• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eşim, eşimin babası ve eşimin amcası

Onu bunu bilmem ortaklık diyince tüylerim diken diken oluyor.Babamla amcamlarda ortaktı yaklaşık 400 bin tl borcu kitleyip ayrılcaz dediler.
Ayrılana kadar alnımızın damarı çatladı beee.Uffff şu zamanda ne kimseye borç vereceksin nede ortak olacaksn hele 1. derece akraba olursa koşarak kaçacaksın yada ölü numarası yapacaksın.
Bende sizinle aynı fikirdeyim nefret ederim böyle ortaklı işlerden. Benim ailemde böyle bir durum yoktu. Bende evlenince anladım ne kadar zor olduğunu Allah bizede bunlardan kurtulmayı nasip etsin

Bende sizinle aynı fikirdeyim nefret ederim böyle ortaklı işlerden. Benim ailemde böyle bir durum yoktu. Bende evlenince anladım ne kadar zor olduğunu Allah bizede bunlardan kurtulmayı nasip etsin
Amin i
inşallah kurtulursunuz.

Tek yol işin ayrılması ne kayinpeder amcaya para vermekten vazgeçek ne o istemekten
Ayrica da yaptığı cok iğrenç amcanin yemek varken yiyeyim yoksa kacayim parası yok emeği yok nasil evler arabalar aliniyor ona
Kendi işinizi ayirmadan baska sans yok

Eşimde bunca yıllık emek var onlar öyle yapıyor diye ben bırakıp gidemem. Çalışanlara karşı bana güvenip bu işi yaptıranlara karşı sorumluluğum var diyor.
Birde şirket ortağı olduğumuz için bir iflas durumu olsa bizde çok etkileneceğiz bu nedenle işinin başında durup elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Ortakliktan parayı alip çıkma imkanınız yok mu
Bir de sizin hakkınızı yiyorlar mi örneğin sizin paydan alip amcaya veriyorlar mi

Amca hem devlet memuru olup hem şantiyede nasıl çalışıyor anlamadım orayı
Amca doğru düzgün işe gitmiyodu ücretsiz izin yıllık izin hepsini kullandı şantiye başka şehirdeydi.Burası küçük bi yer olduğu için memurlar daha esnek davranıyor. Karısıda oralarda rahata alıştı buraya dönmeyi hiç istemediler küsünce mecbur kaldı. Birde iş yerindeki yeni müdür sıkı denetliyormuş artık. Eskisi gibi şehir dışına çıkamıyorlar.

Tek yol işin ayrılması ne kayinpeder amcaya para vermekten vazgeçek ne o istemekten
Ayrica da yaptığı cok iğrenç amcanin yemek varken yiyeyim yoksa kacayim parası yok emeği yok nasil evler arabalar aliniyor ona
Kendi işinizi ayirmadan baska sans yok
Kışın bi tartışma oldu toplandık çıktık gitmeye kararlıydık bu seferde yana yana hem beni hem eşimi aradı.
Eşime ben sana kızsamda önemseme diyor.
Aslında çocuklarına düşkün ulaşamazsa hemen merak eder ortalığı ayağa kaldırır ama kardeşine çok fazla iltimas gösteriyor.
Eşime iş çevresinde herkes amcan çok kibirli ne geldiyse başınıza onun yüznden geldi diyorlar ama kayınbabam resmen büyülenmiş gibi

Ortakliktan parayı alip çıkma imkanınız yok mu
Bir de sizin hakkınızı yiyorlar mi örneğin sizin paydan alip amcaya veriyorlar mi
Üzerimize birde pahalı bir mülkün tapusu var çıkıp gitsek dava açsak haklarımızı alabiliriz sanırım ama herşey banka kredili ipotekli eşim kalıp işleri toparlamaktan yana çalışanlarını iş yaptığı kurumların amirlerini çok seviyor kimsenin yüzünü kara çıkartmak istemiyor en azından elimizdeki işler bitene kadar beklicez.
Bizim herhangi bi payımız yok paylara bölünmüyor.
Amca ev masraflarını araba masrafını benzini herşeyi şirkete ödetiyor. Borcum var diyip nakit para alıyor kredi kartlarının limiti dolana kadar harcıyor üzerimize borç alışverş yapıyor bu şekilde paramzı kullanıyor.
Şantiyenin başındayken habersiz para aldığıda çok oluyormuş

Eşiniz şirkettekilere talimat vericek amcanın kartları kesinlikle ödenmiyecek elinin altında olabilicek nakit parada olmuycak .
Kpe şikayet eder oda ararsa eşiniz resti çekicek ya amcam ya ben böyle olmuyo diyxek.

Şirkete resmiyette ortaksınız borçlarada ortaksınız ama varolan mallarada bu kısmı unutmayın.

Eşiniz şirkettekilere talimat vericek amcanın kartları kesinlikle ödenmiyecek elinin altında olabilicek nakit parada olmuycak .
Kpe şikayet eder oda ararsa eşiniz resti çekicek ya amcam ya ben böyle olmuyo diyxek.

Şirkete resmiyette ortaksınız borçlarada ortaksınız ama varolan mallarada bu kısmı unutmayın.
Bir kere bi beyaz eşya mağazasından bi ürün almıştı eşim dükkan sahibi amcan alışveriş yaptı onuda sizin şirket borcunuza ekliyim mi demişti eşim amcamın bizle alakası yok demişti o zaman küsüp ayrılmıştı amca.
Düğün öncesi eşimi aradı terbiyesiz sen nasıl öyle dersin diye telefonda tartıştılar hemen arayıp kayınbabamada şikayet etmişti düğün öncesi bu sebepten bi sürü gerginlik yaşadık.
Çok sinsi fesat bi adam en ufak birşeyi bile hemen çocuk gibi şikayet eder.
Eğer bir daha bir sorun çıkarırlarsa ayrılıp bunları zor durumda bırakmak en mantıklısı galiba

Bir kere bi beyaz eşya mağazasından bi ürün almıştı eşim dükkan sahibi amcan alışveriş yaptı onuda sizin şirket borcunuza ekliyim mi demişti eşim amcamın bizle alakası yok demişti o zaman küsüp ayrılmıştı amca.
Düğün öncesi eşimi aradı terbiyesiz sen nasıl öyle dersin diye telefonda tartıştılar hemen arayıp kayınbabamada şikayet etmişti düğün öncesi bu sebepten bi sürü gerginlik yaşadık.
Çok sinsi fesat bi adam en ufak birşeyi bile hemen çocuk gibi şikayet eder.
Eğer bir daha bir sorun çıkarırlarsa ayrılıp bunları zor durumda bırakmak en mantıklısı galiba

Eşiniz neden susuyo amcaya kendisi desin kanemici düş yakamızdan ben seni besleyemem daha fazla diye?

Yeni yaptıkları şantiyeden bi dairede sizin adınıza yapsın isteyen istediğini yapıyo nasıl olsa.

Ayrılık gündemi zorlanırlarsa kardeşini s seçeceğini sanmıyorum

Eşiniz neden susuyo amcaya kendisi desin kanemici düş yakamızdan ben seni besleyemem daha fazla diye?

Yeni yaptıkları şantiyeden bi dairede sizin adınıza yapsın isteyen istediğini yapıyo nasıl olsa.

Saygı hakedene gösterilir sen bizi zor zamanımızda yüzüstü bıraktın dedi ama inanılmaz yüzsüzler çok değişikler o yüzden nasıl başedeceğimizi bilmiyorum. Başkası olsa gurur yapar dönmez.
Bizim kendi evimiz var o daha büyük olan evi aldı gene birşey diyemedik.
Kayınvalidem inanılmaz pasif bu amca ve babane yüzünden paikolojisi bozulmuş. Babası karışmıyo anası pasif oğlundan mı çekinicez diye düşünüyorlar bence.
Bize yaşadıkları şehirden ev alma sözü var bi kaç ay sonra almazsa o zaman herşeyi söyleyip bağları kopartıcam. Yoksa bu şekilde ömrümüzü burda çürütürüz.

Kim olsa evladını seçer ama ben bu aileye güvenemiyorum işine gelmiyosa çık git diyebilir. Bu kadar nankör bi kardeşe kara sevdalı gibi adam her hatasının üstünü kapatıyor. Bide anaları herşeye burnunu sokar paradan başka laf bilmez.

Kim olsa evladını seçer ama ben bu aileye güvenemiyorum işine gelmiyosa çık git diyebilir. Bu kadar nankör bi kardeşe kara sevdalı gibi adam her hatasının üstünü kapatıyor. Bide anaları herşeye burnunu sokar paradan başka laf bilmez.

Canım eviniz varmış sen yanlış anladın dediğimi
Yaptıkları şantiyeden bi daireyi "senin" üstüne yapsın eşin bedelsiz satış
Babası laf ederse amcama yedi bitirdi bundan sonra ben yiycem desin garantiye alın kendinizi

Hep ailede bir asalak var sizinkide esinizin amcasi esinizin tepki gostermesi guzel ama bi ise yaramamis sanirim...

Hep ailede bir asalak var sizinkide esinizin amcasi esinizin tepki gostermesi guzel ama bi ise yaramamis sanirim...
Evet eşim ne dese suç defalarca amcandan özür dile dedi eşim direndi.
Amca babanenin kardeşleri hepsi asalak o kadar rahat para istiyorlar ki anlatamam

Canım eviniz varmış sen yanlış anladın dediğimi
Yaptıkları şantiyeden bi daireyi "senin" üstüne yapsın eşin bedelsiz satış
Babası laf ederse amcama yedi bitirdi bundan sonra ben yiycem desin garantiye alın kendinizi
Kurumlara bina yapıyoruz daire yapmadık hiç.
Diğer akrabalara bedava ev vermek zorunda kalırız diye yapsat işine girmiyoruz.
Bize büyükşehirden ev sözü var onu alırsa tapusunu isticem.

Ben olsam babanneyi gördüğüm yerde laf sokuştururum. Bunun öbür tarafı var, siz yiyorsunuz ama bakalım biz helal ediyormuyuz. Allah bir yerden çıkarır diye. Benim babannem böyleydi. Doğurduklarına kendi kocası değil benim babam baktı. Yalandan iki aglardı. Babam vicdan yapar ne isterse o olurdu. Ama diğer çocuklarına bir gün size abiniz bakıyor demedi. Babam her arkasını döndüğünde onu kötülülüyordu. Şimdi hepsi düşman. Babam ölse biri gelmez.

Ben olsam babanneyi gördüğüm yerde laf sokuştururum. Bunun öbür tarafı var, siz yiyorsunuz ama bakalım biz helal ediyormuyuz. Allah bir yerden çıkarır diye. Benim babannem böyleydi. Doğurduklarına kendi kocası değil benim babam baktı. Yalandan iki aglardı. Babam vicdan yapar ne isterse o olurdu. Ama diğer çocuklarına bir gün size abiniz bakıyor demedi. Babam her arkasını döndüğünde onu kötülülüyordu. Şimdi hepsi düşman. Babam ölse biri gelmez.
Kayınbabam böyle zengin olmadan önce annesiyle arası çok kötüymüş kadın bunu evde istemeyip ortaokuldan sonra bi yere yatılı çalışmaya vermiş.
Geçmişte olan herşeyi unutmuşlar kayınbabamı nerde yakalasa para ister kızını oğlunu acındırır.
Kayınvalidem çok büyük beddualar etmiş fakat çok yüzsüz bi insan hala hiçbi tartışma olmamış gibi bu ev oğlumun diyip gelir.

Bu ne ya amcanin hic bir katkisi Yok ama kazanca ortak. Sinir oldum resmen. Sen bir sey yapamazsin ama esin yapabilir. Bence babasini ikna edecek amcaya yol verecek. Yoksa esin isini ayiracak

Back
X