- Konu Sahibi cimcime eses
-
Peki şiddet olacaksa bu zorlukların olacağını bile bile neden evleniyoruz, hayal kırıklıkları neden var...Madem gücümüz elimizde neden evlenmek istiyoruz.
bekar kalanların hayal kırıklıkları yok mu, elbette var. o yüzden zorluklar varsa neden evleniyoruz düşüncesini kafandan atmalısın bir kere. kaynanasıyla sorun yaşayan gelinler var sitede evet ama kayınvalidesini seven de çok var, biraz da görmek istediklerimizi görüyoruz bence. insanlar hayatlarındaki kötü şeyleri anlattıkça rahatlıyorlar, bir anlamda dertlerini açıyorlar tabi ama ben çok da yazı hatırlıyorum kayınvalidesini sevdiğini söyleyen...
Var var,mesela ben kayınvalidemi cidden severim.Öyle böyle değil.:1rolleyes:bekar kalanların hayal kırıklıkları yok mu, elbette var. o yüzden zorluklar varsa neden evleniyoruz düşüncesini kafandan atmalısın bir kere. kaynanasıyla sorun yaşayan gelinler var sitede evet ama kayınvalidesini seven de çok var, biraz da görmek istediklerimizi görüyoruz bence. insanlar hayatlarındaki kötü şeyleri anlattıkça rahatlıyorlar, bir anlamda dertlerini açıyorlar tabi ama ben çok da yazı hatırlıyorum kayınvalidesini sevdiğini söyleyen...
kimse alınmasın ama yaşla ve bilgisayar kullanımı ile bile ilgili olabilir, forumun yaş ortalaması nedir bilmiyorum ama eminim ki burda kayınvalideden çok gelin vardır, örneğin benim kayınvalidem belki benden şikayetçi ama gelip onu buraya yazamaz, çünkü bilgisayardan anlamaz -tatlicadiarzu-İlginç gelende zaten hiç bir kaynananın gelini ile ilgili sorunu olduğunu yazdığını görmedim. Bunun nedeni yaşın verdiği olgunlukmu yoksa başka bir neden olabilirmi?
Var var,mesela ben kayınvalidemi cidden severim.Öyle böyle değil.:1rolleyes:
Benimki bilgisayar kullanamıyor ya seninki:roflol:kimse alınmasın ama yaşla ve bilgisayar kullanımı ile bile ilgili olabilir, forumun yaş ortalaması nedir bilmiyorum ama eminim ki burda kayınvalideden çok gelin vardır, örneğin benim kayınvalidem belki benden şikayetçi ama gelip onu buraya yazamaz, çünkü bilgisayardan anlamaz -tatlicadiarzu-
ben de çok severim gerçekten a.s
Benimki bilgisayar kullanamıyor ya seninki:roflol:
Var var,mesela ben kayınvalidemi cidden severim.Öyle böyle değil.:1rolleyes:
Arkadaşlar yaklaşık bir yıldır bu foruma üyeyim. Bir çok üyenin yazısını okudum. Genelde evli olan bayanların kaynanalarıyla sıkıntıları gözüme çarptı, neden hep kaynanalar kötü gelinler sütten çıkmış ak kaşıkmı? Hiç gelinimle sorun yaşıyorum diyen kaynana görmedim ben. Üyelerin içinde hiç kaynana yokmu ? Ben evli değilim ama okuduğum yazılardan sonra evlilikten çok korkmaya başladım. Ben büyüklerimden "evlilik fedakarlıktır" kavramını öğrendim fakat okuduğum bazı yazılarda fedakarlık yerine ""Rabbena hep bana" kavramını okudum. Hadi kötü kaynanalar ve kocalar var diyelim ama fedakarlık yapmak yerine hemen pes etmekmi lazım... Bakıyorumda evliliğinden mutlu mesut olan kimse şu forumda paylaşmıyor, bu forum dert forumumu yoksa paylaşım forumumu. Bi insan evlenince muhakkak sorun yaşar (yaşamadım diyen çok nadirdir) çünkü bambaşka bir hayata adım atıyor, önemli olan bu sıkıtıları zamanla aşmak değilmidir? Neden hemen pes ediliyor. Tamam boşanıldı diyelim peki hayat dahamı güzel oluyor? Daha iyi oluyorsa neden 2. 3. kez evlilik yoluna gidiliyor? Şimdi bir çoğunuz "evlende gör fedakarlığı" diyordur, belkide yaşamadığım için bu kadar kolay yazabiliyorum, ama eskilere bakınca daha uzun evlilikler görüyorum. En büyük örnek annem! kaç kere dayak yemiş, kaç kere laf yemiş (buna benzer bir çok olay) ama yılmamış...Şuan ise babamı kaybetmemize rağmen dimdik ayakta işte bende annemi örnek alınca şöyle düşünüyorum. Demekki hayattaki fedakarlık ve zorluklar ilerisi için zemin hazırlıyor, annem eğer el bebek gül bebek yaşasaydı şimdi sudan çıkmış balık gibi olacaktı belkide bizi bu dünya ezip geçmişti... Aslında yazılması gereken çok şey var ama sizi sıkmak istemiyorum, birazda kafamdaki düşüncelerin karışık olması nedeniyle yazıda karıştı zaten. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim...
Mutlu olmak için dayak yemek eziyet görmek için değil...Peki şiddet olacaksa bu zorlukların olacağını bile bile neden evleniyoruz, hayal kırıklıkları neden var...Madem gücümüz elimizde neden evlenmek istiyoruz.
Peki şiddet olacaksa bu zorlukların olacağını bile bile neden evleniyoruz, hayal kırıklıkları neden var...Madem gücümüz elimizde neden evlenmek istiyoruz.
Benimki kullansa var yaaaa,ezilen kaynanalar diye topik açabilirsositosositoyok, cık, kullanamıyor :sm_confused::sm_confused:
yazı eksik gitti pardon, umarım siz tam da anneniz gibi evlilik yaparsınız inşallah diyorum, başka bişey demiyorum..
inanmalımıyım buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?