- 25 Nisan 2013
- 484
- 577
- 103
ama sonra evlenmissiniz eşim dediginize gore
Yaptığı şeylerle vazgeçti işte tabii ki yalan profesyoneller zaten saptal yerine koyup yaptıkları da cabasıayy canım geçicekler o senden vazgeçemem ayaklarını bal gibi vazgeçiyolarlar benimde zamanında böyle bir sıkıntım oldu başta çok anlamadım sonra aile falan işin içine girince tanışınca anladım psikopat olduğunu zor bela ayrıldım tabi ailem arkamdaydı sonrasnda sıkıntı çok çektim rahatsız etti ama tamamen kurtuldum kendide evlendi ayrılmakla iyi edersin şimdi diyom verilmiş sadakam varmış
Yaptığın şey çok doğru bende aynı şeyi yaptığımda ayaklarıma kapanıp af dilemişti ağlamıştı ve sözler vermişti ama zamanla bunlar monoton şekilde tekrarlanmaya devam etti.Evet evlendim ilk ve son oldu dersini aldı. Bana saygısını kaybeder, kötü kelimeler ederse başına ne geleceğini öğrendi. Zira ders vermek değildi niyetim gerçekten attım yüzüğü.. Küfür, hakaret, dayak diyor bu hanım ve ona rağmen vazgeçmiyor. Küçük bile olsa bana kötü söz söylememesi gerektiğini gayet iyi biliyor.
Evli değilsin çocuklu değilsin ne biliyim ailen arkanda eminim maddi durumun da yeterlidirYaptığın şey çok doğru bende aynı şeyi yaptığımda ayaklarıma kapanıp af dilemişti ağlamıştı ve sözler vermişti ama zamanla bunlar monoton şekilde tekrarlanmaya devam etti.
Hamdolsun maddi durumum iyi ondan daha iyi aslında işte tek tereddüt edişim 3. Kez söz atmak başka birşey yokEvli değilsin çocuklu değilsin ne biliyim ailen arkanda eminim maddi durumun da yeterlidir
Ne diye oyalandın bu adamda böyle?
Evet hala sözlüyüm zaten 2 hafta oldu henüz 2.5 yıl katlandım ama 2 haftadır tahammül edemiyorum çünkü yalnız bırakıyor artık garanti görüyor sanırım.hala sözlümüsün yani o kısmı anlamadım tam eğer öyleysen hayatına yazık etme ailenle konuş sıkıntılaırnı anlat karşı tarafında hiç bir sözüne kanma evlenince değiştiririm düşüncesinde olmayın kimse değişmiyor
1e 3e takılma, kendi geleceğini düşün derimHamdolsun maddi durumum iyi ondan daha iyi aslında işte tek tereddüt edişim 3. Kez söz atmak başka birşey yok
Yaptığın şey çok doğru bende aynı şeyi yaptığımda ayaklarıma kapanıp af dilemişti ağlamıştı ve sözler vermişti ama zamanla bunlar monoton şekilde tekrarlanmaya devam etti.
Benden yana sorun yok ailemle konuşmalıyım. Bakalım ne tepki verecekler çok üzülüyorum yaa .sevlenip boşanmaktansa 3.kez söz at ne var bunda
HAyır aileme durumu olduğu gibi en şeffaf haliyle anlatıcam onu koruyacak bir şey yok haketmiyor.ailen hayır derse devammı edicen yani sen ailene durumu güzelce anlatırsan bi tepki vermezler
Iyide 2.5 yil hicmi anlamadinEvet hala sözlüyüm zaten 2 hafta oldu henüz 2.5 yıl katlandım ama 2 haftadır tahammül edemiyorum çünkü yalnız bırakıyor artık garanti görüyor sanırım.
Değişecek diye buraya kadar geldim artık umudum yok.yol yakınken vazgeç. Evlenince değişmeyecek.
Anlamaz olur muyum herşeyi o süre de yaşadım ben zaten ama diyorum ya pişmanım affet ağlamalar sızlamalar onun için kendimi kandırmışım işteIyide 2.5 yil hicmi anlamadin
sen bence sozlenmekde acele ediyorsun birazÇok doğru birşey yazmışsınız diğer iki sözlümü bende herkesin hayatında olur yanlış yaptın denildiği halde bıraktım. Ama şurada da haklı olabilirsin saplantı olabilir ama ne aşk ne sevgi çünkü sevgiyi hissetmediğim zaman sevgim kalmıyor zaten.. saplantı.
mahalle baskısı var galiba tabiri caizse hani olur ya bu adamların hepsi mi problemliydi 1 değil 2 değil 3 sorun kızdan vs falan diyecekler diye korkuyorsun bence ailem üzülür demen de bundan milletin lafi sozu dedikodunutma bu hayatı sen yaşayacaksın onlar değil sen o adamla o evde mutsuzluktan kahrolurken onların ruhu bile duymayacak güllük gulistanlik hayatlarına devam edeceklerHamdolsun maddi durumum iyi ondan daha iyi aslında işte tek tereddüt edişim 3. Kez söz atmak başka birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?