- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Evin ihtiyaçlarını karşılıyor ama bana bnm vermiyor al sende dursun şazım olur fln diye4 binlira 2 gün içinde nasıl biter ki evin ihtiyaçlarını karşılamıyor diyorsun,kredi kartına ne alıyor eşin,2 kişinin faturaları çok mu yüksek geliyor.
4 binliranın 2 günde bitmesi tuhaf ya eşiniz para tutmasını bilmiyor elinde bence.Kredi kartına ne alıyor mesela kalem kalem hesap yapması gerek.Evin ihtiyaçlarını karşılıyor ama bana bnm vermiyor al sende dursun şazım olur fln diye
İş bul. Çalışmaya başla. Boşarsa bundan dolayı boşasın. Maaş kartını da saf gibi adama kaptırma. Bulmuş 20 yaşında kızı sesi çıkmayan eziyor işte...
Seviyomu ? buda ilginç bir yaklaşım çok gaddarca gelebilir ama çalışmadığını bilerek aldığın ve sevdiğin kadını insan azıcık düşünür ben kocana diyecek birşey bulamadım.hele annende iste ne demek ya ? evlenmıssın sen evlenmiş pesMerhaba hanımlar bn 1 buçuk yıllık evliyim . çalışmıyorum dışardan lise bitiriyırum eşimde işi iyi gayet güzel maaş alıyo bnm sorunum şu ki düğünde bnm ailem takıları aldı çokta fazla olmamıştı 5bin oldu 2sini zaten verdiker eşime eşimin annesi fln bunu çook büyük bir sorun etti ve eşimin ailesi hiç bir çöp bile almadılar bnm ailemse mutfagı adan z ye kadar döşediler ve her gittigimde ve geldigimde mutlaka harçllık olsun dursun gibisinfen para veriyolar .. Neyse önemli olan takılar ... Eşim 1 buçuk sendir hiç kendiligin para vermez sanki bnm hiç ihtiyacım olmuyo gibi! hakkına grmeyim bazen veriyor 10 20 bu kadar bn utanıyorum ve para isteymiyorum artık istiyorum ama vermiyo param yok diyo git annen versib diyo bişi alcam ihtiyacım var yada 20 yaşındayım bnmde özendigim şeyler oluyo ha almıyondeil bazen alıyo ama al şu parada senin olsun yada ne biliyim ihtiyacın olur fln diyip hiç verm iyo bnde içerlenip istemiyorum ... zaten hiç ihtiyacım olmayan bişeyi almıyorum ihtycm varsa gerekliyse alıyırum arkadşla dıları çıktık 70 lira para verdi bn 30 lirasını harcadım eve geldim para dedi bnde 30 lira verdim işte dedim onu nerde dedi bn sana 70 verdim fln yaptı o kadar zoruma gitti ki anlatamam hemn getirip verdim ondan sona baya para fln istemdim annemlere gittim annemler başka sehirde eşimden para istedim birz para bırak diye param yok dedi 300 liralarsı vardı cüzdanda o kadar agır geliyo ki size anlatamm napmam lazımher ay annesine kurban paraı olarak 50 tl veriyo 50 harçlık diye veriyo annesi engelli dışarı fln çıkmıyo banada ayda bıarakın 50 tl 5 lira bile vermiyo bni çok seviyo eminim ama para konusunda böyle yapıyo bazen lazım oluyo bişey oluyo beş kuruş param yok kalakalıyom öyle çalışmamada izin vermiyo gerçekten şaşdım kaldım yardım edin bana napabilirim.....
O zaman iş değişir. Çalışmak istemiyorsa bunu da evlenmeden önce söyleyecekti. Burada bazı kadınların sorunu var. O da "Adam beni seviyor ama" diye başlayan cümleler. Seviyorsa seviyordur ve seven adam karısını parasız pulsuz bırakmaz. Acil bir durum olsa taksiye binemez, bunu düşünmez mi o çok seven koca??kocam çalıştırmıyor lafı bahane. yorumlardan birinde ben de çalışmak istemiyorum demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?