zor bir durum. dışlamakla ceza vermiş herkes. Acaba onlarin gözünde erkek arkadaşin mi haksiz? yoksa insanlarda zaten size karşi bir cekememezlik vardi da bu durumu sizleri kücültmek icin mi kullaniyorlar? ortaminizi bilmedigim icin olabilir durumlari dusunmeye calisiyorum. Fakat bu durum stres yapici bir durum.midenizin yanmasi cok normal. toplumsal bir ceza ile karsi karsiyasiniz. ve pat diye de cözulecek birsey degil ne yazik ki.. uzuldum sizin adiniza gercekten
aynen öyle :S resmen kurt gibi bekliyormuş herkes... cok üzgünüm ya, inanın midem yanıyorya zaten boyle durumlarda bir tarafi dışlamak cok saçma. ceza vermek kimsenin haddine degil ki. Burada bir suç isleme durumu yok yani neticede. hepi topu 2 kisi tartismis. size ne??? gel de anlat simdi bunu millete.herkes kendince mahkemesini kurmus asmiş kesmiş..
erkek arkadaşınız mı tartıştı siz mi karışık yazmışsınız anlayamadım.
mevzu nasıl başladı?
Konuyu erkek arkadaşım tartıştı diye başlatıp kendinize cevirmissiniz.
Belki objektif bakamıyorsunuzdur,konunun tartışmanın içeriğini bilmemiz lazım .
tartışan erkek arkadasım. diğer kız arkadas konusalım die geldi, derdimi anlattıgım sevdiğim biriydi. tartısmaya geleceğini bilemezdim. birden yüklendi erkek arkadaşıma, o da dayanamayıp ben yağcılık yapmıyorum en azından dedi. ağzına geleni saydı arkadaş sağolsun. ben herhangi bir söylemde bulunmadım. smdi suclu olan taraf biziz
tamam ama öbür kızla niye tartıştı?
bir de kullanılan kelimeler önemli.
önceki aksam anlaştık hep beraber cıkıyoruz die, cıkma olayı direk bana söylendi yan odalarında calısıyo erkek arkadasım. beni senin aracılıgında cagrıyolarsa bireysel olarak bir hükmüm yoksa gelmem dedi o gitmeynce ben de gitmek istemedm. ertesi gün tartısmaya geldi işte bu vesileyle geçmişteki seylerden birimden konu acıldı. en azından yağcılık yapmıyorum dedi erkek arkadaşım, kız arkadaşta sağolsun hastalıklısın die lafa girip bedduadan cıktı.. böyle gelişti..
farklı birimlerdeyız, direk kendiliğinden oluşan bi grup yani kmse sonradan dahil olmadı, önceki mevzulardan sanırım kinleri varmıs..siz aynı yerde mi çalışıyorsunuz?
aynı yerdeyseniz ne fark eder ha size ha erkek arkadaşınıza söylemiş.
siz önceden bir gruptunuz erkek arkadaşınız sonradan mı dahil oldu?
önemsiz oldugundan buralara kadar gelişi, insanların taraf olusuna zaten sasırdık..Konu ne Tartışma sebebiniz Önemsiz bşyse dert etmeyin
Anladım . Tayin istemeye değmezönemsiz oldugundan buralara kadar gelişi, insanların taraf olusuna zaten sasırdık..
Anladım . Tayin istemeye değmez
Evet mesafe candır.zaten nefret ediyordum belki iyi olur ama her yer böyle insan dolu.. mesafeli olmam gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?