• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun galiba bende

kafayı Bozan o ki durum yapmış amin diye
Belki de yanlışlıkla paylaştı kadın, çok komiksiniz ben utandım yerinize. Bir iş bulun işsizlikten tamamen bu saçmalıklar.

Son düzenleme:
Kayınvalidemle bile zor görüşüyorum eltisi ne ya 🙄 eşimin amcasinin karısı diyince böyle bu neyimiz olur kimdir kafam gitti neyseki bu akraba türünden bizde yokmuş çok şükür ama bu insan kayınvalidenin eltisiyle durum niye yatıştırır 😱

Şimdi ben bir yere herkes kalbinin ekmeğini yesin yazsam, biri de gelip ortaya değil direk bana amin yazsa buna sinirlenmek aklıma bile gelmez içimden bir amin daha derim. Kalbimde kimse için bir kötülük isteği yoksa niye gocunayım bu amin den çünkü.
Bence siz dönün bir kalbinizdeki açık etmediğiniz sırlarınıza bakın. Bu amin sizi niye bu kadar öfkelendirdi korkuttu külahınızı koyun önünüze bakalım. Kalbinizin ekmeği kin nefret art niyet içeriyorsa bu kadar öfkelenirsiniz zira

İyi günler kızlar size ve aslında bana bile saçma gelen bi şeyi anlatmak isitiyrun. Wp dan göndermeli aile üyelerine laf sokmalı paylaşımlardan nefret ediyorum. Zaten aramda sorun olan kimseyi rehberimde tutmuyorum gönderme kime yaoayim. Gene olarak insanlara verdiklerimi alamadigimi düşünürüm bunu çok yakın çevrem ve eşimde bilir yapma fazlasını der.Buna benzeyen bi söz gordum hoşuma gitti paylaştım yani kimseye gönderme değil kendime bunu empoze ediyorum gibi.Yazinin sonundada herkes kalbinin ekmeğini yesin yazıyor. Neyse bu durumu görsen eşimin amcasının eşi yani kv nin eltisi saka gibi aminnnnn diye durum yapmış bunu görünce. Daha önce bi kaç kere gene aynı şeyi yapmıştı ama hazır paylaşımlarla ama bugün acikca aminn yazıp üç nokta yazmis. Ciddi anlamda sinirlendin yani bunun açıklaması belli o aminin icinde yazmak istedikleri cok ortada. Bi kerede bana yeterince yakın olamamak gibi şeylerden bahsetti yani sen benim eşimin amcasının esisin gerektiği kadar görüştüm ettim özel günlerinde güzelce hazırlanıp özenip gittim ana ne yani bu.Onun durumuna kendimi tutamayip kendi üslubuma normalde asla yakıştıramadıgim şekilde cvp verdim .Nasıl bi yara bu gocuna gocuna bitmedi yazdım engelledim o kadar sinirlerim bozuldu keşke yapmasaydım ama bu kaç oldu yani
Göndermeli paylaşımlardan nefret edip, whatsaba bunu mu yazdınız? Herşey baştan sona tutarsız ilerlemiş.

Peki bunu neden üzerine alınsın hadi diyelim ben laf soktum
Çok yorucu bir hayat, kimseye değer vermeyin siz de boş yere.. Sonra o onu dedi, bu bunu dedi, uğraşmak zorunda kalmazsınız.. Kimse için enerji harcayamam..

Kadın canım ben sana yazmadım bilmem necinin kızı Ayşe’ye yazdım dese hayır bana yazdın diye saç saça girecekmişsiniz gibi bir vibe aldım 🤭
Bence ona bile gerek yok, kadından o kadar nefret ediyor ki benim oksijenimdi sen aldın deyip kadını boğabilir. O kadar garip ve tuhaf😂

İyi günler kızlar size ve aslında bana bile saçma gelen bi şeyi anlatmak isitiyrun. Wp dan göndermeli aile üyelerine laf sokmalı paylaşımlardan nefret ediyorum. Zaten aramda sorun olan kimseyi rehberimde tutmuyorum gönderme kime yaoayim. Gene olarak insanlara verdiklerimi alamadigimi düşünürüm bunu çok yakın çevrem ve eşimde bilir yapma fazlasını der.Buna benzeyen bi söz gordum hoşuma gitti paylaştım yani kimseye gönderme değil kendime bunu empoze ediyorum gibi.Yazinin sonundada herkes kalbinin ekmeğini yesin yazıyor. Neyse bu durumu görsen eşimin amcasının eşi yani kv nin eltisi saka gibi aminnnnn diye durum yapmış bunu görünce. Daha önce bi kaç kere gene aynı şeyi yapmıştı ama hazır paylaşımlarla ama bugün acikca aminn yazıp üç nokta yazmis. Ciddi anlamda sinirlendin yani bunun açıklaması belli o aminin icinde yazmak istedikleri cok ortada. Bi kerede bana yeterince yakın olamamak gibi şeylerden bahsetti yani sen benim eşimin amcasının esisin gerektiği kadar görüştüm ettim özel günlerinde güzelce hazırlanıp özenip gittim ana ne yani bu.Onun durumuna kendimi tutamayip kendi üslubuma normalde asla yakıştıramadıgim şekilde cvp verdim .Nasıl bi yara bu gocuna gocuna bitmedi yazdım engelledim o kadar sinirlerim bozuldu keşke yapmasaydım ama bu kaç oldu yani
gizleseydin keşke onlardan bende hep gizli niye görsünler benim yazdıklarımı ,muhatap almam yani.

Kayınvalidemle bile zor görüşüyorum eltisi ne ya 🙄 eşimin amcasinin karısı diyince böyle bu neyimiz olur kimdir kafam gitti neyseki bu akraba türünden bizde yokmuş çok şükür ama bu insan kayınvalidenin eltisiyle durum niye yatıştırır 😱
Kv elti neden eltisinun geliniyle durum yatistirir olmaliydi. Ben durum atmışım üstüne alınan bide durun yapan o

Şimdi bir taş attınız ama ortaya. Kimseyi incitmek niyetinde değildim diyorsunuz bu doğru değil. İsabet etmesini istediğiniz insanlar vardı. Etti de. Cevap geldi. Nereye? Ortaya. Bunun size yazıldığını kanıtlayamazsınız. Tıpkı mesajınızı hedeflediklerinizden birininde o olduğunu kanıylayamayacağının bilincinde olarak durum yapmanız gibi.

Yazdığı şeye bakın 'Amin'. Size yazmamış olma ihtimali bir yana, iyi niyetle değil kötü niyetle yazdığını nasıl isbat edebiliyorsunuz? Temenni de bulunmuşsunuz oda amin demiş. Bunu şöyle okuyorsunuz; 'Amin. Seninde kalbin kötü olduğu için onun ekmeğini ye.'
Bu kanıtlayamayacağınız birşey olduğundan tahmin ve yakıştırmadan öteye gitmiyor. Sonuç olarak eşit durumdaydınız. Tabi eğer orada bıraksaydınız.

Tam olarak evet sana yazdım demiş oldunuz şuan. Yenge pür-ü pak kaldı. Öncesini bilemem bu olayı siz başlattınız. Ama niyetinize dair kendinizi bile manipüle diyorsunuz. Kusur aramaya buradan başlayın. Hem kendi iyiliğiniz hem ilişkileriniz açısından size yararı olur.
Pür u paklik durum yok hangimiz bi söz görüp arkasından durum yapıp kinayeli şekilde amin yazıyoruz ki iyi niyet olsa zaten bana amin yazar. Ve bu kadın daha önce gene aynı şeyi yaptığında yenge neden durumları üzerine alınıyorsun bilmem ne dediğimde yo alınmadım sana karşılık durum paylaşmadım demedi yani kabul etti bu seferde öyle

Şimdi ben bir yere herkes kalbinin ekmeğini yesin yazsam, biri de gelip ortaya değil direk bana amin yazsa buna sinirlenmek aklıma bile gelmez içimden bir amin daha derim. Kalbimde kimse için bir kötülük isteği yoksa niye gocunayım bu amin den çünkü.
Bence siz dönün bir kalbinizdeki açık etmediğiniz sırlarınıza bakın. Bu amin sizi niye bu kadar öfkelendirdi korkuttu külahınızı koyun önünüze bakalım. Kalbinizin ekmeği kin nefret art niyet içeriyorsa bu kadar öfkelenirsiniz zira
Cuma vakti rahatlıkla amin diyorum kadin bana yanıt olarak amin yazsa ben bi şey demem kadin boş bi sayfaya durum yazmış yani sen kendine bak çok iyisin sanki gibisinden aminnnnn yazmış iyi niyet olsa sen bana amin yazardı ve yukarıda yazdım bu kadin daha önce gene durumları üstüne almış ve bana durum paylaşmış o zaman bunu güzellikle sorduğumda inkar etmedi ama bi yere kadar artık kim kimseyi çekmek zorunda degil

Bence ona bile gerek yok, kadından o kadar nefret ediyor ki benim oksijenimdi sen aldın deyip kadını boğabilir. O kadar garip ve tuhaf😂
Kadin bu halde tam olarak 😀😀😀diğer eltisiyle samimi olduğum için onunla samimi olmadığımı iddia eden biri kendimden bilmem kaç yaş büyük kv eltisiyle laf dalaşına girmiycem heralde

Pür u paklik durum yok hangimiz bi söz görüp arkasından durum yapıp kinayeli şekilde amin yazıyoruz ki iyi niyet olsa zaten bana amin yazar. Ve bu kadın daha önce gene aynı şeyi yaptığında yenge neden durumları üzerine alınıyorsun bilmem ne dediğimde yo alınmadım sana karşılık durum paylaşmadım demedi yani kabul etti bu seferde öyle
Meseleyi kötü yada iyi olmaktan bağımsız ele alırsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız diye umuyorum. Yenge tam olarak sizinde taktik olarak kullandığınız, dolaylı olmanın sağladığı boşluktan yararlandı.

Göndermeli paylaşım yapmanız sizi yeterince kötü bir duruma sokuyor. Bu 'Ben açık iletişim kuramadığım için öfkemi ortaya bırakıyorum. Bıktım sizden.' demek. Fakat bunu yaparken kastettiklerim üzerine alınsın yanlış kişi alınmasın diyemezsiniz. Yani öyle bir dünyada yaşamıyoruz.

Yinede ekleyeyim diğer mesajlarınızdanda yola çıkarak sizin yengeyi (yada onun da dahil olduğu bir grubu), yengenin de sizi hedeflediği gayet açık. Yani şu mesajlaşma özelinde motivasyon açısından bir fark yoktu. Taki siz kartları açıp engelleyerek yanlış başlattıgınız hamlede taktik hatası yapana dek.

İkinizin mesajıda havada kalacakken günün sonunda kendinizi daha zor ve tuhaf bir duruma sokmuş oldunuz.

Ben de kendime fevri derim. Ben başka biri için ya da ne bilim kırgınım mesela hayata böyle genel bi laf sokuşlu cümle paylaşsam, kvnin eltisi iki sn sonra amiin diye durum paylaşsa gülmekten karnıma ağrılar girerdi heralde sen ne alaka sarı çizmeli memet ağa diye diye gülerdim üstüne bana mı acep diye düşünüp bi tane daha paylaşırdım bakalım başka durum gelcek mi puahsjajssj sad story ya keşke kadına mesaj yazmadan engelleseydin

Ben de kendime fevri derim. Ben başka biri için ya da ne bilim kırgınım mesela hayata böyle genel bi laf sokuşlu cümle paylaşsam, kvnin eltisi iki sn sonra amiin diye durum paylaşsa gülmekten karnıma ağrılar girerdi heralde sen ne alaka sarı çizmeli memet ağa diye diye gülerdim üstüne bana mı acep diye düşünüp bi tane daha paylaşırdım bakalım başka durum gelcek mi puahsjajssj sad story ya keşke kadına mesaj yazmadan engelleseydin
Bu ilk değildi ve daha önce gene üstüne alındı güzelce anlattım seninle derdim olamaz ki sen amcanın eşisin dedim ama yok

Bu ilk değildi ve daha önce gene üstüne alındı güzelce anlattım seninle derdim olamaz ki sen amcanın eşisin dedim ama yok
Ya olmuş artık olan neyse kadın enteresan demek ki sen onu kastetmediysen boş boş üstüne alınmış işte

Back
X