sorun çözen yok ki!

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
bu aralar çok sık konu açıyorum en zorlu dönemlerimde burası bana arkadaşların veremediği desteği vermişti. ailemin dağılışını, erkek arkadaşımın aldatmasını, hayatımın değişim evrelerini, manevi acılarımda midemin yanmasıyla buraya yazışlarımı unutamam. Ve bir süre sonra dönüp okuduğumda o acılara sadece gülümsediğimi.. Şuan yine midem yanıyor.

Geçen hafta aynı işyerinde görüştüğümüz arkadaş grubu içinden biriyle tartıştı erkek arkadaşım , bir iki kelimesi dışında hiçbir hatası yok benim gözümde. tartışmayı başlatan da erkek arkadaşım değildi, karşı taraf kız ve söyleyeceği her şeyi farklı yere çekme çabası içindeydi nerdeyse. Neyse olan oldu ve kati suretle sorun çözen falan yok herkes ateşe odun atma peşinde, erkek arkadaşımla aynı birimdeler ve şimdi söyledi hiçbiri onunla konuşmuyormuş. İnsanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor ya, gerçekten kendi hatalarını çuvala basıp başkasının hatasını duvara asıyorlarmış.. Burası kücük yer bi de, işyeri de belli. karşılaşıyosun eninde sonunda. resmen tartışılacak en son insanlarla tartışmışız. Bi de güvenip samimi buluyordum Allah kahretsin ya. Yazınca cok kücük bir dert gibi ama inanın midem cidden yanıyor stresten :S Bunda da hayır aramalı mı gerçekten

zor bir durum. dışlamakla ceza vermiş herkes. Acaba onlarin gözünde erkek arkadaşin mi haksiz? yoksa insanlarda zaten size karşi bir cekememezlik vardi da bu durumu sizleri kücültmek icin mi kullaniyorlar? ortaminizi bilmedigim icin olabilir durumlari dusunmeye calisiyorum. Fakat bu durum stres yapici bir durum.midenizin yanmasi cok normal. toplumsal bir ceza ile karsi karsiyasiniz. ve pat diye de cözulecek birsey degil ne yazik ki.. uzuldum sizin adiniza gercekten

geçmişte de benzer şeyler olmuş biriyle arası acılınca diğerleri konusmamıs.. muhtemelen haksız olarak görüyorlar. Benım burada ne yapmam gerekıyor, onun daha fazla uzulmemesı ıcın ne yapmayalım bılmıyorum.. Şimdi herkes bana kurunun yanındaki yaş, çilekeş, şanssız, bahtsız biri olarak bakıyor şaka gibi. Gerçekten kötü niyetli biri değil arkadaşım.. sadece yanlıs anlasıldı, cok yanlıs anlasıldı...

ya zaten boyle durumlarda bir tarafi dışlamak cok saçma. ceza vermek kimsenin haddine degil ki. Burada bir suç isleme durumu yok yani neticede. hepi topu 2 kisi tartismis. size ne??? gel de anlat simdi bunu millete.herkes kendince mahkemesini kurmus asmiş kesmiş..

aynen öyle :S resmen kurt gibi bekliyormuş herkes... cok üzgünüm ya, inanın midem yanıyor

pazartesi ya bide bugün buralar sessiz, ıssız.. Ucunda ölüm yok ama bu olayın, o kadar çok desteğe ihtiyacım var ki

erkek arkadaşınız mı tartıştı siz mi karışık yazmışsınız anlayamadım.
mevzu nasıl başladı?

Konuyu erkek arkadaşım tartıştı diye başlatıp kendinize cevirmissiniz.
Belki objektif bakamıyorsunuzdur,konunun tartışmanın içeriğini bilmemiz lazım .

Siz çözüm arıyorsanız konuyu buraya da yazın..
Siz objektif olamayabilirsiniz..

erkek arkadaşınız mı tartıştı siz mi karışık yazmışsınız anlayamadım.
mevzu nasıl başladı?

Konuyu erkek arkadaşım tartıştı diye başlatıp kendinize cevirmissiniz.
Belki objektif bakamıyorsunuzdur,konunun tartışmanın içeriğini bilmemiz lazım .

tartışan erkek arkadasım. diğer kız arkadas konusalım die geldi, derdimi anlattıgım sevdiğim biriydi. tartısmaya geleceğini bilemezdim. birden yüklendi erkek arkadaşıma, o da dayanamayıp ben yağcılık yapmıyorum en azından dedi. ağzına geleni saydı arkadaş sağolsun. ben herhangi bir söylemde bulunmadım. smdi suclu olan taraf biziz

tamam ama öbür kızla niye tartıştı?
bir de kullanılan kelimeler önemli.

tamam ama öbür kızla niye tartıştı?
bir de kullanılan kelimeler önemli.

önceki aksam anlaştık hep beraber cıkıyoruz die, cıkma olayı direk bana söylendi yan odalarında calısıyo erkek arkadasım. beni senin aracılıgında cagrıyolarsa bireysel olarak bir hükmüm yoksa gelmem dedi o gitmeynce ben de gitmek istemedm. ertesi gün tartısmaya geldi işte bu vesileyle geçmişteki seylerden birimden konu acıldı. en azından yağcılık yapmıyorum dedi erkek arkadaşım, kız arkadaşta sağolsun hastalıklısın die lafa girip bedduadan cıktı.. böyle gelişti..

siz aynı yerde mi çalışıyorsunuz?
aynı yerdeyseniz ne fark eder ha size ha erkek arkadaşınıza söylemiş.
siz önceden bir gruptunuz erkek arkadaşınız sonradan mı dahil oldu?

siz aynı yerde mi çalışıyorsunuz?
aynı yerdeyseniz ne fark eder ha size ha erkek arkadaşınıza söylemiş.
siz önceden bir gruptunuz erkek arkadaşınız sonradan mı dahil oldu?
farklı birimlerdeyız, direk kendiliğinden oluşan bi grup yani kmse sonradan dahil olmadı, önceki mevzulardan sanırım kinleri varmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…