Sorun kardesim

U donusu yapmadim zaten kardesimede sinirliydim. Ama ne yapacagimida sasirdim esimde sert bir sekilde istemem dedi ona da o nedenle kizdim. Ailem atip satamiyorum ama bi yandan da beni acayip huzursuz ediyorlar.
Eşiniz istemiyorum deyince neden kızıyorsunuz ki ? Kaynınız gelse üstelik ne kadar kalacağı belli olmasa evinizde yaşasa kabul eder misiniz ? Biraz empati..

kardesiniz calisacaksa neden tekrar kpss ye hazirlaniyor madem is buldu , yada amac kpss ise oraya gelip calismanin ne anlami var ?
eger is bulduysa ilk maasini alio bir ev tutana kadar kabul edin ancak esiniz hakli ben olsam bende aylarca baskasini evimde istemem

inşallah konuşursunuz
bize de haber edin muhakkak

eşinizin haklı tarafları var ama sizin de kendinize göre haklı taraflarınız var. empati yaparsanız belki siz de eşinizin kardeşine karşı tutumunu abartılı bulabilirdiniz. Abartılı diyorum yanlış demiyorum sonuçta kardeşiniz tabi ki düşünüp yardımcı olmak isteyeceksiniz bunun aksi anormal olurdu. Evlendiğimizde asıl ailemizi silmemize ikinci plana atmamıza gerek yok önemli olan dengede tutabilmek sizi biraz dengeyi kaçırmışsınız. Ama orası sizin de eviniz ve siz de çalışıp eve katkıda bulunuyorsunuz aralarında her ne kadar tatsızlık yaşanmış olursa olsun eşinizde anlayış göstermeli. siz kardeşinize sınava az kaldı bence sınava odaklanman daha doğru gibi konuşup onu ikna etmeye çalışın istenmediğini düşünmemeli. Bu durum da size zarar verebilir.

Ailenden bu kadar kopamiyorsun neden evlendin?
Kardeşiniz annemin kardeşine benziyor. Onu ağızla kovsalar bile espri sanardi. Dadandı,gitmedi yıllarca.
İnsanda biraz utanma olur ya, nasıl başkasının evinde kalmayi düşünüp böyle kolay plan yapabilmiş acaba. Ben ablama misafirliğe gitmeden önce arıyorum, yılda yatıya kalma sayım 1, belki iki. Onda da sabah kahvaltı yapıp dönüyorum. Bu nedir böyle elalemin evinde bedava yaşamak için plan yapıyor.
En basiti eviniz kira, kardeşiniz madem bir işte calisacak, kiranın ucte birini ödeyecek mi?
Ne kadar daha arkasını toplayacaksin ki kardesinin?
Ayrıca eşine okurken destek olacağım demişsin,okurken olmuşsun. Daha ne yani, adam ise dolmuşla giderken neden senin kardesine her ay maaş gibi harçlık vermeyi kabul etsin ki?
İnsanların iyi niyetini sömürmek bence bu

Bu aynı içerikte okuduğum üçüncü konu bugün. Diğer ikisi kayinlarinin kalmasından şikayetçiler ve boşanmayı düşünüyorlar. Biri sizsiniz ama kadın versiyonu tarafindasiniz. Bence diğer iki konuyu okuyup bir kendinize gelin tabiki eşiniz haklı. Çekilir dert değil. Bezdirmeyin adamı.

ben de anlamıyorum bunu. gencecik kadınsın, ne işin var eniştenin yanında? ne gerek var? herkesten önce kendisinin rahatsız olması gerekirdi bu durumdan.

ben de anlamıyorum bunu. gencecik kadınsın, ne işin var eniştenin yanında? ne gerek var? herkesten önce kendisinin rahatsız olması gerekirdi bu durumdan.
Kesinlikle öyle ya şu an kardeşim evli değil ama evlense neden onu eşiyle huzursuz edecek seviyeye getireyim insan zaten kardeşini ya da ablasını seviyorsa zaten bu şekilde rahatsız etmez.
Birde elalemin adamıyla bir yıl neden yaşayayım ya kafaya bak

Aileci erkeklerin kadın versiyonusunuz tam olarak.
Aileye para yedirme✓
Ailenin yerli yersiz eve çöreklenmesi✓
Evladıymış gibi yakadan düşmeyen bir kardeş✓
Eşinin ne kadar ezildiğinin yorulduğunun farkında olmayan diğer eş✓
Bu filmin sonunda genelde boşanma davası görüyoruz buralarda. Ama er ama geç böyle oluyor. 5 sene sonra bile girip sonunda boşadım bu adamı yazanlar oluyor. Bu işin sonunda da kocanızın canına tak edecek ve sizi boşayacak, demedi demeyin.

Eşiniz istemiyorsa kabul etmeyin

aa o üyemiydi?adam sonuna dek haklı o zaman

Aynisini kayinin yapsa istermiydin?
Esinin erkek kardesi gelecek 1 sene falan kalacak sizde. Istermiydin?

Diğer konularınızıda okudum. Yakında eşiniz boşanmak istiyorum diye gelebilir size. Yıllardır aileniz için adama defol çekmişsiniz burda öyle bir konu daha vardı adam sonunda evi barkı terketmişti. Kardeşiniz illa gelecekse bi pansiyon yada ev kiralasın yeterince destek olmuşsunuz zaten. Artık kendi ayakları üzerinde durmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…