Merhaba kizlar ya benim derdim esimin huysuz olmasi yaptigim her yemege kusur buluyor yemegi gectin en ufak bir dokuntuye ya da baska seylere surekli kusur bulma huyu var kendisinede soyledim ama vazgecemiyor bu huyundan cok iyi ewine bagli bi insandir bunun haticinde kotu huyu yok bunu nasil asabiliriz kizlar yarimonceden bu kadar takmiodum ama hamilelikten mi nedense artik tahammul edemiorm
Merhaba kizlar ya benim derdim esimin huysuz olmasi yaptigim her yemege kusur buluyor yemegi gectin en ufak bir dokuntuye ya da baska seylere surekli kusur bulma huyu var kendisinede soyledim ama vazgecemiyor bu huyundan cok iyi ewine bagli bi insandir bunun haticinde kotu huyu yok bunu nasil asabiliriz kizlar yarimonceden bu kadar takmiodum ama hamilelikten mi nedense artik tahammul edemiorm
ewet canm oyle malesefnasıl takıyor temzlık hastası mı ?
esiniz evlenmeden evvel tek basina mi yasadi? eger oyle ise kendince kendi yaptigi seylerin daha dogru olduguna kani gelmis ve sizden de onlari bekliyor olabilir.Merhaba kizlar ya benim derdim esimin huysuz olmasi yaptigim her yemege kusur buluyor yemegi gectin en ufak bir dokuntuye ya da baska seylere surekli kusur bulma huyu var kendisinede soyledim ama vazgecemiyor bu huyundan cok iyi ewine bagli bi insandir bunun haticinde kotu huyu yok bunu nasil asabiliriz kizlar yarimonceden bu kadar takmiodum ama hamilelikten mi nedense artik tahammul edemiorm
bende denedım aynı yontemı canm yaptıgını yemedm begenmedm dedım ama nafıle annesıde boyle esımın sanrm genetık huysuzlukBenim eşim de yaptı beğenmemezlik değil belki ama bu biraz sulu olmuş bu biraz çok salçalı olmuş diye diye ben de dedim sen yap da yiyelim yaptı yemek güzeldi ama beğenmedim dedim ve yemedim aynı duyguyu yaşattım şimdilerde çok beğeniyo besmeleni çek başla güzel olur muhakkak nekadardır evlisiniz?
ewet canm tamamen yalnz yasams unıversıte sonra atanmıs hıc aılesıyle yasamamıs olabılır bu soyledıklernesiniz evlenmeden evvel tek basina mi yasadi? eger oyle ise kendince kendi yaptigi seylerin daha dogru olduguna kani gelmis ve sizden de onlari bekliyor olabilir.
ewet canm tamamen yalnz yasams unıversıte sonra atanmıs hıc aılesıyle yasamamıs olabılır bu soyledıklern
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?