• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun çıkarmayan kesin çözüm?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar önümüzde Kpss sınavı var ve ekimdede banka sınavına giricem..Sorun şu ki çok sık idrara çıkıyorum heycanlandığım zaman..Ygs'de tuvalet yasağından dolayı 50dkka erken çıkmak zorunda kalmıştım..Normal günlerde çok sorun oluşturmuyor ama sınav vb heycanlandığım durumlarda çok sık idrara çıkma ihtiyacım oluyor..Sınavda sorun yaşamak istemiyorum..Doktordan rapor alınıyormuş ama bi sağlık sorunu olmadan vermezler gibime geliyor..Hasta bezi kullansam arama yaparken bi sorun olur hepten sınavım yanar diye korkuyorum..Sizin bildiğiniz birşeyler var mı?

Hasta bezi kullanman bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Ürolojiye falan gittin mi?

Kızlar önümüzde Kpss sınavı var ve ekimdede banka sınavına giricem..Sorun şu ki çok sık idrara çıkıyorum heycanlandığım zaman..Ygs'de tuvalet yasağından dolayı 50dkka erken çıkmak zorunda kalmıştım..Normal günlerde çok sorun oluşturmuyor ama sınav vb heycanlandığım durumlarda çok sık idrara çıkma ihtiyacım oluyor..Sınavda sorun yaşamak istemiyorum..Doktordan rapor alınıyormuş ama bi sağlık sorunu olmadan vermezler gibime geliyor..Hasta bezi kullansam arama yaparken bi sorun olur hepten sınavım yanar diye korkuyorum..Sizin bildiğiniz birşeyler var mı?
Sorunn olusturacagini bnde sanmiyorum cok az idrar gelse gece pedlerinden kullan diyecek vaziyetteyim

Gitmedim ama rapor için şansımı denemeye gidicem..Sağlık sorunum olduğunu sanmıyorum genelde insanlar bu gibi durumlarda fizyolojik olarak aynı tepkiyi verir ama abimde ve kardeşimde aynı sık çıkarlar..

Idrar tutamama sorunu nedeniyle babanem bi ilaç kullanıyordu nasıl bir ilacsa bildiğin küçük tuvaleti gelmiyordu kadının doktoruna danisip bi kerelige mahsus öyle bi ilaç kullanabilirsin adını biliyorum ilacın ama kulaktan dolma almani istemem Allah korusun

Bak ilacın prospektusunu okudum şimdi internetten gerçekten sık idrara çıkma ıdrar kaçırma gibi durumlarda kullaniliyormus mesanenin kapasitesini genisletiyor falan diyor sen muhakkak doktora git canım ilacı var yani

Canım bence Dr. Mutlaka gitmesin. ..çok sıvı tükettiğinden de olabilir ama ciddi sağlık problemin de olabilir..o gece...gün çok fazla olacak sekil yeme şu ihtiyacini da yudum yudum arada gider..Bez? olabilir yani yakalanirsan ve istemese ler cikarirsiniz? ama tavsiyem önceden bezi bir dene ne olacağını gör ona göre başına geleceği görmüş olursun...sonra idari yapınca aklın orda kalırsa sınava konsantre olamayabilirsin. .umarım iyi gecer:KK51:

Canım bence Dr. Mutlaka gitmesin. ..çok sıvı tükettiğinden de olabilir ama ciddi sağlık problemin de olabilir..o gece...gün çok fazla olacak sekil yeme şu ihtiyacini da yudum yudum arada gider..Bez? olabilir yani yakalanirsan ve istemese ler cikarirsiniz? ama tavsiyem önceden bezi bir dene ne olacağını gör ona göre başına geleceği görmüş olursun...sonra idari yapınca aklın orda kalırsa sınava konsantre olamayabilirsin. .umarım iyi gecer:KK51:

Yazmayı unutmuşum. .birde mutlaka yer ya da içerken mutlaka otur öyle iiç. .

Back
X