SORUN ESIM

Kadına boşuna kızma cnm , burda hata kocanda kadına taviz vermese bu kadar olmaz . Kocan seni ve cocuklatını düşünse zaten biraz mesafeli olur . İş arkadaşlığı işte kalır . Aldatılıyorsun .... Kadın kocandan büyük olsun ne var bunda sonuçta kadın erkeklerin midesiz oldugunu unutma . Üstüne gitdikce daha cok işler karışır . Sakinliğini koru , dogumdan sonra düşün ne yapacagını . Hiç bir erkek eve bağlanmaz . Ancak içinde varsa evine bağlı olur.

Zincirini kopartan kopek tekrar kapiya baglanmaz derler.. Eve baglamayi falan dusunme. Kocanin ortagi olacak s*rtuk versin senin tazminatini tepe tepe kullansin senin eskini. Sende cocuklarinla bir hayat kur o pislik olmadan

Ya hasta olmustugercekten diftrri olmus atesi 39bucuktu kendim gordum bogazi cok kotuydu yalan olmadinibiliyorum dun eve geldi dinlenecekti kadin tutturdu gel hastaneye gidecm diye yok dedi anlamadi esimde ozele gitmeye paramiz yok gotursun dedi hic parasi yok suan cekler daha donmemis bir iki ay sikinti ceke izd iyordu zaten kadindan aldigi 50liralarla idare ediyoruz cuzdanina baktim gercekten hicp arasi yoktu

Çok üzülerek yazıyorum ama bu iş çığırından çıkmış canım. Allah yar ve yardımcınız olsun, kocanada akıl fikir versin canım.
İnşallah en kısa zamanda aklını başına toplar

Evlilik gereksiz bi meşgale bence en iyisi kendin çalışıp bi evde yaşıcaksın ben bıktım evliktende kocadanda

Keşke karakter satın alınıp verilebilen bir şey olsaydi,böyle seyleri okudukça karakter satın alıp vermek istediğim insanlar var!

telini alip msjina bakabiliyo ve sen bu adama cocuk yapiyosun.bunlar dupeduz iliski yasiyo gormuyomusun

Bir kocasının aldattığı ayan beyan belli olan konu daha kadının "kocacım kocacım öyle bir şey yapmaz kocacım" demesiyle sona ermiş.

Şu sizi aldattığı kadın geçiminizi sağladığı için boşanmıyorsunuz anladığım kadarıyla?

Ama boyle olmaz ki ya kocan sana gerektigi gibi davranacak o kadinla arasina mesafe koyacak ya da soylemesi bile hos değil ama evliliginiz kotu bi sona dogru gidecek.. bence al karsina konus kocanla belki bi cozum bulursunuz

Sorularınızı ben cevaplayım abuk sabuk buraya mesaj yazanın kocasıyım.
BİRİNCİSİ BİR OLAYIN ASLINI BİLMEDEN O BELA OKUYANLAR ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HAKKIMDA GIYBET EDİYORSUNUZ HESABINI ALLAH KATINDA VEREMEYECEKSİNİZ. Bakın birisi demiş ki hastahane ye taksiyle gitsin cebimde bir şişe su alacak param yok arabanın gazı yok kaç gündür kapıda yatıyor dükkanda iş var müşteriler başkasına verecez işi diyor ha bu arada ağır iş makinası tamircisiyim eve gelince çocuk elime bakıyor içim yanmıyor mu sanıyorsunuz sabah 7 sen akşam dokuza kadar durmadan çalışmaktan bu hale geldim hasta oldum ben 34 yaşındayım ortağım 41 yaşında günlerce eşime anlatmaya çalıştım aramızda birşey olması imkansız diye ama anlamıyor boşayacağım seni dememin sebebi burnu sürtsün diye diyorki 4 yıldır seninle evliyim hep rezillik gördüm ben bunlar için hiç bilmediğim yerlere gittim para kazanmak için 5yıllık kredi vardı ikinci senesinde yurt dışında kapattım bu güne kadar aldığım her maaştan sadece 50 tl kendime harçlık aldım ama yaranamadım hiç bir zaman evin erkeği o deyip bir kerede her kavgada susmasını bilmedi benim lafımın üstüne laf söylemiştir. Gelelim mesaj okuma konusuna dükkan yeni olduğu için yirmi gündür bir elektriği açtıramadık vergi dairesi itfaiye vs.. Mecburen teklifler watsapp tan geliyor o gün müşteri aradı kolumda serum bu arada difteri olmuşum halimi kendiside görüyor müşteri arayıp teklif isteyince bende önceden parça fiyatı aldığım yerlerden fiyat almıştım onları çıkartmak için istedi telefonu orada görmüş ben zaten yarı baygın nerden bilecem ona bakacağını başkası yokmu hastaneye götürecek deseniz daha hasta olduğumu bildikleri halde Anam babam bile gelmedi tabi onun kendi anası bile arayamadı benim diyeceğim bu

buladar saf olma. kimse benım özel telefonumu ıstıyemez bırde acıp mesaj okıyacak. bır yıl sonra degıl hemen gıt boşan dıyemedınmı kapı orda dıye

Demedigi icin buraya yazmis degilmi? Su an saglikli dusunemedigi icin degilmi. hamile suan ve su anda ne birakabiliyor ne katlanabiliyor nede bu durumda mutlu olabiliyor zaten boyle devam ettiginde bosayacaginin farkinda bnce sadece o raddeye gelmeden nasil bir yo bulacagini bilmiyor bence. Bir kadinin en savunmasiz zamanlari hamile ikenki ve lohusa ikenki ruh hali bence. Cok zor

Kadının niyetinin farkli olduğu mesajlari okumasindan belli zaten. Ya da zaten aralarinda birsey var ki okumus. Adam da kadina kizip senden ozur dileyecegine cilgina dönüp sana kiziyor ve boşanacagini söylüyor.
Sende de suc var ama canim. adam haksiz ve ozür dilerim diyorsun. Adam tabi tepene cikar. Kadin nasil telefonunu karistirir ya da sen onu hakli görebilirsin diye ben deliye dönerdim asıl.

Tamam bizde tek taraflı dinlediğimiz için yorum yapıyoruz. Sizinde beddua etmeniz hiç hoş diil.

ara kocasına al karını başımızan de.
9 aylık karnı burnunda kadın varken evde 7/24 çalışmak ne demek? Hasta olacak kadar hemde. Ortaklığı bitirsin kocan. Insan niye is kurar dahq iyi yasamak icin. Acaba isi mi batirdilar?

1 yıl sonra bosanacaksa niye bekliyor. Koy tekmeyi gönder. Kadınla bir planları mi var.

Kadının kocası yorum yapmış yukarıda

Valla çok tuhaf aile bunlar. Adamın ortağı adamın mesajlarını okur. Whatsapp daki is yazışmalarıni bulmaya çalışırken aaa bir bakmis karisi ile yazışmaları görmüş. Adam karısının hesabından girip karısının özel yazışmaları okur. Rezillik diz boyu. Obur konular da parasizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…