O sorun devam ediyor ek olarak bir de sosyal medya çıktı başıma. Bilgili hanımların görüşlerini merak ediyorum.Konun kapandıysa açılmasını rica edersin. Açmıyorlarsa siyasi konu olduğu, siyasete kaydığı içindir. Aynı konuyu tekrar açamazsın bu yüzden. Şimdi banlanacaksın muhtemeln. Ben de ceza almamak için kaçıyorum.
Teşekkür ederim diğer konuda herkes normal çerçevede sadece "önemli tercih" çatısı altında konuşur diye düşünmüştüm ama maşallah herkes kavga etmiş, birileri de senin yüzünden ban yiyeceğim yazmış bana ama ben konuda ne A dedim ne B dedim, birşeyin propagandasını da yapmadım, sadece herkesin bildiği birşey hakkında iki farklı tercihte olduğumuz durumda siz olsanız ne yaparsınız dedim. Bunu a'nın tarafı ya da b'nin tarafını, isim cisim vermeden konuşmak çok zor gelmiş herhalde. "ben olsam etkilenirdim/ben olsa etkilenemezdim" yazıp geçmek yetmiyor tabi :) Sağolun yazdığınız için, teşekkür ederim.
Mesele önemli bir konuda farklı tercihlerle başa çıkma, hepsi bu. Lütfen kimse saptırmasın...
Meseleyi cozmussunuz. Onemli bir konuda farkli tercihlerle basa cikmak.Teşekkür ederim diğer konuda herkes normal çerçevede sadece "önemli tercih" çatısı altında konuşur diye düşünmüştüm ama maşallah herkes kavga etmiş, birileri de senin yüzünden ban yiyeceğim yazmış bana ama ben konuda ne A dedim ne B dedim, birşeyin propagandasını da yapmadım, sadece herkesin bildiği birşey hakkında iki farklı tercihte olduğumuz durumda siz olsanız ne yaparsınız dedim. Bunu a'nın tarafı ya da b'nin tarafını, isim cisim vermeden konuşmak çok zor gelmiş herhalde. "ben olsam etkilenirdim/ben olsa etkilenemezdim" yazıp geçmek yetmiyor tabi :) Sağolun yazdığınız için, teşekkür ederim.
Mesele önemli bir konuda farklı tercihlerle başa çıkma, hepsi bu. Lütfen kimse saptırmasın...
Yok fark ediyor aslında. Farklı tercihleri olup da mutlu olabilen insanlar var. Belki de ben biraz farklılıklara saygı duymak için örnekler görmek istiyorumdur? Bilerek öznel cevaplar almak istiyorum zaten. Konunun önemi yok, a dediğine b diyorum. "O çikolatalı pasta seviyor ben karamelli"nin biraz farklı versiyonu işte..
Farkliliklara saygi duymak icin orneklere ihtiyaciniz yok. Ilkokul 1. Siniftan itibaren farkliliklara saygi duymaliyiz bilinci ile ogrenci yetistirilir. Siz eger bunu yapamiyorsaniz bi eksiklik vardir evet. Ancak o eksikligi baskalarinin hayat dogrulariyla gideremezsiniz.Yok fark ediyor aslında. Farklı tercihleri olup da mutlu olabilen insanlar var. Belki de ben biraz farklılıklara saygı duymak için örnekler görmek istiyorumdur? Bilerek öznel cevaplar almak istiyorum zaten. Konunun önemi yok, a dediğine b diyorum. "O çikolatalı pasta seviyor ben karamelli"nin biraz farklı versiyonu işte..
O sorun devam ediyor ek olarak bir de sosyal medya çıktı başıma. Bilgili hanımların görüşlerini merak ediyorum.
belki ben öyle karar veriyorum, olamaz mı? konuyu kapattıranlar benim hakkıma girdi. hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. insan gibi tartışmayı bilmeyenlerin kahrını başkaları çekiyor böyle.Zaten konu açmıştınız ve size orada cevap verilmişti! çoğu kişi sorun olur demişti size! sonra konu kapatılmış olabilir ama az çok istediğiniz cevapları aldınız zaten neden tekrar konu açıyorsunuz ki konu tekrarı yapıyorsunuz.
Ayrıca buradaki cevaplara göre karar veremezsiniz ki siz yaparım yapamam diye karar vereceksiniz. öyle üstü kapalı da anlatınca insanlar nasıl sağlıklı yorumlar yapsın Allah aşkınaa bilmeyenler yani. siyasi görüş sorunu olduğunu biz biliyoruz ama bilmeyenler ne yorum yapsınlar size sorunu bilmeden?Mune kapatılan konu tekrarı !!
Biliyorum da kardeşim benim konum benim yüzümden kapanmadı ki. Kötü niyetli insanların tartışmayı ve kendilerini yanlış ifade etmelerinden dolayı konu siyasete çekildi. Ben açtığım konuda birşeyin savunmasını yapmadım. Sadece böyle bir fark var dedim. Bu forumda siyaset yasaklanmış olabilir ama böyle şeyler de var hayatın içinde. Yasaklayarak toplumda birşeyler düzelmiyor ki. Yasaklamak yerine insanlara biraz konuşmayı, düşünceleri düzgünce ifade etmeyi öğretmek lazım yasaklamak tamamen kolaya kaçmak bence. Burada yasak olan birşey hayatımızın içinde bazen dert olabiliyor bu yok saymak da insanın doğasına aykırı. Buraya geliyorum, birşeyler anlatmaya çalışıyorum diyorum ki "ben çilekli dondurma seviyorum o muzlu seviyor"un daha önemli olanı, diyorum. Ama anlamaları zor bazılarının.Bu yaptığın gerçekten hoş değil ama
Kapanan bir konu tekrar açılamaz bilmem lazım ufak bir değişiklikle bu değişmiyor. Kaç senelik üyesin bu gerçekten iyi niyetli değil be Wurstria
Merhaba hanımlar, dün gece bir konu açmıştım, konuyu anlayabilmeniz açısından bazı detaylar vermem gerektiği için üstünkörü o detayları verdim fakat tartışmayı bilmeyen bir toplum olduğumuz için konu saptırıldı ve kapandı. Konu birileri nedeniyle kapanmış olabilir ama benim sorunum halen devam ediyor ve ben sizinle dertleşme ihtiyacı hissediyorum. Soru şu: Çok hoşlandığınız biri var sizin hayatınızda, bu kişinin hayatınızdan çıkmasını elbette istemiyorsunuz, yaşam tarzlarınız da uygun ancak işi gereği sizin bazı tercihlerinize zıt bir tercih yaptı, en azından işindeki kişilerin gözünde öyle. Önemsiz bir tercih diyemeyeceğim o nedenle şöyle sorayım: önemli konularda farklı tercihlere sahip olduğunuz bir insandan soğur musunuz, bu durumlar ilişkinizi etkiler mi yoksa aynen devam eder miydiniz? Öznel cevaplara ihtiyacım olduğu için konuyu açıyorum. Sizin için önemli herhangi bir konuda sizin tam zıttınız. Ne yapardınız? Farklı fikirlere ihtiyacım var.
Ufak bir güncelleme, kendisiyle ilgili sosyal medya konusunda da bir sıkıntım var. Sosyal medya kullanmamı istemiyor. Sosyal medya konusunda ne düşünüyorsunuz?
Sosyal medya kullanmamı istemiyor.
Yo bir problemimiz daha var iyi okuyun konuyu. Sosyal medya. Dertliyim.
Wurstia üzgünüm ama ben de senin sevgilim sosyal medya kullanmama izin vermiyor ne yapmalıyımcı bir kız olamayacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?