- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
valla benim eşim çok sakin tepkisini banada dahil çok belli edemiyo ama yinede etti o gece şimdide görüşmeyiz olur biter diyo ama ben hazmedemiyorum olanları çok canım sıkkın alsanaalsanasmile
bu nasıl bir baskı ve dayatmadır ki taa nişanlıyken başlamışlar evlenmişiniz torun sahibi olmuşlar halen sizin kapalı oluşunuzla ugraşıyorlar....
eşiniz gitsin diyecem ama sonuçta kardeşi ve eltinin ne suçu var bence giyinin gidin onlarda öylece baka kalsınlar.
ne demekmiş ya benim kılıgımla kıyafettimle ugraşıcaklar bunada modernlik diyecekler önce kendileri modern olsun.modernlerse eger hiç bir şeyde kesinlikle baskı yapılmaz insanlar özgür bırakılır.
ayrıca modernlik insanların dış görünüşleri yada giyim tarzları degildir..
kafa beyin düşünce yapıları ön plana çıkar...
boşverin nasıl hayatı kabullendinizse öyle yaşayın ve kesinlikle ödün vermeyin....
onlara neymiş başınızdaki örtüden
birde büyük olucaklar..siz keyfinize bakın bence
tabiki onca laftan sonra artık düğünemi giderim yüzlerini bile görmek istemiyorum arıyorlar açmıyorum ne halleri varsa görsünler
ama zaten bana gerekçe olarak eltimin ailesinin tesettürü istemedikleri ve düğüne öyle kabul etmeyecekleri öne sürülüyor 7 senedir çıkıyorlar ve hanfendi benimle tanışmak istemiyormuş diye kaynım tanıştırmıyor sırf sebeb bu gelinde onlardan yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşşş
sen en doğru olanı yapıyorsun.bende olsam kesinlikle o düğüne gitmezdim.birde düğünden sonra birdaha eltinin seninle görüşmeyeceğini söylüyo utanmadan.bu nasıl bir zihniyet anlamadım,kararından kesinlikle dönmemelisin.o düğüne gitmezsen değil gidersen pişman olursun daha sonra.eşinde senin söylemene gerek kalmadan tepkisini gösterip gitmemeli.
iste bu kadar
anacim bunlar seni alinca gozleri kapali mi almislar
ne bicim insanlar varya yaww
ama zaten bana gerekçe olarak eltimin ailesinin tesettürü istemedikleri ve düğüne öyle kabul etmeyecekleri öne sürülüyor 7 senedir çıkıyorlar ve hanfendi benimle tanışmak istemiyormuş diye kaynım tanıştırmıyor sırf sebeb bu gelinde onlardan yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşşş
öyle eltiyi ben bi kaşık suda boğarım.
ne sanıyosa kendini salak...
suyuda yazık.alıcan eşearpla bogucan....
alsanaalsanasmile
eşarpla daha iyi olur doğru söyluyon...
eşarpla boğarsan bidaha ağzından açıl kelimesi çıkarmı bak sen
Ne istiyorlar acaba..dansöz kostümü giyip görünmeni mi?tövbe tövbe..
Bende açığım ama ,istyeyen kapalı giyinir, isteyen açık..
kandırmaya çalışmaya bakın hele çocuk kandırır gibi,ne istersen alacağız..
açıkken kapanlar var,tekrar açılırlar..kapalıdır sonradan açılır vs.vs.insanların görüşlerine karışmaya kimin hakkı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?