Sorun kardesim

Açıkçası kim olursa olsun o kadar süre misafirlik bence olacak iş değil.

Hala eşiniz sizi boşamadi mi kardeş değil o kazık kadar abla sizin ablaniz kadar yüzsüzünü de ben dünyada görmedim . Adam peygamber torunu falan mı neden bu kadar sabırlı ? Duzelmeyeceginizi anlamadı
Tam olarak bunları düşündüm, parmaklarınıza sağlık .
H hayasevinceguzel16 , ya eşiniz size körkütük âşık ya da ileri düzeyde hoşgörülü bir adam! Bence her iki durumda da , şansınızı daha fazla zorlamayın.

Vallahi burda kadınlarda da gördük sevgi de bitiyor hoşgörü de bitmedi evliliği devam etti adamın artık bu kadına toleransı da azalacak yani hepimizin eşlerimizin bile kredisi var o kredisini çok harcadı konu sahibi ailesine cici kız olmak için kendi eliyle huzur bozuyor

Sizin ailenizin amacı belli sizi boşatıp maaşınızı ellerine sayın istiyorlar, evlene kadar öyle yapmışsınız, evlendikten sonra üç senede devam etmişsiniz üstelik gelir sahibi tek evlatları, ablanızın tek kardeşide siz değilsiniz ama ne hikmetse ablanız ve ailenizin sponsoru olmayı hep siz üstlenmişsiniz , diğer kardeşleriniz kendi gelirleri olmasına rağmen para kesilince birde size yüklenmişler. Siz ailenize haddinizi bildireceğinize hala utanmadan kocanıza kızıyorsunuz. O adamın yerine kim olsa şimdiye boşamıştı sizi. Bence boşanında adamda kurtulsun. Hem kendizini ezdiriyorsunuz hemde eşinizinde aynı şeyi yapmasını bekliyorsunız. Ablanız aradığında diyemediniz mi ben sana yapacağımı yaptım şu saatten sonra senin için kendimden evliliğimden fedakarlık bekleme, diğer kardeşlerimizden yardım iste diye. Eşinize çok üzüldüm cidden.
Bakın aklınızı başınıza alın ailenizin derdi siz boşatmak, olmaz taleplerle gelmelerinin nedenide bu , senelerce olduğungibi kaz gibi sizi yolmaya devam etmek bence dertleri. Ya aklınızı başınıza alıp, size şimdiye kadar mucizevi bir şekilde size sahip çıkan kocanıza evliliğinize sahip çıkar ailenize haddini bildirirsiniz ya da o adam sizi boşar hayatına bakar , sizde kendi paranızı kullandırarak aile evinde ablanız ve anne babanıza hizmetçilik edersiniz.

Herkesr merhaba. Annemlede kardesimle de esimlede konustum. Tabi kök aile tarafinda bir hengame koptu. Esimede durumu anlattim simdi ailemle kotuyum ama esimle iyiyim. En azindan evimin duzenini saglamis oldum.
Ne dediniz ailenize biraz detay verin .
Bu evliliği sürdürmek istiyorsanız doğru olanı yaptınız.

Herkesr merhaba. Annemlede kardesimle de esimlede konustum. Tabi kök aile tarafinda bir hengame koptu. Esimede durumu anlattim simdi ailemle kotuyum ama esimle iyiyim. En azindan evimin duzenini saglamis oldum.
Bir anne (yeni evli sayılan) evli kızına asla böyle bir teklifle gidemez gitmemeli.Aileniz hiç normal değil. Aynı şekilde kardeşinizde normal değil.Eşiniz ile anlaşamaz iken sırf kendi menfaati için sizin huzurunuzu bozmaya gelecekti.
Sonra siz bu kardeşle eşiniz dahil çok yakın zamanda çok olumsuz şeyler yaşadınız.Bunu biliyorsunuz bu teklif geldiğinde akıllı davranacak daha baştan eşinize bu konuyu sormayacaktınız bile..Eşinizin kardeşiniz ile aynı evde kalmak istemediği çok açık netti.Daha bunu bilerek neden baştan red etmediniz ve eşi kırdınız.Siz de burada çok yanlış yaptınız.Tüm bunlar olurken babanız nerede ne yapıyor neden bu iş yanlış demiyor.
Bundan sonra bu yaşananlardan ders çıkartın ve kendi çekirdek ailenize sıkı sıkı sarılın....

Konu sahibi merak ediyorum aileniz nasıl bu kadar anlayışsız ve bencil davranıyor kıyamet neye kopuyor ablanizin sorumlulugunu almadınız diye mi bu hiç normal bir durum değil

Farzedin ki eşiniz daha evvel sorun yaşadığınız görümcenizi burnunuzun dibine sokmaya çalışıyor, vaktinde de epey beslemis görümceyi eşiniz sonra nedense bırakmış. Şimdi de görümce baktı olmuyor, bu sefer üstünüze tam yıkılma planları yapıyor.Ne yaparsınız?

Bütün yükü size atıyorlar he mi? Yüklenmeyin efendim, canınızı mi alacaklar? Bi zahmet fırtlattıklarına baksınlar . Utanmıyorlar gencecik kadını enişte yanına göndermeye, oysa en sevdikleri elalem bu konuda iyi demez. İşlerine gelmeyince bak nasıl da dinlemiyorlar kimseyi.

O kocanız sizi beslemese , maaşınız artmasa o aileniz yüzünüze tükürmez bunu çok iyi biliyorsunuz. Ama umurunuzda değil, ailenizden sevgi dilenmek için kocanıza ihtiyacınız var . Ama içten içe de bileniyorsunuz ona , ailenizden sevgi dilenmenizin önünde zaman zaman engel görüyorsunuz. Boşanma lafını duydunuz en fazla 5 ay dayanırsınız olmadığınız biri gibi davranmaya. Sonra miyavlamaya başlarsınız "ımı ıblımın çık ihtiyıcı vır " diye. İnşallah o kocanız aklını başına toplar da çocuk yapmaya çalışmaz sizden.

Adamlar hasta anasına baktıramaz bunlara, kendi ailesindeki faydasızlar olunca ımı ailem ıtımım sıtımım. Yürü gitt.

Cevap veriyorum, bedava konaklama. Suratlar asilmaya başlayınca arada bi 500 TL market alışverişi fatura vs ödüyorlar işte. Kendi ev tutsa akşam buz gibi eve gelecek ne çay ne çorba. Ya temizlik? Yüzün yumuşak ise donun kurumaz işte.

Son düzenleme:
Konu sahibi bu kaçıncı konu. Bu kadının İkinci üniversitesini okuttun, iphonunu aldın, tedavisini yaptırdın, yıllardır günlük harçlığını verdin...her seferinde kocan anlayışlı davrandı , kibarca uyardı seni, hala boşamamis demek ki yine suistimal ediyorsun. Konu sahibinin kardeş dediği 34 yaşında koca kadın bu arada....

Konu sahibinin kız kardeşi 27 yaşında, 34 değil. Kendi mesajında detaylıca anlatmış.

Ha iyi o zaman, küçükmüş daha, konu sahibi her ihtiyacını 40 a kadar karşılamak zorunda.

Konu sahibi yazana kadar, konusu: bir yanlış üzerinden yorumlanmasın diye ; hatalı bilgiyi düzelttim. Eski konusunda da aynı durumu yaşamış , başka bir üye veya konuyla konusu karıştırılmış çünkü.

Valla bu konuya benzer bir konu geçmişti eşinin kuzeniydi hatta onu istemediğini söyledi bende hak verdim fakat kardeş girince devreye tabi biraz değişiyor konu. Tabi ki eşinizin kararı da önemli fakat kardeşiniz olduğu içinde kabul etme diyemiyorum. Tabi kardeşinizi siz tanıyorsunuz gerçekten hem iş hem derse çalışır mı yoksa sizi yan gelip yatar mı onu artık tartıp siz eşinizle tekrar konuşun bence :) Benim kuzenim haftada iki gün olmak üzere bir yıl bizde kalmıştı ama değer bilmedi bunu yapmaya zorunluymuşum gibi davranırdı çalışmazdı hiç hazırcıydı üstelik yinede 1.5 yıl kaldı beraber büyüdük nede olsa diye ama bazen kan bağıda bir yere kadar diyor insan olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…