- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi elifff_____
Can'sın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'sın![]()
ovv cımbız , yaniGeyik yapmayalım, uyarı alınca bozuluyorsunuz sonra.
Az daha geyik olursa cımbızlarım
tmm ya geyik yapmıycazAz daha geyik olursa cımbızlarım![]()
Mrb herkese
Yarın öğleden sonra eşimin erkek kuzeninin eşine hayırlı olsuna gidicez( doçent oldu)
Ben diyorum ki normal bir çikolata alıp götürelim ki bana gelenlerde normal çikolata getirdiler nolcak sanki
Eşimde yaptıralım dedi, özel olarak yaptırcakmışız yani süslü paket filan...
Hayır yani eşimin kuzeni bana hayırlı olsun demek için gelmedi bile eşime noluyo anlamış değilim çok rahatsız oldum ama dile getiriyim mi getirmiyim mi bilmiyorum
Bu arada kadın geldi bana süs eşyası getirdi
Şimdi diyceksiniz ki senin daha önemli bi sorunun var neye takıyosun öyle ama siz buna yorum yapın sadece olur mu diğer konu askıda
Mrb herkese
Yarın öğleden sonra eşimin erkek kuzeninin eşine hayırlı olsuna gidicez( doçent oldu)
Ben diyorum ki normal bir çikolata alıp götürelim ki bana gelenlerde normal çikolata getirdiler nolcak sanki
Hayır yani eşimin kuzeni bana hayırlı olsun demek için gelmedi bile eşime noluyo anlamış değilim çok rahatsız oldum ama dile getiriyim mi getirmiyim mi bilmiyorum
Şimdi diyceksiniz ki senin daha önemli bi sorunun var neye takıyosun öyle ama siz buna yorum yapın sadece olur mu diğer konu askıda
götürmüş oldugun hediye senin görgünü ortaya koyar .sana getirilen hediyede o kişinin.karar seninMrb herkese