sorun kaynanamın herşeye karışması, ve anneci bir koca.

eşim annesine tek kelime ettirmiyor bir kelime söyledim diye kafa sallıyor birde bana .evet koymycam kahvaltı hatasını anlasın
Ne kahvaltısı ayol? Kalksın hazırlasın kendisi?
Hasta olur,yatalak olur amenna.
Sırf kayınvalde diye sürekli hizmet mi edeceksiniz ona?
İyi niyetli olur,annelik yapar,size 'kızım' der o zaman hizmet ve hürmeti hakeder.
Ne kötü kalpli insanlar var şu dünyada.

Benim de 18 yaşında oğlum var, kayınvalde adayıyım, Allah beni bir başkasının evladına böyle davranmaktan alıkoysun.

Eşinize de ayrı sinir oldum,yanar döner,
ipiyle kuyuya inilmez.
Ezdirmeyin kendinizi.

biraz baskı yapsan evi ayırmak için. sen zamanında bir iyilik yapıp yalnız kalmasın diye kv yi yanına almışsın ama karşındaki insanlar nankör. eşin kv o evde sana huzur vermiyorsa sende onlara huzur verme. aklını kullan biraz baskın ol yeri geldiğinde deli ol.

Önce eşiniz kıza kıyafet alalım dediğine göre ve sonradan size kızdığına göre ya o anki tepkilerine kızdı(haklıyken haksız duruma düşmek) ya da bunu giyer bunu giyer diye önünüze attıkları küçük gelmeyenlerse eğer annem haklı niye boş yere masraf yaptırıyor dedi.Anlamadım odaya gelip sana kafa sallamasının bir sebebi olmalı neye kızdı

sırf annesi öyle dedi diye onun tarafını tuttu. 3 senelik evliyim zaten hep onu tuttu. haklı ya da haksız

Taktik değiştir hayatım...şikayetçi olma eşine cilveyle bugün çok üzüldüm anneni çok seviyorum neden böyle yapıyor ki ama iyi ki sen varsın güçlü kocacım falan de...kadınlığını kullan cingar çıkarmak ağlamak annen böyle böyle demek çözüm olmaz...üzüldüğünüzde sarılın senin kanatlarının altında olunca üzüntüm geçiyor sen olmasan hiç güçlü olamazdım bu evde diyin..işleyin işleyin işleyin yavaş yavaş

"Anne cocugumuza kiyafet alıyorum diye ne senden nede Allahin herhangi başka kulundan izin alacak değiliz" deseydiniz ya. Niye bütün esyayi getirip önüne seriyorsunuz? Sonra git güzel geri yerleştir. Yani sizdede cok suc var

annesi yüzünden şiddet de gördüm dayak da gördüm hakarette gördüm inanın. en ufak sorunum şuan da bu yani
Sen konuşarak çözme olayını çoktan geçmişsin. Bu kadar şeyden sonra iyi yüzlerine bakıyorsun. Hakaret falan belki özür diler unutulur ama şiddet diyorsun ya

Haklıyken bile haksız oluyorsan deli gelin olacaksın sen çektireceksin.
Böyle kahır çekmeyle bunlara hizmetçilik edip ömrünü vermek istemiyorsan yapacaksın. He sonu kötü de olabilir boşanmaya kadar gidebilir.
Annesi boşa derse boşayacak ana kuzusu erkekçikler var maalesef.
Bunların alınlarınsa yazsa keşke.

bide kahvaltımı hazırlıcan daha 'ben torunuma alırım sız bu ay sıkışıksınız diyip alır elbıseyi.benım kv melek bunların yanında vallahi.

gelin kaynana problemi yıllardır çözülemeyen bir sorun olmuş. bu işin çözümü görüşmeleri en aza indirgemek. siz birlikte yaşadığınızı söylüyorsunuz. değil kv kim olsa birlikte yaşadığın insanların bazı hareketleri sana ters gelir. bazen de seninkiler ona. eşinin üstüne gitme bu durumda en çok arada kalan erkekler olur. senin kendi annenin sizinle yaşadığını ve her şeye karıştığını düşün. mahcubiyet hissi en çok sende olur. o da farkındadır bu durumun ama takmıyordur sadece.
Evet her şeye karışmasın orası ayrı ama bir büyük olarak fikir de vermiş olabilirler. şöyle düşün ben ananemin söylediği hiç birşeyi kafama takmam o zamanında çok yokluk görmüş çünkü ona kalsa ben yırtılan tişortumu bile hala giyebilirim :) ve bana söylediğinde de doğru diyosun anane haklısın derim. belki eşin de öyle yapmıştır. annesinin sözüne
Kayınvalidene kahvaltı hazırlamak zorunda değilsin mesela. ama saygını mesafeni her zaman korumak zorundasın diye düşünüyorum. hiç münakaşaya girmeyip takma derim.
Bazen öyle bir sıkıntı yaşıyorsun ki , kaynana mı o da ne diyiveriyorsun :)

nasil yapılır bilmiyorum perde mi yaksam acaba:)

kaynanamın en sevdiği ayna var duvarda bende nefret ederim onu mu kirsam acaba bilmeden oldu diyerek :)

Yani olayın rövanşını bu şekilde mi alıcaksın gerçekten? Eve zarar vererek? Git lafını sok ağzının payını ver kocanla kavga yap yada güzellikle konuş. Ev yakmak perde yakmak nedir?

çok güzel anlatmışsınız ama benim kaynanam değişik herşeye karışır laf sokar kızlarının yanında bile.

lütfen birlik getirmeyin lütfen. kas yaşındasınız bilmiyorum ama benden yaşca büyünsünüz:) böyle düşündüğünüz için gelininiz çok şanslı olacak:)

aynen keşke bazen boşanma noktasına bile geliyoruz. kaynanamı sadece allaha havale ediyorum ya. ama burdan da kv birlik oturmayanlara sesleneyim lutfen kitmet bilin allaha her gün şükür edin.

bide kahvaltımı hazırlıcan daha 'ben torunuma alırım sız bu ay sıkışıksınız diyip alır elbıseyi.benım kv melek bunların yanında vallahi.
çok şanslısın bence. benim kv yemin ederim pazardan pijama almaktan başka hic birşey yapmadı. doğum yaptım hastaneden bırakıp gitti veni neymiş hastalanmış. ama eltimin kızı doğum yaptı çorbalar yemekler hasyaneye kadar gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…