SORUN ESIM

mihriah

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
102
20
298
Ankara
Merhaba bayanlar buraya esim icin yazacagim hic aklima gelmemisti esim gecen sene iki ay yurt disinda kaldi tekrar gidecekti agustosa ertelendi sonra bi ise girdi esim sanayici orda patronu iki ortakti biri kadin esim ilk zamanlar beni kizdirmak icin kadindan bahsederdi bende kizardim sonra yurtdisi isi iptal oldu kadin kanina girdi burda dukkan actilar esim bana sordu bende mecbur kabul ettim bir aydir sabah yedi bucukta kadin almaya geliyo aksam o birakiyo tatilsiz calisiyi esim dokuz aylik hamileyim yirmi gun sonra dogum yapacm ins esim is temposundan hastalandi babasigil burda kardesleri var surekli gorev edindi esimle ilgilenmeyi artik dayanack gucum kalmadi kavga ettik kadina kotu soz soylemistim mesajda bugun hastaneye goturdunde serum alirken telini almis esimin benim mesajimi girmus esim eve bi geldi duvarlari yumrukladi nerdeyse bana vuracakti sinirinden tmm arim ozur dilim dedim onada razi olmadi o soyler sen soylersin diye dedi ne yapacagimi bilmiyoeum esim tutturdu bir sene sinra bosanacaz diye bi tanede kizim var kadin evli cocugu var nasil kocasi razi oluyo anlamiyorum saat onikide yine gelecek serum alacak esim o gotureck ben nasil dayanacm artik bilmiyorum sacimin teline kiyamayan adam gitti zerre deger vermeyen biri geldi ne olur akil verin ne yapacagim ben

Ne demek bir yıl sonra boşanacağız? Kadın basbayağı kocanı ayartıyor o da izin veriyor veya tam tersi. Zeytinyağ gibi bir de üste çıkıyor. Hastaneye gitmek için bir taksiye de binebilir. Hiç şüpheniz olmasın aralarında bir şey var.

Sakın özür dileme. İstersen kadını dava edebilirsin.

benim takıldığım nokta, kadın nasıl eşinin mesajını okuyor?
Bir de karnı burnunda kadına, boşanma tehdidi yapıyor. Eşinizin akrabası, arkadaşı yok muda dişi patronu serum taktırmaya götürüyor hemde gece vakti? Bu patron acaba eşiyle mantık evliliği mi yapmış, hiç karışmıyor kocası ?

ben analayamadimki
esin hasta ama, ailesi dururken o kadinmi ilgilneiyor esinle
bildigin flortlesiyolar
hamile olmasan çok sey diycem de
off
kadinin kocasi ne ise yariyor yali kazigimiymi$
çok uzuldum senin ve çocuklarin için
Allaha dua et esine dogru yolu gotermesi için, Allah yardimcin olsun

CAnim seni uzmek istemem ama bunlar bir yanlisa gidiyor benden soylemesi . Yelloz la kocan sanki işi pişirmis canim. Dogumunu yap, suan elin kolun bagli sonra kocanin icabina bak. Ha yellozu sana tercih edresede boybu altinda kalsin. Buna benzer bi durum bende yasadim hamileydim. Dogum yaptim benimkini aldim zapti raptvaltina sende yaparsin. Suan kocanda biliyor karni burnunda biyre gidemezsin. Benimku simdi kopek gibi arkamda sende yaparsin sabret az daha yinede birakma kocani yem etme elin şıllık karisina. Gerekirse buyuk olay cikart rezillikten anliyolar bence. Rezil olmayi goze aliyolarsa buyur alsinlar.

Esimden is icin bilgiler varmis onu almk icin istemis oda vermis esimin icinde oyle bisey yok daha dun kadinin cektigi mesaji sesli okudu sabah mesaj sesi geldi bak sadece arayanbil nesaji dedi yumusamisti aslinda o dukkani oldu diye mutlu ona sariliyo ama kadin abartti kadin guzel tmm ama esim sanayide calisan kendinden yascada buyuk birine bakmaz biliyorum ama kadini bilmiyorum ben bosanma derdinde degilim onu nasil eve geri baglayacm onun derdindeyim ne yapacam ben

kocalar eşleri telefonlarına baksa kıyameti koparır.
kadınla aralarındaki ilişki nasılsa rahatlıkla telefondaki mesajlara bakmasına izin veriyor,ortada bir şeyler olduğu aşikar.

Evet kadının tlfu görmesi nasıl oluyor o ayrı da...Türk kadını hemen 2. kadına saldırıyor ben bunu anlamıyorum. Bence en büyük hata kocanızda. Kadına msj atıp onun seviyesine düşeceğinize, eşinizle mücadele etseydiniz, ondan hesap sorsaydınız, haklıyken haksız duruma düşmezdiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…