Sorun bendemi ?

18 yasinda niye senle evlendi saniyosun? Gozu acilmamis, toy, cahil gormus seni. (oylesin demiyorum)

elimde olsa takı merasimini kaldırırdım evlilikler takılar yüzünden bitiyor bu be çelişki
eşiniz para kadar sevmiyor sizi çalışın 20 yaşında sağlıklısınız önünüzde engel yoktur umarım

Takıları almaları çok yanlış, onlar ikinize takılmış olan maddi açığınızı kapatmanız için destek olması için verilen destektir. Liseyi bitirip sonra açıktan ya da normal şekilde üniversite okumanı tavsiye ediyorum, bir kadının altın bileziği eğitimidir. Sonra da iş hayatına atılıp para kazanabilirsin. Bana kocadan harçlık beklemek biraz saçma geliyor, ev hanımı iseniz 10 lira ne işinize yarıyor gizliden para biriktirmek mi istiyorsunuz onu anlayamadım. Bence para ihtiyacınız varsa işe girmelisiniz ve o altınları ailenizden bir zahmet alın. Şu ailelerin tavırları beni benden alıyor. Sizin olana nasıl tenezzül edebiliyorlar?

Altınları almadılar sadece5 bin oldu onu aldılar ve dedigim gibi 2 sini geri verdiler
5 bin takılan parayıda almamaları gerekti hepsini geri vermeleri gerekti erkek tarafıda kız tarafıda almamaları eşinin ailesi alsa müsade eder miydin,ayrıca ailen sizin evin ihtiyaçlarını karşılamasın eşin bu duruma alışırsa bu hep böyle sürer gider bırak kendi karşılasın.

cimrilik yapacak bir miktar değil allah daha da çok versin ama asgari ücret alsan dahi sen de çalışsan eşinin saygısı olur sana yazık böyle geçmez hayat açık net

evdende olsa bişeyler yapmaya çalış canım en azınan kendi harçlığını çıkar. böyle sorumsuz koca ile geçinmek çok zor. insan kendi kocasındanda para isteyemeyecekse kimden isteyecek

Annem düğünden sonra gittigimizde verdi ama kv o paraları alırsan hakkımı helal etmem demiş almadı altın almadı ailem sadece para aldılar

Seni dusunmuyor sana verdigi 70 in ustunu istiyor. Sen de beni SEVIYOR eminim diyorsun.

Once sevginin emek oldugunu fedakarlik oldugunu karsiliksiz vermek oldugunu ogren. Esinin sana duygusunu bilemem ama sevgi iki guzel soz bi de i$ pisirip yatmak degildir.

Cidfi anlamda konus aylik butce ayirsin versin sana. Yoksa gir bi ise calis

Eşinizin size uyguladığı şeye ekonomik şiddet deniyor, bir kadın neler istemez, ne ihtiyacı olmaz? 30 lira nedir ya? 10 liranın hesabı sorulup kavga mı edilir? Ne saçmalık ama.

Çalışıp kazansanız, adamı ihya edersiniz anca; muhtemelen "Annenlerden iste" diyen adam, tüm mutfak masrafını, evin giderlerini bilmem nesini de üstünüze yığar, belki kazancınıza el bile koyar. Hakkımı korurum diyorsanız çalışın, sözünüzü geçirin.

Bir de annenizin altınları alması hoş değil.

Eşim gerçekten öükemmel bi insan Merhametli yardım sever geyt iyi ama bu konuda biraz degişik bu konu dışanda başka bir sorunumuz yok

Maaşını aldığında sana da harçlıkvermesi Laz'ım çocuk gibi 10-20 neymiş ya? Konuş adam akıllı bu durumu ! Demekki kendinden bişiler istenmesine bayılıyor ciddi ciddi konuş bhnu hoş bi durum değil ve iş bulup çalış bi an önce. Boş boş oturma daha çok gençsin

Eşim gerçekten öükemmel bi insan Merhametli yardım sever geyt iyi ama bu konuda biraz degişik bu konu dışanda başka bir sorunumuz yok
Bu konu dediniz zaten en buyuk sorun bilmem farkinda misiniz?

O kadar mukemmel merhametli yardimsever bir insanin ESINE PARA VERMEMESI dusuncesizlik ve bu dusuncesizligi esinizin merhametli olmadigini gosterir.

Bir de su var disariya yardimsever merhametli olup esine cimri olanlar. Siz tutmus esim merhametli diyorsunuz. Size para vermek zoruna gidiyorsa calisin

Bizde anlayamıyoruz ev

kirası faturalar kredi kartı ve araba iki gün içinde bitiyo para
4 binlira 2 gün içinde nasıl biter ki evin ihtiyaçlarını karşılamıyor diyorsun,kredi kartına ne alıyor eşin,2 kişinin faturaları çok mu yüksek geliyor.

Çok erken evlenmişsin. Annenlerin altınları alması büyük hata. Burada erkek aileleri altınları alınca ne laflar ediyoruz. O altınlar size evlilik hediyesi. Annenler sana mutfak yapsınlar da sonra elinden alsınlar diye vermedi düğününe gelen misafirler. O altınları annenlerden alman gerekiyor farkındaysan. Para meselesine gelince, eşinle bu şartlar altında evlenmişsin her ne kadar kadınların çocuk gibi harçlık almasını onaylamasam da en azından okulun bitip işe başlayana kadar sana gereken kadar bir miktarı bırakması gerekiyor. Çalışmana izin vermeme konusuna gelince, zaten ortaokul mezunusun. Keşke evlenmeden azıcık gözün açılsaydı. Dediğim gibi çok acele etmişsin. Ama çalışmak istiyorsan ondan izin almana gerek yok. Sen beş yaşında değilsin. O da senin sahibin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…