- 21 Kasım 2017
- 28.708
- 124.366
- 598
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
Adam sizi ve ailenizi boşasa da kurtulsa artık. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sehirden sehire cok da degismiyor malesef. Kucuk yerde, akrabayla vs ic ice yasamaya alismis jnsanlarin aliskanligi boyle. Ben buyuksehirde buyudum mesela, 1 bekar teyzemin ara sira keyfi 1 gece kalmasi disinda evimizde hic 1 gece bile yatili misafirimiz olmadi. Insanlar buyuksehirlerde daha bagimsiz bir kulturle yetisiyor. Ki bu bence cok guzelDaha geçen hafta iş arkadaşımın kaynı sürekli onlarda kalıyorlarmış kadın bıkmış işten sonra onlara hizmet ediyormuş çok yoruldum dedi ama dedim sen o adamın kültürü ile evlenmiş sin kaynana ile kayın babası kışı onlarda geçirmiş ler mardinliymişler onların adeti öyleymiş kayının uzun süre kalma hakkı varmış ,birde hangi kültür ile evlendiğinize dikkat edin gözünüz açık olsun
Sorun zaten şehirlinin kasabalı ile evlenmesi ile başlıyor aman kasabalıya yakın samimiyet kurmayın direk suistimal ediyorlar çıkarıcı ve sinsiler işleri bitene kadar sonra ne yaptın ki oluyor birde annelere sesleniyorum eğer çocuğunuz üniversiteyi okuyup kasaba da iş bulamadıysa şehireSehirden sehire cok da degismiyor malesef. Kucuk yerde, akrabayla vs ic ice yasamaya alismis jnsanlarin aliskanligi boyle. Ben buyuksehirde buyudum mesela, 1 bekar teyzemin ara sira keyfi 1 gece kalmasi disinda evimizde hic 1 gece bile yatili misafirimiz olmadi. Insanlar buyuksehirlerde daha bagimsiz bir kulturle yetisiyor. Ki bu bence cok guzel
Benim esim zamaninda bulunduklari yerde duzgun lise bile yok diye liseyi bile yurtta kalarak okumuş. Ne zorluklar cekmis. Simdi kiz kardesi lise 1 de , artik bulunduklari yerde lise vs var, ama yarin obur gün üniversiteye hazirlanacak bu cocuk dersaneye gidecek falan laflari duyarsam, benim esim sahipsiz miydi de yurtta kaldi, o da kalsin eşek kadar kiz, esim evden ayrildiginda cok daha küçüktü derim yaniSorun zaten şehirlinin kasabalı ile evlenmesi ile başlıyor aman kasabalıya yakın samimiyet kurmayın direk suistimal ediyorlar çıkarıcı ve sinsiler işleri bitene kadar sonra ne yaptın ki oluyor birde annelere sesleniyorum eğer çocuğunuz üniversiteyi okuyup kasaba da iş bulamadıysa şehire
Göçmek zorundasınız kimse ye sorumluklarınızı atamazsınız KARDEŞİ dahi olsa ona göre çocuk doğurma planları yapın derim
Baldız da nafaka ister amaAdam sizi ve ailenizi boşasa da kurtulsa artık.![]()
Aynen şimdiden konuşun bu konuları kesin o da sizde kalmak isteyecektir annesi size baskı yapacak ,kim doğurduysa çocuk ölene kadar onun sorumluluğu altında onun için çok çocuk doğurup sorumluluklarını başkalarına yükleyen çok memleketteBenim esim zamaninda bulunduklari yerde duzgun lise bile yok diye liseyi bile yurtta kalarak okumuş. Ne zorluklar cekmis. Simdi kiz kardesi lise 1 de , artik bulunduklari yerde lise vs var, ama yarin obur gün üniversiteye hazirlanacak bu cocuk dersaneye gidecek falan laflari duyarsam, benim esim sahipsiz miydi de yurtta kaldi, o da kalsin eşek kadar kiz, esim evden ayrildiginda cok daha küçüktü derim yani
Valla adam bosansa da kurtulsa niye u dönüşü yaptın hani eşine kizmistin kabul etmiyor diye biri yazmış adam senden bosansa kardeşin de nafaka ister diye çok haklı adam sizin sulaleyi beslemeye mi evlendi ? Vallaha surda iki ya da üç konuda erkek savunmusumdur. Şu adamın akrabası eşi dostu olsam derim yaşın da genç git boşan milletin seni sömürmesine izin verme kardeşim diye .İşte olduğum için konudaki yorumları şimdi okudum. Bende eşimle dünki tartışmamızdan sonra kardesimi evde pek istemiyorum. Çünkü eşim direk söylemesede dolaykı yoldan bosanmayı ima etti. Bu isin sonu kotuye gidecek herseyi silecegim artik diye. Ama ben burda aileme kiziyorum. Butun yuku bana atiyorlar. Kardesime esimle konusmadan bir cevap veremem dedim zaten
size katılmıyorum. kardeşi calısabilecek durumda olmasına ragmen calısmıyor. parasız kalınca iyi bari calısayım ozaman demiş benim anladıgım kadarıyla. evlenince kasa ortaktır, eşlerin birbirinin onayını almadan, hele de calısabilecek durumda olmasına ragmen calısmayan bir kardes icin, para göndermesini uygun bulmuyorum. ozaman eşi de kardeşine para yollasın eşine sormadan, evin gecimi nasıl saglanacak?Sanırım eşiniz ne derse o.
Kardeşinize yaptiginiz maddi destegi bile onun lafiyla kesiyorsunuz.
Eger calisip kazaniyorsaniz kardesinize zor zamaninda yapacaginiz destek icin esinizden izin almaniza gerek yok. Kardes bu adi ustunde. Sacinin tek teline dunyayi yakar insan.
Sadece bu konu ozelinde degil baska konularda da esinizle ortak noktada bulustugunuz kararlar almalısınız bence, esinizden direktif almak yerine.
Adam sizden boşansa sonuna kadar haklı. evlendiğinden beri 3 kişilik evlilik yaşıyor adamİşte olduğum için konudaki yorumları şimdi okudum. Bende eşimle dünki tartışmamızdan sonra kardesimi evde pek istemiyorum. Çünkü eşim direk söylemesede dolaykı yoldan bosanmayı ima etti. Bu isin sonu kotuye gidecek herseyi silecegim artik diye. Ama ben burda aileme kiziyorum. Butun yuku bana atiyorlar. Kardesime esimle konusmadan bir cevap veremem dedim zaten
Eşinizden biraz yüz bulsa ablanız ömür boyu kendini size baktırır. Eşinizde farkında bu durumun. Okul boyunca maddi destek sağlamışsınız ama okuldan sonra da kendi ihtiyaçlarını kendisi ya da ailesi karşılamalı. Siz onun annesi değilsiniz şu şartlarda bakmakla yükümlü de değilsiniz.İşte olduğum için konudaki yorumları şimdi okudum. Bende eşimle dünki tartışmamızdan sonra kardesimi evde pek istemiyorum. Çünkü eşim direk söylemesede dolaykı yoldan bosanmayı ima etti. Bu isin sonu kotuye gidecek herseyi silecegim artik diye. Ama ben burda aileme kiziyorum. Butun yuku bana atiyorlar. Kardesime esimle konusmadan bir cevap veremem dedim zaten
kardeşiniz iş bulup çalışsın ya da kpss calısıp kazansın sonra işe başlasın. siz şimdiye kadar yapacagınızı yapmıssınız. ailenizle konusun yuvam dagılıyor ben daha fazla yardım edemiyorum deyin, biraz da onlar sorumluluk alsınlar, kardeşiniz de aynı sekilde sırtını size yaslamasın. ayıp ya kardeşinize de bunu sormaya hiç utanmıyor evli insanların evinde aylarca kalınmazU donusu yapmadim zaten kardesimede sinirliydim. Ama ne yapacagimida sasirdim esimde sert bir sekilde istemem dedi ona da o nedenle kizdim. Ailem atip satamiyorum ama bi yandan da beni acayip huzursuz ediyorlar.
haklı eşinizİşte olduğum için konudaki yorumları şimdi okudum. Bende eşimle dünki tartışmamızdan sonra kardesimi evde pek istemiyorum. Çünkü eşim direk söylemesede dolaykı yoldan bosanmayı ima etti. Bu isin sonu kotuye gidecek herseyi silecegim artik diye. Ama ben burda aileme kiziyorum. Butun yuku bana atiyorlar. Kardesime esimle konusmadan bir cevap veremem dedim zaten
Adama neyi soruyorsunuz evin içinde bir yıl başka bir kadının ne işi var ? Bu adam şortla evinde dolaşmayacaksa rahatça banyo yapamayacaksa niye akşama kadar çalışıyor . Sizin kardesiniz çocuk denerken bile terbiyesizlik yapıp gitmemişti . Evliliği ne sanıyorsunuz da istemiyor diye kiziyorsunuz adama evinin içinde yabancı bir kadın istemek zorunda mı ?U donusu yapmadim zaten kardesimede sinirliydim. Ama ne yapacagimida sasirdim esimde sert bir sekilde istemem dedi ona da o nedenle kizdim. Ailem atip satamiyorum ama bi yandan da beni acayip huzursuz ediyorlar.