- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.856
- 798
- 35
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
-
Eşiniz istemiyorum deyince neden kızıyorsunuz ki ? Kaynınız gelse üstelik ne kadar kalacağı belli olmasa evinizde yaşasa kabul eder misiniz ? Biraz empati..U donusu yapmadim zaten kardesimede sinirliydim. Ama ne yapacagimida sasirdim esimde sert bir sekilde istemem dedi ona da o nedenle kizdim. Ailem atip satamiyorum ama bi yandan da beni acayip huzursuz ediyorlar.
inşallah konuşursunuzAksam once annemle sonra kardesimlede konusacagim. Esimle kardesim zaten anlasamiyorlar biraz vakit gecirsinler belki anlasirlar diye ortak biseyler yaptirmak istemistim. Onda bile anlasamadilar. Kardesim biraz surat asan biri esimde buna bozuluyor. Benim burdaki sorunum biraz olsun arada kalmis olmak. Kardesimin dusuncesizligi yine ailemin gozunde kotu olmama sebep olacak.
ben de anlamıyorum bunu. gencecik kadınsın, ne işin var eniştenin yanında? ne gerek var? herkesten önce kendisinin rahatsız olması gerekirdi bu durumdan.Ayrıca normal zekası olan bir insan genç bir erkekle bir evde bir yıl yaşamayı istemez eniştesi olsa bile . İnsanın evi en özel alanıdır kardeşinizin bu isteğini de normal bulmuyorum açıkçası . Bir gün değil iki gün değil ne yapacak sizin evinizde niye sürekli gelmeye çalışıyor ?
Ayrıca eşim kız erkek fark etmez kardeşini eve getirmek istediğini söylese bir yilligina sadece "fikir olarak" kendini kapının önünde bulur kimsenin sülalesini bir yıl agirlayamam
Kesinlikle öyle ya şu an kardeşim evli değil ama evlense neden onu eşiyle huzursuz edecek seviyeye getireyim insan zaten kardeşini ya da ablasını seviyorsa zaten bu şekilde rahatsız etmez.ben de anlamıyorum bunu. gencecik kadınsın, ne işin var eniştenin yanında? ne gerek var? herkesten önce kendisinin rahatsız olması gerekirdi bu durumdan.
Eşiniz istemiyorsa kabul etmeyinHerkese merhabalar, sorunum başliktada belirttigim gibi kardesim, eski konularimi bilenler bilir. Benim bir kiz kardesim var. Kendisi okuyordu okulunu bitirdi. Kpssye girdi olmadi. Bir daha hazirlaniyordu sonradan vazgecer gibi oldu. Memleketimiz kucuk bir yer oldugu icin, kendine uygun bir is bulamadi. Eskiden ben yardim ediyordum para konusunda ama bende yardim etmeyi esimin istegi nedeniyle biraktim. Kardesimin parasizlik canina yetmis olacakki kendine bir is aramaya basladi hem calisip hem kpss ye hazirlanmak istedigini soyledi.
Sorun surda basliyor. Memlekette is bulamamis esimle benim yasadigim sehirde is bulmus. Gecenlerde, beni aradi ve sizin orda bir is buldum ve oraya gelsem bu yil icin hem calissam hemde kpssye hazirlanmaya devam etsem beni kabul edermisiniz dedi. Ben esimle konusmadan bu konu hakkinda bir cevap vermek istemedim.
Esime konuyu açmaya karar verdim esim belli bir suresi yok misafirlik degil ben istemem diyor baska bisey demiyor. Bu konuda biraz tartistik. Esime de pek bisey diyemiyorum daha evvel kardesimle biraz sorun yasadilar. İki arada kaldim kizlar. Ne yapmaliyim
aa o üyemiydi?adam sonuna dek haklı o zamanEski konularınızda da şimdi de eşiniz haklı. Ama ben burada (kardeşiniz için) hayati bir konu göremedim. Yani kpss Ağustos’ta değil mi? 4-5 ay kalmış durumda bir müddet bekleyemez mi? Yani diyelim ki atandı 5 ay düzen değiştirmek, sizin eşinizle kötü olmanız adına değer mi bilemedim. Hem çalışıp hem kpssye hazırlanmak yerine 5 ay dişini sıkıp düzgün bir şekilde kpssye odaklanması daha mantıklı, tabi ki kendi hayatı kendi bilir ama evinize kabul etmeniz doğru olmayacaktır. Ev sadece sizin değil, eşiniz de o evde yaşıyor.
Eki Görüntüle 3036138
Aynisini kayinin yapsa istermiydin?Herkese merhabalar, sorunum başliktada belirttigim gibi kardesim, eski konularimi bilenler bilir. Benim bir kiz kardesim var. Kendisi okuyordu okulunu bitirdi. Kpssye girdi olmadi. Bir daha hazirlaniyordu sonradan vazgecer gibi oldu. Memleketimiz kucuk bir yer oldugu icin, kendine uygun bir is bulamadi. Eskiden ben yardim ediyordum para konusunda ama bende yardim etmeyi esimin istegi nedeniyle biraktim. Kardesimin parasizlik canina yetmis olacakki kendine bir is aramaya basladi hem calisip hem kpss ye hazirlanmak istedigini soyledi.
Sorun surda basliyor. Memlekette is bulamamis esimle benim yasadigim sehirde is bulmus. Gecenlerde, beni aradi ve sizin orda bir is buldum ve oraya gelsem bu yil icin hem calissam hemde kpssye hazirlanmaya devam etsem beni kabul edermisiniz dedi. Ben esimle konusmadan bu konu hakkinda bir cevap vermek istemedim.
Esime konuyu açmaya karar verdim esim belli bir suresi yok misafirlik degil ben istemem diyor baska bisey demiyor. Bu konuda biraz tartistik. Esime de pek bisey diyemiyorum daha evvel kardesimle biraz sorun yasadilar. İki arada kaldim kizlar. Ne yapmaliyim
keşke dese de kurtulsaBuna benzer bir sorunu daha önce de yaşadığınız halde niye adamı istemiyorum diye bağırması için zorluyorsunuz
Diğer konularınızıda okudum. Yakında eşiniz boşanmak istiyorum diye gelebilir size. Yıllardır aileniz için adama defol çekmişsiniz burda öyle bir konu daha vardı adam sonunda evi barkı terketmişti. Kardeşiniz illa gelecekse bi pansiyon yada ev kiralasın yeterince destek olmuşsunuz zaten. Artık kendi ayakları üzerinde durmalıHerkese merhabalar, sorunum başliktada belirttigim gibi kardesim, eski konularimi bilenler bilir. Benim bir kiz kardesim var. Kendisi okuyordu okulunu bitirdi. Kpssye girdi olmadi. Bir daha hazirlaniyordu sonradan vazgecer gibi oldu. Memleketimiz kucuk bir yer oldugu icin, kendine uygun bir is bulamadi. Eskiden ben yardim ediyordum para konusunda ama bende yardim etmeyi esimin istegi nedeniyle biraktim. Kardesimin parasizlik canina yetmis olacakki kendine bir is aramaya basladi hem calisip hem kpss ye hazirlanmak istedigini soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?