- Konu Sahibi elifff_____
Ya bide eşim neden geliyo ki benim tek gitmem lazımbence
Hah işte budur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bide eşim neden geliyo ki benim tek gitmem lazımbence
Bizim haklı olmamız malesef sende pek birsey degistirmiyor actigin konularin hepsi bu sekilde bitiyor Peki sende bir degisim oluyormu hayirrrTmm haklısınız yine topa tutuldum
Bizim haklı olmamız malesef sende pek birsey degistirmiyor actigin konularin hepsi bu sekilde bitiyor Peki sende bir degisim oluyormu hayirrr
Yine olaylara ayni kibir haset ve kıskançlıkla yaklasiyorsunuz
Elif ilk önce esinin yaninda durmayi ögren bit kerede kararlarini sorgulama altinda birseyler Arama inan bana o zaman hayat senin icin daha guzel olacak
Olmasın zaten.
Bazıları gereksiz bir egoya sahip.
Bazılarının da gereksiz takıntıları var.
Allah iyiligini versinResmen saçma günlük diziler gibisin eliff neyse arkası yarın kızlar![]()
Allah iyiligini versin![]()
Canım ya ben yanlış alıntı yapmışım
Canım ya ben yanlış alıntı yapmışım
benim esim profesor. buyutecek bir yani olmamakla beraber, son derece saglikli bir ruh hali var. zan altinda birakmayalim akademisyenleribide derya var akademisyen onunda konuları acayipti arkadaş ben mi büyütüyorum gözümde anlamadım ki bu akademisyenleri profları falan
evet takılı kaldım sana bebembende takılı kaldın di mi?
benim kardeşimin eşide doç ama bir kere bizim yanımızda bunu dile getirmez çünkü o fakültedeki rolu kocasına karşı rolu eş bana göre yenge anneme de gelin konu sahibi arkadaş sürekli akademisyenliğinden dem vuruyorbenim esim profesor. buyutecek bir yani olmamakla beraber, son derece saglikli bir ruh hali var. zan altinda birakmayalim akademisyenleri
elifff_____
bir arkadas da belirtmis, herkes kendine yakisani yapar. ben istanbul'un en varos semtine de ziyarete gitsem, divan'dan alir cikolatami giderim. bu bir gorgudur. bunu da artik kiskancliga baglama.
Yarını beklemedik öğle arası gittik tabi hepimiz sohbet ettik ama eşimin çenesi düştü dır dır dır sinir oldum sonra bi kadın geldi odaya eşimi daha önce görmüş, işte bu yanına gittiğimiz kuzen eşi tanştı bizi kadında eşime bakarak dedi ki aa bende diyorum nerde görmüştüm bıyık bırakmışsınız tanıyamadım bide ona sinir oldum sonuç olarak sinir oldum geldim
Can'sınevet takılı kaldım sana bebem![]()