- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
hah işte bu daha kimler kimler çıkar karşına bosveeer düzgün bi insan bul o uygun zamanı da çok uzatma bi an once def et başındanEvet uygun zamanı kolluyorum en kısa zamanda yüzüğünü eline verip yoluma yalnız devam edicem.
ama sonra evlenmissiniz eşim dediginize goreEşim nişanlıyken bana sinirle gerizekalı demiş ve telefonu yüzüme kapatmıştı. Aynı günün akşamı yüzüğünü eline, altınlarını da cebine koydum. Sizin kendinize saygınız yok mu? Yok tehdit etti, yok ailem üzülür, yok millet ne der
Canım kardeşim sizin kendinize sevginiz, saygınız yok mu? Başkaları için mi yaşıyorsunuz? Bence siz de saplantı olmuş bu arkadaş yoksa kimse bile isteye lades demez.
hah işte bu daha kimler kimler çıkar karşına bosveeer düzgün bi insan bul o uygun zamanı da çok uzatma bi an once yok yok uzatacak birşey yok ortada aşk yok sevgi yok yaşadığım işkence var niye uzatayım ki? Beni kazanmaktan çok kaybetmek için çaba harcayan birine ne verebilirim ne alabilirim
Suan pusula senin elinde ruzgarin goturdugu yone degil deger ve inanclarinla pusulani kullanarak hedefine dogru yol al.Süper bir özet olmuş evet aradığım bunlardı fakat hepsinin dilencisi oldum yani hayaller hayatlar.s
Normal şartlarda böyle insanlara selam bile vermeyiz ama ne hikmetse hayatımıza alıp bir de çıkartmak için bin takla atıyoruz Allah hidayet versin .Suan pusula senin elinde ruzgarin goturdugu yone degil deger ve inanclarinla pusulani kullanarak hedefine dogru yol al.
Sorumluluk bilinci gelismemis olgunlasmamis kendine bile hayri faydasi olmayan adami kendine es cocuklarina baba yapma..
Aldatıyor mu ??? Yaaa bu çok kötü olur ama sanmam .Seni hem sevmiyor hem aldatıyor
İçime doğdu
Kavga ederek gitmesiAldatıyor mu ??? Yaaa bu çok kötü olur ama sanmam .
Yok arkadaşım kişilik bozukluğu tamamen karaktersizlik çünkü gittiği yere tüm sülale gittiler bende davetliydim fakat ailem razı olmadı bir de harem selamlar onlar uçkur değil mesele. O zaman zaman bunları yapıyor mesela evlenme teklifi etti 3 gün sonra hoc birşey yokken yüzüğü geri aldı. Sebep ? Ya yüzüğü ben atarsam imiş... böyle bir kafası var yaniKavga ederek gitmesi
3 gün sonra ise hiç bişey olmamış gibi dönmesi beni işkillendirdi
Eğer kişilik bozukluğu yoksa uçkur bozukluğu vardır
Allah aşkına böyle bir manyakla hayatını geçirmeye başladığın zaman ailen zil takıp oynayacak mı sanki sen de yani..Öyle olması gerekiyor evet ama bunu ben yapamam ailemi bu kadar üzmeye hakkım yok ki perişan olurlar ;(
Hımm bu seni çökertirYok arkadaşım kişilik bozukluğu tamamen karaktersizlik çünkü gittiği yere tüm sülale gittiler bende davetliydim fakat ailem razı olmadı bir de harem selamlar onlar uçkur değil mesele. O zaman zaman bunları yapıyor mesela evlenme teklifi etti 3 gün sonra hoc birşey yokken yüzüğü geri aldı. Sebep ? Ya yüzüğü ben atarsam imiş... böyle bir kafası var yani
Tabii ki oynqmayacaklar belki de ben 1 onlar 1000 üzülecekler.Allah aşkına böyle bir manyakla hayatını geçirmeye başladığın zaman ailen zil takıp oynayacak mı sanki sen de yani..
Bipolar veya şizofren olabilir mi*Yok arkadaşım kişilik bozukluğu tamamen karaktersizlik çünkü gittiği yere tüm sülale gittiler bende davetliydim fakat ailem razı olmadı bir de harem selamlar onlar uçkur değil mesele. O zaman zaman bunları yapıyor mesela evlenme teklifi etti 3 gün sonra hoc birşey yokken yüzüğü geri aldı. Sebep ? Ya yüzüğü ben atarsam imiş... böyle bir kafası var yani
Henüz bitmedi ama o kadar çok istiyorum ki bunu şuan zaman kolluyorum kardeşlerim ile de konuşup bitirmek istiyorumHımm bu seni çökertir
Bittirmişsindir tamamen inşallah
Ben aşağılık kompleksli olduğunu düşünüyorum. Çünkü küçük yaşta büyük bir travma yaşamış bu durumda onu şuan ki hale getirmiş öyle düşünüyorum.Bipolar veya şizofren olabilir mi*
Veyahut annesi sizi istemiyor ve bu kişinin aklına girip fikirlerini mi değiştiriyor? Böyleyse de zayıf bir karakteri var demek
Yaşamış olduğu travmaya üzüldüm umarım bir şekilde atlatırBen aşağılık kompleksli olduğunu düşünüyorum. Çünkü küçük yaşta büyük bir travma yaşamış bu durumda onu şuan ki hale getirmiş öyle düşünüyorum.
Bunun aksini savunamam yaşamış olduğu şeyi bana da yaşatmaya hakkı yok çünkü ben ona tertemiz duygularla gittim kalbimi gönlümü açtım o kapıdan girip her yerine parçalayıp aynı güzellikte kalmasını beklemesine katlanamıyorumYaşamış olduğu travmaya üzüldüm umarım bir şekilde atlatır
Fakaaaat
"Bir takım problemleri var onun iyisi mi ben kötü yanlarını hep görmezden geliyim, annem babam üzülür ayrılırsam.." gibi gibi düşüncelerle bu adamın hayatında olursanız ilerleyen zamanlarda dayak bile yiyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?