Sorun Büyük ;(

Evet uygun zamanı kolluyorum en kısa zamanda yüzüğünü eline verip yoluma yalnız devam edicem.
hah işte bu daha kimler kimler çıkar karşına bosveeer düzgün bi insan bul o uygun zamanı da çok uzatma bi an once def et başından

Sen bu adamda ne buluyorsun boyle bir insanla mutlu bi evliligi birak sakin bir gununuz bile olmaz gunu kurtardik dersin dengezsizlik diz boyu..sevgi ve ask guzellik huzur enerji verir insana varmi siz de bunlardan.. sonra ortaya cocuklari atarsiniz onlara da yazik edersiniz.. evde kal daha iyi anlayana.

ama sonra evlenmissiniz eşim dediginize gore

Süper bir özet olmuş evet aradığım bunlardı fakat hepsinin dilencisi oldum yani hayaller hayatlar.s
Suan pusula senin elinde ruzgarin goturdugu yone degil deger ve inanclarinla pusulani kullanarak hedefine dogru yol al.
Sorumluluk bilinci gelismemis olgunlasmamis kendine bile hayri faydasi olmayan adami kendine es cocuklarina baba yapma..

arkana bakmadan kaç diyenlere beni de ekleyebilirsiniz. aklından zorun mu var böyle bir adamla bir ömür geçirmek istiyorsun.

Suan pusula senin elinde ruzgarin goturdugu yone degil deger ve inanclarinla pusulani kullanarak hedefine dogru yol al.
Sorumluluk bilinci gelismemis olgunlasmamis kendine bile hayri faydasi olmayan adami kendine es cocuklarina baba yapma..
Normal şartlarda böyle insanlara selam bile vermeyiz ama ne hikmetse hayatımıza alıp bir de çıkartmak için bin takla atıyoruz Allah hidayet versin .

Kavga ederek gitmesi
3 gün sonra ise hiç bişey olmamış gibi dönmesi beni işkillendirdi
Eğer kişilik bozukluğu yoksa uçkur bozukluğu vardır
Yok arkadaşım kişilik bozukluğu tamamen karaktersizlik çünkü gittiği yere tüm sülale gittiler bende davetliydim fakat ailem razı olmadı bir de harem selamlar onlar uçkur değil mesele. O zaman zaman bunları yapıyor mesela evlenme teklifi etti 3 gün sonra hoc birşey yokken yüzüğü geri aldı. Sebep ? Ya yüzüğü ben atarsam imiş... böyle bir kafası var yani

Hımm bu seni çökertir
Bittirmişsindir tamamen inşallah

Bipolar veya şizofren olabilir mi*
Veyahut annesi sizi istemiyor ve bu kişinin aklına girip fikirlerini mi değiştiriyor? Böyleyse de zayıf bir karakteri var demek

Bipolar veya şizofren olabilir mi*
Veyahut annesi sizi istemiyor ve bu kişinin aklına girip fikirlerini mi değiştiriyor? Böyleyse de zayıf bir karakteri var demek
Ben aşağılık kompleksli olduğunu düşünüyorum. Çünkü küçük yaşta büyük bir travma yaşamış bu durumda onu şuan ki hale getirmiş öyle düşünüyorum.

Ben aşağılık kompleksli olduğunu düşünüyorum. Çünkü küçük yaşta büyük bir travma yaşamış bu durumda onu şuan ki hale getirmiş öyle düşünüyorum.
Yaşamış olduğu travmaya üzüldüm umarım bir şekilde atlatır
Fakaaaat
"Bir takım problemleri var onun iyisi mi ben kötü yanlarını hep görmezden geliyim, annem babam üzülür ayrılırsam.." gibi gibi düşüncelerle bu adamın hayatında olursanız ilerleyen zamanlarda dayak bile yiyebilirsiniz

Bunun aksini savunamam yaşamış olduğu şeyi bana da yaşatmaya hakkı yok çünkü ben ona tertemiz duygularla gittim kalbimi gönlümü açtım o kapıdan girip her yerine parçalayıp aynı güzellikte kalmasını beklemesine katlanamıyorum

ayy canım geçicekler o senden vazgeçemem ayaklarını bal gibi vazgeçiyolarlar benimde zamanında böyle bir sıkıntım oldu başta çok anlamadım sonra aile falan işin içine girince tanışınca anladım psikopat olduğunu zor bela ayrıldım tabi ailem arkamdaydı sonrasnda sıkıntı çok çektim rahatsız etti ama tamamen kurtuldum kendide evlendi ayrılmakla iyi edersin şimdi diyom verilmiş sadakam varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…