evet birlik de oturuyoruzbirlikte mi oturuyorsunuz?
sen niye getirdin ki çocuğun kıyafetlerini ona niye o fırsat verdin para onun cebinden mi çıkacak?
eşinde söyle bundan sonra bu tip konuları annesinin yanında açmasın veya senin çalışmana izin versin,vermiyordu
başka sorunlarımız da var. bende evi mi ateşe versem acaba :)Baska sorunlar varmi bilemem ama bu sevepten koca bosanmaz..
Tatli bir dille soyleyin, anne ihtiyacim var vs diye.
Baktiniz olmuyo, delirin, cidden delirin.
Bi arkadasimyasaban olay uzerine, kalkip mutfak perdesini atese vermis. Kv o gun bugundur gik demez ona :)
başka sorunlarımız da var. bende evi mi ateşe versem acaba :)
eşim annesine tek kelime ettirmiyor bir kelime söyledim diye kafa sallıyor birde bana .evet koymycam kahvaltı hatasını anlasınÖncelikle çok erken yazmadınız, 5te kalktım ben ya. =)
Sanırım kayınvalideyle aynı evde yaşıyorsunuz. İyi de en başında siz gidip kızımıza bir şeyler alalım dememişsiniz, konuyu eşiniz açmış. Sonra sanki siz istemişsiniz gibi, size yüklenilmiş ki zaten yüklenilecek bir konu değil. Kısaca eşiniz feci bir döneklik yapmış. Çocuğun giysi ihtiyacı varsa alınır. Bütçe azdır, ona göre gidilir uygun bir yerden alınır. Çıplak ya da küçücük kıyafetlerle gezecek değil yavrunuz neticede. Bu konuda kayınvalideye söz düşmez, çocuk sizin çocuğunuz. Kıyafetleri topla getir dediğinde, önüne yığmak yerine, ne münasebet, çocuk mu kontrol ediyorsun, ihtiyacı olmasa bile canım isterse alırım, kimseye hesap vermek zorunda değilim diyemiyor musunuz?
Şu saçmalıktan sonra hala kahvaltı hazırlayıp, kenara çekilmek istiyorum diye düşünüyorsunuz. Ben olsam zıkkım yesin derdim, kolumu kıpırdatmazdım şahsen. Ezdirmeyin kendinizi ya.
nasil yapılır bilmiyorum perde mi yaksam acaba:)Cidden bazen hic olmadik bir olayda patlamak iyidir.
Neye ugradiklarini sasirsinlar.
Cildirmisliga vur yani
Kıyafet konusunu açan sensin, bu çocuğun kıyafetlerinin küçülebileceğini biliyorsun demek ki, neden annen iki laf etti diye döneklik ettin diye sorun kendisine... Yani eşiniz tam ıslak odunla dövülesi bir tip vallahi. Allah sabır versin size.eşim annesine tek kelime ettirmiyor bir kelime söyledim diye kafa sallıyor birde bana .evet koymycam kahvaltı hatasını anlasın
sırf annesi öyle dedi diye onun tarafını tuttu. 3 senelik evliyim zaten hep onu tuttu. haklı ya da haksızKıyafet konusunu açan sensin, bu çocuğun kıyafetlerinin küçülebileceğini biliyorsun demek ki, neden annen iki laf etti diye döneklik ettin diye sorun kendisine... Yani eşiniz tam ıslak odunla dövülesi bir tip vallahi. Allah sabır versin size.
Sürekli benim tarafımı tutmanı değil, sadece adil olmanı istiyorum deyin. Konuşun kendisiyle. Hiç akıllanacak bir adam değilse de, boşanmayı düşünüyorum diyorsunuz ya, ciddi ciddi düşünün valla. Aynı evde iki arıza tiple ömrünüzü ziyan etmeye değmez. Çocuğunuzun psikolojisini de bozarlar. Şu kadar küçük bir meseleyi bu hale getirebiliyorlarsa, bilmiyorum daha büyük sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz...sırf annesi öyle dedi diye onun tarafını tuttu. 3 senelik evliyim zaten hep onu tuttu. haklı ya da haksız
kaynanamın en sevdiği ayna var duvarda bende nefret ederim onu mu kirsam acaba bilmeden oldu diyerek :)
eşim annesine tek kelime ettirmiyor bir kelime söyledim diye kafa sallıyor birde bana .evet koymycam kahvaltı hatasını anlasın
annesi yüzünden şiddet de gördüm dayak da gördüm hakarette gördüm inanın. en ufak sorunum şuan da bu yaniSürekli benim tarafımı tutmanı değil, sadece adil olmanı istiyorum deyin. Konuşun kendisiyle. Hiç akıllanacak bir adam değilse de, boşanmayı düşünüyorum diyorsunuz ya, ciddi ciddi düşünün valla. Aynı evde iki arıza tiple ömrünüzü ziyan etmeye değmez. Çocuğunuzun psikolojisini de bozarlar. Şu kadar küçük bir meseleyi bu hale getirebiliyorlarsa, bilmiyorum daha büyük sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz...
annesi yüzünden şiddet de gördüm dayak da gördüm hakarette gördüm inanın. en ufak sorunum şuan da bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?