- 17 Temmuz 2013
- 2.455
- 3.012
- 333
Vala erjekker kahvehanesine takilamayacagina evvelim bizimle idare edicen artik
Ben gulme krizine girdim eniste gelince milet desifre olmaktan korkuyor adam direk kadinin nickile dalis yapti
Aile tuhaf ztn.kadin kocam beni krtagi kadinla aldatiyor ddie yaziodu milete saydiriodu birden eniste geldi bedua etti giybetimi yapionuz dediCok tuhaf bi aile.bisey anladiysam arap olayim
Hahah gunluktende fena bide bilsigin karsilikli dedikodu yapilio eekekler kulubude olsa keske pusuya yatip merak edileni takip edebilirdikKiz o sinirle yeni hesap alayim derdiyle kim ugrasir
Ama bence anlik ofkeyle eniste hata yapti ben oksam baska bi hesap alir pusuya yatar hanımı gozetlerdim bakim neler dusunuyo neler yapiyo
Ha karinin gublugunu okumusun ha kadiblar kulubundeki jesabini yakalamissin ikiside bir bence
Cok istiyosan anlayayim yegacim ama ben ilkin enistenin ginahini aldim sonradan enosteye inandim ya yazik adamadaCok tuhaf bi aile.bisey anladiysam arap olayim
Ayyy ben cok merak ediyoedum varmi diye cok aradim ama bulamadim ama kiz erkekler bizim gibi eften puften seyleri dert etmezler kiHahah gunluktende fena bide bilsigin karsilikli dedikodu yapilio eekekler kulubude olsa keske pusuya yatip merak edileni takip edebilirdik
Adam yorum yaptı öyle deme . Ben adamı haksız bulmadım sadece gevşek davranmisBir o...yla bir o...u çocuğunun hikayesi.
Ne desem konu sahibesine bilemedim beynim yandı.
Adam yorum yaptı öyle deme . Ben adamı haksız bulmadım sadece gevşek davranmis
Kiz bizin is yerindeki abi telefonu hep benim yanimda birakip gidiyo hani baksam bakarimEniste banada pek guven verrmedi.kadin ne munasebet telini alip esinle olan mesajlqra bakar.hastahaneyebgoturomus mecburi durum varsa eside birlikte gitseymis.
Gunahinialmayayim ama bana tuhaf geldi
. Vallahi Allah size akil versin.Kocanizin laflarina inandinizya!! Insallah 1 yil sonra tekrar konu acmazsinizKizlar esim ozur diledi benden gonlumu aldi islerini yoljna koyar koymaz ortagini birakacagini soyledi bosan dedi herkes bosanmk kolaymi iki cocugu babasiz birakmk ben babasiz buyudum kiyamam onlara esim kadinla hep yanimda konustu teline mesaj yaziyorsa y az nimda yazdi yatakta yakalamadim ben sonucta ask medajlari sevgi sozleri duymadim yakalamadim duvari yumrukladina kendiside pisman lutfen artik uzamas ii n konu bu arada esim benim burdaki mesajlarimi yakalamadi kendim gosterdim her kadin aynisini dusunur diye lutfen artik kirici yorum yapmayin konuyu kapatin kizlar
Kizlar esim ozur diledi benden gonlumu aldi islerini yoljna koyar koymaz ortagini birakacagini soyledi bosan dedi herkes bosanmk kolaymi iki cocugu babasiz birakmk ben babasiz buyudum kiyamam onlara esim kadinla hep yanimda konustu teline mesaj yaziyorsa y az nimda yazdi yatakta yakalamadim ben sonucta ask medajlari sevgi sozleri duymadim yakalamadim duvari yumrukladina kendiside pisman lutfen artik uzamas ii n konu bu arada esim benim burdaki mesajlarimi yakalamadi kendim gosterdim her kadin aynisini dusunur diye lutfen artik kirici yorum yapmayin konuyu kapatin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?