- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.324
- 208
- 37
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
-
Açıkçası kim olursa olsun o kadar süre misafirlik bence olacak iş değil.Herkese merhabalar, sorunum başliktada belirttigim gibi kardesim, eski konularimi bilenler bilir. Benim bir kiz kardesim var. Kendisi okuyordu okulunu bitirdi. Kpssye girdi olmadi. Bir daha hazirlaniyordu sonradan vazgecer gibi oldu. Memleketimiz kucuk bir yer oldugu icin, kendine uygun bir is bulamadi. Eskiden ben yardim ediyordum para konusunda ama bende yardim etmeyi esimin istegi nedeniyle biraktim. Kardesimin parasizlik canina yetmis olacakki kendine bir is aramaya basladi hem calisip hem kpss ye hazirlanmak istedigini soyledi.
Sorun surda basliyor. Memlekette is bulamamis esimle benim yasadigim sehirde is bulmus. Gecenlerde, beni aradi ve sizin orda bir is buldum ve oraya gelsem bu yil icin hem calissam hemde kpssye hazirlanmaya devam etsem beni kabul edermisiniz dedi. Ben esimle konusmadan bu konu hakkinda bir cevap vermek istemedim.
Esime konuyu açmaya karar verdim esim belli bir suresi yok misafirlik degil ben istemem diyor baska bisey demiyor. Bu konuda biraz tartistik. Esime de pek bisey diyemiyorum daha evvel kardesimle biraz sorun yasadilar. İki arada kaldim kizlar. Ne yapmaliyim
Hala eşiniz sizi boşamadi mi kardeş değil o kazık kadar abla sizin ablaniz kadar yüzsüzünü de ben dünyada görmedim . Adam peygamber torunu falan mı neden bu kadar sabırlı ? Duzelmeyeceginizi anlamadı
Vallahi burda kadınlarda da gördük sevgi de bitiyor hoşgörü de bitmedi evliliği devam etti adamın artık bu kadına toleransı da azalacak yani hepimizin eşlerimizin bile kredisi var o kredisini çok harcadı konu sahibi ailesine cici kız olmak için kendi eliyle huzur bozuyorTam olarak bunları düşündüm, parmaklarınıza sağlık .
H hayasevinceguzel16 , ya eşiniz size körkütük âşık ya da ileri düzeyde hoşgörülü bir adam! Bence her iki durumda da , şansınızı daha fazla zorlamayın.
Ne dediniz ailenize biraz detay verin .Herkesr merhaba. Annemlede kardesimle de esimlede konustum. Tabi kök aile tarafinda bir hengame koptu. Esimede durumu anlattim simdi ailemle kotuyum ama esimle iyiyim. En azindan evimin duzenini saglamis oldum.
Bir anne (yeni evli sayılan) evli kızına asla böyle bir teklifle gidemez gitmemeli.Aileniz hiç normal değil. Aynı şekilde kardeşinizde normal değil.Eşiniz ile anlaşamaz iken sırf kendi menfaati için sizin huzurunuzu bozmaya gelecekti.Herkesr merhaba. Annemlede kardesimle de esimlede konustum. Tabi kök aile tarafinda bir hengame koptu. Esimede durumu anlattim simdi ailemle kotuyum ama esimle iyiyim. En azindan evimin duzenini saglamis oldum.
Konu sahibi merak ediyorum aileniz nasıl bu kadar anlayışsız ve bencil davranıyor kıyamet neye kopuyor ablanizin sorumlulugunu almadınız diye mi bu hiç normal bir durum değilHerkesr merhaba. Annemlede kardesimle de esimlede konustum. Tabi kök aile tarafinda bir hengame koptu. Esimede durumu anlattim simdi ailemle kotuyum ama esimle iyiyim. En azindan evimin duzenini saglamis oldum.
Farzedin ki eşiniz daha evvel sorun yaşadığınız görümcenizi burnunuzun dibine sokmaya çalışıyor, vaktinde de epey beslemis görümceyi eşiniz sonra nedense bırakmış. Şimdi de görümce baktı olmuyor, bu sefer üstünüze tam yıkılma planları yapıyor.Ne yaparsınız?Herkese merhabalar, sorunum başliktada belirttigim gibi kardesim, eski konularimi bilenler bilir. Benim bir kiz kardesim var. Kendisi okuyordu okulunu bitirdi. Kpssye girdi olmadi. Bir daha hazirlaniyordu sonradan vazgecer gibi oldu. Memleketimiz kucuk bir yer oldugu icin, kendine uygun bir is bulamadi. Eskiden ben yardim ediyordum para konusunda ama bende yardim etmeyi esimin istegi nedeniyle biraktim. Kardesimin parasizlik canina yetmis olacakki kendine bir is aramaya basladi hem calisip hem kpss ye hazirlanmak istedigini soyledi.
Sorun surda basliyor. Memlekette is bulamamis esimle benim yasadigim sehirde is bulmus. Gecenlerde, beni aradi ve sizin orda bir is buldum ve oraya gelsem bu yil icin hem calissam hemde kpssye hazirlanmaya devam etsem beni kabul edermisiniz dedi. Ben esimle konusmadan bu konu hakkinda bir cevap vermek istemedim.
Esime konuyu açmaya karar verdim esim belli bir suresi yok misafirlik degil ben istemem diyor baska bisey demiyor. Bu konuda biraz tartistik. Esime de pek bisey diyemiyorum daha evvel kardesimle biraz sorun yasadilar. İki arada kaldim kizlar. Ne yapmaliyim
Bütün yükü size atıyorlar he mi? Yüklenmeyin efendim, canınızı mi alacaklar? Bi zahmet fırtlattıklarına baksınlar . Utanmıyorlar gencecik kadını enişte yanına göndermeye, oysa en sevdikleri elalem bu konuda iyi demez. İşlerine gelmeyince bak nasıl da dinlemiyorlar kimseyi.İşte olduğum için konudaki yorumları şimdi okudum. Bende eşimle dünki tartışmamızdan sonra kardesimi evde pek istemiyorum. Çünkü eşim direk söylemesede dolaykı yoldan bosanmayı ima etti. Bu isin sonu kotuye gidecek herseyi silecegim artik diye. Ama ben burda aileme kiziyorum. Butun yuku bana atiyorlar. Kardesime esimle konusmadan bir cevap veremem dedim zaten
Adamlar hasta anasına baktıramaz bunlara, kendi ailesindeki faydasızlar olunca ımı ailem ıtımım sıtımım. Yürü gitt.Adama neyi soruyorsunuz evin içinde bir yıl başka bir kadının ne işi var ? Bu adam şortla evinde dolaşmayacaksa rahatça banyo yapamayacaksa niye akşama kadar çalışıyor . Sizin kardesiniz çocuk denerken bile terbiyesizlik yapıp gitmemişti . Evliliği ne sanıyorsunuz da istemiyor diye kiziyorsunuz adama evinin içinde yabancı bir kadın istemek zorunda mı ?
Cevap veriyorum, bedava konaklama. Suratlar asilmaya başlayınca arada bi 500 TL market alışverişi fatura vs ödüyorlar işte. Kendi ev tutsa akşam buz gibi eve gelecek ne çay ne çorba. Ya temizlik? Yüzün yumuşak ise donun kurumaz işte.Kk da en çok şaşırdığım şeylerden biri insanların iş bulmak için başka memleketteki akrabalarına çöreklenmesi
Ne hikmetse herkes mahrumiyet bölgesinde yaşıyor
Asla o illerde iş yok
Tek iş fırsatı gelinle damadın şehrinde var
Çok enteresan
Evet adamın ailesi olsa kendini yerden yere atardı .Adamlar hasta anasına baktıramaz bunlara, kendi ailesindeki faydasızlar olunca ımı ailem ıtımım sıtımım. Yürü gitt.
Konu sahibi bu kaçıncı konu. Bu kadının İkinci üniversitesini okuttun, iphonunu aldın, tedavisini yaptırdın, yıllardır günlük harçlığını verdin...her seferinde kocan anlayışlı davrandı , kibarca uyardı seni, hala boşamamis demek ki yine suistimal ediyorsun. Konu sahibinin kardeş dediği 34 yaşında koca kadın bu arada....
Konu sahibi olarak burdayim yorumlari okuyorum.
İlk sorunuza gelecek olursam kardesim 36 yasinda degil 27 yasinda nerden cikti.
2. Biz evlenirken konustuk, esim benim maasimla geciniriz seninkini biriktiririz demisti. Oyle anlastik
3. Benim hesabimda biriken ortak paramiz lazim oldugunda kullaniyoruz.
4. Maaslar esimin 4800 tl benim 5000 tl
5. Baslarda para biriktiremedik. Benim bazi borclarim vardi. Simdi biriken paraninda tamamini kullanmak istemedik kiyida paramiz dursun diye.
6. Ben krediye karsi degilim. Zaten kredi borcum vardi.
Bahsedilen uzun konu monu yaziyor onunla alakam yok. Bir iki benzerligimiz var o kadar.
Ha iyi o zaman, küçükmüş daha, konu sahibi her ihtiyacını 40 a kadar karşılamak zorunda.Konu sahibinin kız kardeşi 27 yaşında, 34 değil. Kendi mesajında detaylıca anlatmış.
Ha iyi o zaman, küçükmüş daha, konu sahibi her ihtiyacını 40 a kadar karşılamak zorunda.
Valla bu konuya benzer bir konu geçmişti eşinin kuzeniydi hattaHerkese merhabalar, sorunum başliktada belirttigim gibi kardesim, eski konularimi bilenler bilir. Benim bir kiz kardesim var. Kendisi okuyordu okulunu bitirdi. Kpssye girdi olmadi. Bir daha hazirlaniyordu sonradan vazgecer gibi oldu. Memleketimiz kucuk bir yer oldugu icin, kendine uygun bir is bulamadi. Eskiden ben yardim ediyordum para konusunda ama bende yardim etmeyi esimin istegi nedeniyle biraktim. Kardesimin parasizlik canina yetmis olacakki kendine bir is aramaya basladi hem calisip hem kpss ye hazirlanmak istedigini soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?