• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun galiba bende

Hayır sorun o değil emin ol
Çevremdeki herkes sorunun benim fazla iyi niyetim vericiligim olduğundan yana en basiti okuldan gelip sirf kadına gitcez diye koştur koştur tatlı yapıp goturmuslugum var mesela bunu yapmak neden böyle şeylerden bahsediyorum

Yalnız "sorun bende galiba" diye konu açıp "evet sorun sende" diyenlere tepki vermek kaçıncı seviye saçmalık?
Saçmalama canım senle ne alakası var karşı tarafın fesatlığı dememizi bekledi zaar… (üç nokta riskli ama koymuş bulundum ldldldl)

Edit: pardon sorun fazla iyi niyetli olmasıymış yanlış anlamışızz. Benim de en kötü özelliğim fazla mükemmeliyetçi olmam:)

Saçmalama canım senle ne alakası var karşı tarafın fesatlığı dememizi bekledi zaar… (üç nokta riskli ama koymuş bulundum ldldldl)
Hadi gene iyisiniz eğlence çıktı 😀😀😀😀😀cidden anlamai zor yani kadının acikca bana durumda cevap verdiği belli iyi niyet olsa bana yanıt olarak amin yazar değil mi neyse burda konu açan ben olduğum için kendimi de yirtsam karşı taraf haklı çıkar 😀😀😀😀😀😀

İyi günler kızlar size ve aslında bana bile saçma gelen bi şeyi anlatmak isitiyrun. Wp dan göndermeli aile üyelerine laf sokmalı paylaşımlardan nefret ediyorum. Zaten aramda sorun olan kimseyi rehberimde tutmuyorum gönderme kime yaoayim. Gene olarak insanlara verdiklerimi alamadigimi düşünürüm bunu çok yakın çevrem ve eşimde bilir yapma fazlasını der.Buna benzeyen bi söz gordum hoşuma gitti paylaştım yani kimseye gönderme değil kendime bunu empoze ediyorum gibi.Yazinin sonundada herkes kalbinin ekmeğini yesin yazıyor. Neyse bu durumu görsen eşimin amcasının eşi yani kv nin eltisi saka gibi aminnnnn diye durum yapmış bunu görünce. Daha önce bi kaç kere gene aynı şeyi yapmıştı ama hazır paylaşımlarla ama bugün acikca aminn yazıp üç nokta yazmis. Ciddi anlamda sinirlendin yani bunun açıklaması belli o aminin icinde yazmak istedikleri cok ortada. Bi kerede bana yeterince yakın olamamak gibi şeylerden bahsetti yani sen benim eşimin amcasının esisin gerektiği kadar görüştüm ettim özel günlerinde güzelce hazırlanıp özenip gittim ana ne yani bu.Onun durumuna kendimi tutamayip kendi üslubuma normalde asla yakıştıramadıgim şekilde cvp verdim .Nasıl bi yara bu gocuna gocuna bitmedi yazdım engelledim o kadar sinirlerim bozuldu keşke yapmasaydım ama bu kaç oldu yani
Sizin tepkinizden besleniyorlar.Yazmışsınız olmuş bitmiş hak etmişler, ama artık ölü takliti yapma zamanı.Besinsiz aç kalsınlar bence.

Sizin tepkinizden besleniyorlar.Yazmışsınız olmuş bitmiş hak etmişler, ama artık ölü takliti yapma zamanı.Besinsiz aç kalsınlar bence.
A desem üstüne alınıyor yazın gene böyle bi şey oldu düzgünce aradım kadını yenge seninle derdim olabilie mi nasıl üstüne alinirsin dedim kadın kendi kabul etti yani hana cvp vermek için paylaşıtigjni buradakiler hala başka bi gönderiye amin yazmistir diyo şaka gibi

Hadi gene iyisiniz eğlence çıktı 😀😀😀😀😀cidden anlamai zor yani kadının acikca bana durumda cevap verdiği belli iyi niyet olsa bana yanıt olarak amin yazar değil mi neyse burda konu açan ben olduğum için kendimi de yirtsam karşı taraf haklı çıkar 😀😀😀😀😀😀
Siz beni yanlış/eksik anladınız. Ben sizin yaklaşımınızın adaletsizliğini göstermek için size yazdığı ne malum dedim. Siz güya ona yazmamışsınız ya onun size yazdığına nasıl emin olabilirsiniz manasında. Yoksa size cevap olarak yazdığını düşünüyorum ben de. Ama buna ek olarak sizin de en başta ona veya bir başkasına gönderme olarak paylaştığınızı düşünüyorum. Söylediğiniz gibi masumca değil. Karşılıklı yani bana göre

Siz beni yanlış/eksik anladınız. Ben sizin yaklaşımınızın adaletsizliğini göstermek için size yazdığı ne malum dedim. Siz ona yazmamışsınız ya onun size yazdığına nasıl emin olabilirsiniz manasında. Yoksa size cevap olarak yazdığını düşünüyorum ben de. Ama buna ek olarak sizin de en başta ona veya bir başkasına gönderme olarak paylaştığınızı düşünüyorum. Söylediğiniz gibi masumca değil. Karşılıklı yani bana göre
O kadın yazın bi kere daha durum paylaştım hop hemen durum yaptı ve onu insanca arayıp neden üstüne alındın falan deyince kabul etti yani bu seferde bana yaptığı çok belli ve hazır bi durumda değil acikca gitmiş yazmış yani ama bu kadar keskin davranmamam gerekti takıldığım yer burası zaten

A desem üstüne alınıyor yazın gene böyle bi şey oldu düzgünce aradım kadını yenge seninle derdim olabilie mi nasıl üstüne alinirsin dedim kadın kendi kabul etti yani hana cvp vermek için paylaşıtigjni buradakiler hala başka bi gönderiye amin yazmistir diyo şaka gibi
Ne diyecek biz kan emiciyiz haklısın mı desin😂 Anlatacaklarınız, karşınızdakinin anlamak istediği kadardır.Hiç takılmayın gerçekten, nasılsa hergün yeni birşey oluyor.

Ne diyecek biz kan emiciyiz haklısın mı desin😂 Anlatacaklarınız, karşınızdakinin anlamak istediği kadardır.Hiç takılmayın gerçekten, nasılsa hergün yeni birşey oluyor.
Belki çirkin bi sekilde kesip attım ama böyle bi iyi bi kötü kafa yoran ilişkilere artık kapalıyım samimiyetsiz bi samimiyet kesildi kısaca

Evet sorun sizde.
Hep iyi niyetinden kaybedenlerin ve herkes kalbinin ekmeğini yesin cümlesini sevenlerin haklı olduğunu hiç görmedim bugüne kadar.

Birileri üstüne alınsın diye paylaşmışsınız, kadın da alınmış işte.
Siz pasif agresif şekilde deşarj olayım demişsiniz. Lafın muhatabı lafı yesin, sinirle otursun diye beklemişsiniz. Karşılığını görünce çıldırmışsınız.
Ay ben öylesine, beğendiğim için paylaştım savunmanıza bir tek eşiniz inanır. O da belki yani.

Evet sorun sizde.
Hep iyi niyetinden kaybedenlerin ve herkes kalbinin ekmeğini yesin cümlesini sevenlerin haklı olduğunu hiç görmedim bugüne kadar.

Birileri üstüne alınsın diye paylaşmışsınız, kadın da alınmış işte.
Siz pasif agresif şekilde deşarj olayım demişsiniz. Lafın muhatabı lafı yesin, sinirle otursun diye beklemişsiniz. Karşılığını görünce çıldırmışsınız.
Ay ben öylesine, beğendiğim için paylaştım savunmanıza bir tek eşiniz inanır. O da belki yani.
Valla paylaşımı gönderme yapsamda gidip kv eltisine yapmam.Hakli olduğuma inanmak zorunda değilsiniz tüm es dost akrabam arkadaşım bundan bahseder hep sizin inanmaniz vız geldi suan

Valla paylaşımı gönderme yapsamda gidip kv eltisine yapmam.Hakli olduğuma inanmak zorunda değilsiniz tüm es dost akrabam arkadaşım bundan bahseder hep sizin inanmaniz vız geldi suan

Haklı olduğunuza inanıyorsanız neden konu açtınız? Eşinizin yengesine saydıralım diye mi?

Kendin de kiro kiro laflar paylasiyorsun sonra yok kendime empoze ediyorum fikan 😄😄
Su gonderinin laf sokan akrabalardan bi farki yok. Hele kalbinin ekmegi filan.
Sacma seyler paylasip sonra geri gonderme gelince de delirmeyin

Onun sizin gönderinizi üzerine alınması bir ihtimalden öteye geçemez ama sizin onun gönderisini üzerinize alınıp tavır aldığınız kesin ve ispatlanabilir bir durum . Ben de ilk okurken direkt size yazdı sandım meğer durum paylaşmış. Kim bilir kime yazdı durduk yere aile faciası çıkarmışsınız 🤭

Onun sizin gönderinizi üzerine alınması bir ihtimalden öteye geçemez ama sizin onun gönderisini üzerinize alınıp tavır aldığınız kesin ve ispatlanabilir bir durum . Ben de ilk okurken direkt size yazdı sandım meğer durum paylaşmış. Kim bilir kime yazdı durduk yere aile faciası çıkarmışsınız 🤭
İnsan durduk yere amin diye durum paylaşır mi benim dua içerikli durumumu görüp arkasından amin yazması hastasına yapılacak bi durum değil milyonda bi ihtimali bile degil

İnsan durduk yere amin diye durum paylaşır mi benim dua içerikli durumumu görüp arkasından amin yazması hastasına yapılacak bi durum değil milyonda bi ihtimali bile degil
Belki başka bir akrabası gönderme yaptı ona amin dedi buna hiçbir zaman emin olamazsın bunu anlatmaya çalışıyorum. Herkes göndermesine sahip çıksın 😂

Back
X