Sorun eşim...

Adamin ruyasina kadarda karisma istersen. Ruya gormeyim diye sacma sapan video ve p.rno izlese daha mi iyi olacak. Keske herkes esiniz gibi sadece ruyayla yetinebilse.
Ayrica soyle bi ruya gormeyim die yatsam bilinc altima daha cok yerlesir daha fazla gorrum .. esinizin ustune gttikce bu durum hayatinizin kacinilmazi olcak . Ne kadar yasaklarsan o kadar cekici gelcek
Haftada 1 normal olamaz evli birinde. Bukadar şalırıp konum tepki cektiğine göre kimsenin eşinde de bu sıklıkla yaşanmıyor

Haftada 1 normal olamaz evli birinde. Bukadar şalırıp konum tepki cektiğine göre kimsenin eşinde de bu sıklıkla yaşanmıyor
haftada bir neden normal olmasın
seks makinası mıyız hepimiz
eşek gibi çalışıyoruz eve gecınce halımız bıle kalmıyor bazen

Aldığı sperm ilacları mı yapıyor diycem ama onlar cinsel güc icin değil sperm onarıcı. Hem de zaten ilk evlendiğimiz hafta da sadece rüyalanmıstı beraber olamamıstı
Normal birlikteliğinizde isteksiz değilse çok takılma birde kendi haline bırak ilk adımı sen atma en iyi bu şekilde anlarsın.

Eğer eşiniz hasta oldugundan 1 torba ilac iciyorsa sperm icin, oluyor. denemesi bedava diycem de yok! O ilaclar da aylık 500tlyi geciyor!!!

Valla 500 ünü 300 ünü bilmem ama çok oynarsanız bozulur her şey.
Adamı böyle mecbur gibi bırakırsanız haftada 2 yi de çok ararsınız.
Konu sadece fizyolojik değil
Adamın ruhunu bozmayın
Ağlamış yahu
Pess

Valla 500 ünü 300 ünü bilmem ama çok oynarsanız bozulur her şey.
Adamı böyle mecbur gibi bırakırsanız haftada 2 yi de çok ararsınız.
Konu sadece fizyolojik değil
Adamın ruhunu bozmayın
Ağlamış yahu
Pess
Allah evlatsızlıkla kimseyi sınamasın. Anlayamazsınız. Hala işi benim cinsel açlığıma getirmeye çalışıyosunuz asıl buna pes!

Erkek bedeni düzenli olarak bellirli miktarda sperm üretiyor, eğer yetersiz seks olursa geceleyin vücut spermi kendiliğinden atar. Ama söylediğinize göre seks sayınız yeterli, üstelik eşiniz çok istekli değil, haftada bir eğer bu durum oluyorsa, ya ilaçlardan kaynaklıdır veya fiziksel ya da psikolojik olabilir. Ama bana çok normal gelmedi.

Erkek bedeni düzenli olarak bellirli miktarda sperm üretiyor, eğer yetersiz seks olursa geceleyin vücut spermi kendiliğinden atar. Ama söylediğinize göre seks sayınız yeterli, üstelik eşiniz çok istekli değil, haftada bir eğer bu durum oluyorsa, ya ilaçlardan kaynaklıdır veya fiziksel ya da psikolojik olabilir. Ama bana çok normal gelmedi.
Ürolog kan testlerinde bişey bulamadı. Sadece kendi doktorumuz sperm kanallarında sıkıntı olabilir dedi. Ama o da yüzeyden belli olmadığından biz de açılıp araştırılmasını istemedik. Sadece bir umut psikolojik mi diyorum. Başka var mı benim gibi diye ondan sordum

Allah evlatsızlıkla kimseyi sınamasın. Anlayamazsınız. Hala işi benim cinsel açlığıma getirmeye çalışıyosunuz asıl buna pes!

Yooo benim de çocuğum yok
12 yıllık evliyim ..
Neyse anlaşamayacağız.
Diyorum ki adam baskı altında basit ve net söylüyorum aslına bakarsan ama ?!?
O da gece ye sirayet ediyor bu bu kadar basit bir şey

Esinin ruyalanmasini sorun etmeni anlamadim.
Adamin elinde olan birsey degil
Bence hic ustunde durma.
Cinsel yasantiniz da gayet normal.

Bence sorun yok.
Sen kendi kendine sorun yaratma rahat ol

Ürolog kan testlerinde bişey bulamadı. Sadece kendi doktorumuz sperm kanallarında sıkıntı olabilir dedi. Ama o da yüzeyden belli olmadığından biz de açılıp araştırılmasını istemedik. Sadece bir umut psikolojik mi diyorum. Başka var mı benim gibi diye ondan sordum
Anlıyorum sizi ben, bebek endişesi taşıyorsunuz, üstelik bundan ayrık arzulanmayı istemeniz, çok seviyorsanız rüyalara kıskançlık duymanız da normal.Ama rüyasında mutlaka cinsel bir durum görmesi bile gerekmez çoğu erkeğin bu durum yaşandığında.Çoğu tetkiki yaptırdıktan sonra psikolojik duruma odaklanırsınız. Belki de fiziksel bir durumla karşı karşıyadır. Ya da cinselliğe aslında kendi sandığından da düşkündür, ama çocukluğundaki bazı etmenler ona bunun kötü olduğunu bilinçaltına kodlamıştır ve gerektiğinden daha az geliyordur yaşadığınız cinsellik ama o gene bunu bastırıp ihtiyacı yokmuş gibi davranıyordur.

Bana acayip garip geldi. Haftada bir olması da sonrasında uzaklaşması da çok garip. Normal değil evli birinin böyle sık bu durumu yaşaması. Çocuk baskısı falan diyeceğim ama adam evliliğin ilk haftasından beri böyleymiş.

Sorun nasıl çözülür bilmiyorum size hak vermeye geldim sadece. Rüyalanma ergenlerde çok olur. Hormonlar tavan yapar ama o hormonlarla bir şey yapamazsın :KK48: Vücut artık rahatlamak için böyle yapar. Evli adam neden kendine böyle eziyet eder? Belki gençliğinden beri böyle alışmıştır, bu şekilde olması hoşuna gidiyordur. Yoksa sonrasında neden sizin istemesin? Tek atımlık kurşun mu canım bu biraz bekle sonra sevişirsin yani :KK53:

Üstüne gitmiyorum sadece bu evlendiğimiz ilk gündwn beri böyle her hafta rüyalanan sonra da sizden uzaklaşan bir eşiniz olunca ister istemez moraliniz bozukup yetersiz hissediyorsunuz. Buna bir de infertilite ve bitmeyen ilaç doktor masrafı eklenince, mutsuzluğunuz tavan yapıyor bunu da haliyle anlıyor. Birbirimizi sevdiğimiz icin de bu durum onu üzüyor

Konuyu açıklamak için yazdığınız ilk mesajınızda "üstüne gidince de ağlıyor, beni bırakma, sensiz yaşayamam" diyor demişsiniz. Ben o cümleye istinaden yaptım aslında yorumumu. Çünkü eşiniz sizi kaybetme korkusu yaşıyor bu yüzden. Bu sizin ilişkiniz açısından sağlıksız bir durum. Yoksa ben size kırıcı bir yorum yapmaya ya da eleştirmeye çalışmıyorum.

Bu konu aranızda sık sık açılıyorsa uzaklaşıyor olabilir. Bunun sizi sevmemesi ya da arzulamamasıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bunu bir sınav gibi düşünün. Çocuk olmaması gibi bir problem var. Bir de rüyalanma olayına üzülen bir eş. İnsan kendisini defalarca geçemediği bir dersin sınavına giriyor gibi hissedebilir.

Uykusunda yaşadığı şey elinde değil, bunu pek çok kişi yazmış zaten. Eşiyle yaşayan oldu mu diyorsunuz, ben yaşamıyorum ama herkesin fizyolojisi farklı. Bunu anlatmaya çalışıyorum aslında. Belki de gerçekten bir problemdir, böyle şeyleri yaşamadan yorumlamak zor oluyor. Fiziksel bir sorun bulunamadıysa eşinizi ikna ederek psikolojik destek alabilirsiniz. Siz de gergin ve üzgünsünüz. Bebek için istenen bir durum değil. Belki ikinizin de rahatlaması ve ilişkinizin rayına oturması için gerekli bir şeydir.

Umarım bebek sahibi olursunuz ve eşinizle ilişkiniz yoluna girer.

benim de evladım olmuyor 4 senedir
siz haftada 2-3 birlikte oluyoruz demişsiniz
bunu nasıl evlatsızlıga bagladınız ben bunu anlayamadım.
daha sık olursa zaten sperm kalitesi iyice düşer

Back
X