- Emoji Skoru
- 853
- Puanlar
- 123
TamamBelki başka bir akrabası gönderme yaptı ona amin dedi buna hiçbir zaman emin olamazsın bunu anlatmaya çalışıyorum. Herkes göndermesine sahip çıksın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamBelki başka bir akrabası gönderme yaptı ona amin dedi buna hiçbir zaman emin olamazsın bunu anlatmaya çalışıyorum. Herkes göndermesine sahip çıksın![]()
Kadın canım ben sana yazmadım bilmem necinin kızı Ayşe’ye yazdım dese hayır bana yazdın diye saç saça girecekmişsiniz gibi bir vibe aldım
Ay ne uzatmışsın ya sanki kadın bela falan yazmış durumuna amin demesi durumunda neden bu kadar rahatsız etti seni? Bence bu kadın niye benle yakın değilsin falan demedi sana sen onla yakın olamadığın için bu kadsr takıntılısın yengeye insan umursamadığı önemsemediği birinin ne paylaştığına bakmaz baktı diyelim üstüne alınmaz banane der geçer.İnsan durduk yere amin diye durum paylaşır mi benim dua içerikli durumumu görüp arkasından amin yazması hastasına yapılacak bi durum değil milyonda bi ihtimali bile degil
Girsem bunca yıldır girerdimKadın canım ben sana yazmadım bilmem necinin kızı Ayşe’ye yazdım dese hayır bana yazdın diye saç saça girecekmişsiniz gibi bir vibe aldım![]()
Ne ben mi dedim yakın değiliz diyeAy ne uzatmışsın ya sanki kadın bela falan yazmış durumuna amin demesi durumunda neden bu kadar rahatsız etti seni? Bence bu kadın niye benle yakın değilsin falan demedi sana sen onla yakın olamadığın için bu kadsr takıntılısın yengeye insan umursamadığı önemsemediği birinin ne paylaştığına bakmaz baktı diyelim üstüne alınmaz banane der geçer.
İşine gelene cevap verme sadeceNe ben mi dedim yakın değiliz diyegüldüm sagolun
Siz sanki bariz ona gönderme yapmışsınız da o rastgele amin deyince fırsat bulup karşılık vermişsiniz ama üzgünüm o aile ortamında ben ona demedim deyip sıyrılacak siz saldırdığınızla kalacaksınızGirsem bunca yıldır girerdim![]()
Güveniyorum Allah kalbime göre versinnnn aminnnnnn....İşine gelene cevap verme sadece
kadının amin yazması seni niye bu kadar dellendirdi kendi kalbine mi güvenmiyorsun? Amin yazmış ne var bunda?
Valla herkes biliyor herkesiSiz sanki bariz ona gönderme yapmışsınız da o rastgele amin deyince fırsat bulup karşılık vermişsiniz ama üzgünüm o aile ortamında ben ona demedim deyip sıyrılacak siz saldırdığınızla kalacaksınız
Herkes herkesi biliyordur da biz nerden bilelim sizin eşinizin yengesini. burdan görüş almak istediniz ne duymayı umdunuz bilemedimValla herkes biliyor herkesi
Yani haklısınız o anki öfkeyle açtım hic böyle bise beklemiyodmHerkes herkesi biliyordur da biz nerden bilelim sizin eşinizin yengesini. burdan görüş almak istediniz ne duymayı umdunuz bilemedim
Nasıl yani amin diye durum mu atmış?Katolsa bana yanıt olarak amin yazar .gidip bo bi ekrana aminnnnn....yazmaz
aminnnnn...Güveniyorum Allah kalbime göre versinnnn aminnnnnn....
Evet uzatarakNasıl yani amin diye durum mu atmış?
Aminnnnn........aminnnnn...
amiiiinnnnnnnnnn.....................................................Aminnnnn........
Anladım takmayın iletişim içinde de olmayin fazla.Evet uzatarak