.Ama bu durum beni cok rahatsiz ediyor,sizce problem benimle mi alakali..??
O zaman emzirmeye devam etseydi ayırmasaydi oğlunu memeden.Kıskançlık iste
Oğlum elden gidiyor yükleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?