- 27 Ocak 2019
- 61
- 43
- 3
- Konu Sahibi Blackdestiny
Merhaba hepinizi iyi günler. Sorunum dayım arkadaşlar.Şöyle ki benim genelde akrabalarım hiç biriyle sorunum yok hepsi de özünde iyi insanlar.Ama bu dayımın sözleri beni çok rahatsız ediyor artık.Mesela ben çok kitap okuyan biriyim , dayımda öğretmen ilkokul öğretmenim dayıma sormuş black destiny hala çok okuyor mu diye , kadına dediği şu “çok okuyor ama boş okuyor”.Güya ben fantastik roman falan okuyorum arada diye boş okuyo oluyorum ki başka türlerden de okurum mutlaka ,illa onun dediğini okumam gerek.Ya da örneğin diyo ki tüm ailenin içinde ben bu black destiny nasıl evlenecek bilmiyorum elinden hiçbir iş gelmiyor, tutuldu bi okuma sevdasına ne ev işi ne birşey biliyor diyor, bu kadınlar taktı güçlü olmaya diyor , böyle böyle aile yapısı bozulmuş bilmem ne.Ben hep yatılı okudum o yüzden haklı olabilir, açıkçası çok yemek yapmayı denemedim ama annem babam karışmıyor sanane benim evlenmemden , yemek yapmamdan değil mi ? Üstelik denemdim belki denesem elimden gelecek .Hep bi kendi kızını övme şöyle çay demler şöyle yemek yapar.Yani ne güzel aferin ama bunları yapmayanlar vasıfsız mı ?Hoş öyle de olsa sanane.Arkadaşlar çok büyük bir dert değil farkındayım ama okuyup ev işi yapmamam ona batıyor kısacası.Sorum şu sizce nasıl tepki vermeliyim, seni ilgilendirmez mi demeliyim , tavır mı almalıyım, onun olduğu ortamlardan uzak mı durmalıyım ? Nasıl çözebilirim bu sorunu tavsiyenize ihtiyacım var.Teşekkürler şimdiden.