eşimin yanında tek kelime edemessin öyle birisi malesef yoksa o olmadığı zaman yeri geldi söylüyorum güzel dille. ama eşimin yanında bir şey diyemiyorum. birde söyle bir kurnazlığı var kv. lafı söylüyor ediyor sonra o söylememiş gibi ben sizin için dedim oğlum yoksa banan3 diyor. bizi birbirimize düşürüyor sonra oğluyla arasını duzeltiyor"Anne cocugumuza kiyafet alıyorum diye ne senden nede Allahin herhangi başka kulundan izin alacak değiliz" deseydiniz ya. Niye bütün esyayi getirip önüne seriyorsunuz? Sonra git güzel geri yerleştir. Yani sizdede cok suc var
ıçimden gelmiyor kiTaktik değiştir hayatım...şikayetçi olma eşine cilveyle bugün çok üzüldüm anneni çok seviyorum neden böyle yapıyor ki ama iyi ki sen varsın güçlü kocacım falan de...kadınlığını kullan cingar çıkarmak ağlamak annen böyle böyle demek çözüm olmaz...üzüldüğünüzde sarılın senin kanatlarının altında olunca üzüntüm geçiyor sen olmasan hiç güçlü olamazdım bu evde diyin..işleyin işleyin işleyin yavaş yavaş
Şiddet varsa kayınvalideyi kenara bırak önce eş kişisiyle problemin var.bir kere esim bana vururken kaynanam bayılma numarası yaptı
annesine " anne 2 tane elbise yani birşey olmaz alsın " dedim diye kafa sallıyor bide. niye cvp vermişim yani annesineÖnce eşiniz kıza kıyafet alalım dediğine göre ve sonradan size kızdığına göre ya o anki tepkilerine kızdı(haklıyken haksız duruma düşmek) ya da bunu giyer bunu giyer diye önünüze attıkları küçük gelmeyenlerse eğer annem haklı niye boş yere masraf yaptırıyor dedi.Anlamadım odaya gelip sana kafa sallamasının bir sebebi olmalı neye kızdı
bir kere babamın evine gittim bütün herkes duydu. babam dedi ki onlara. 3 den 9 a şart oksun eğer bir daha kızım gelirse bu eve kendi ellerimle acarım davasını. o yüzden anı karar vermek istemiyorum. babam çok sayılır biriŞiddet varsa kayınvalideyi kenara bırak önce eş kişisiyle problemin var.
Boşanma noktasını geçmişsiniz.
Ayol şimdi aynı eve gelmeyi kabul edecek kız kaldı mı?lütfen birlik getirmeyin lütfen. kas yaşındasınız bilmiyorum ama benden yaşca büyünsünüz:) böyle düşündüğünüz için gelininiz çok şanslı olacak:)
annesine " anne 2 tane elbise yani birşey olmaz alsın " dedim diye kafa sallıyor bide. niye cvp vermişim yani annesine
Ayol şimdi aynı eve gelmeyi kabul edecek kız kaldı mı?
O geleyim dese bile ben; 'yok kızım eviniz ayrı huzurunuz yerinde olsun' derim.
Hatta mümkünse çok yakınımıza da gelmesinler.
Ayrıca benim kendi hayatım ve meşguliyetlerim var. Emekli olunca önce memleketimi sonra dünyayı gezmeyi planlıyorum.
Tek evladım da olsa hayatımı sadece onun üzerine kurgulamıyorum, ki bence çoğu annenin hatası bu. Kendi hayatları yok.
Yaşım 45 bu arada.
Hic muahttap olma. Sen benimle niye konusmuyosun derse atarli yada atarsiz olarak. O zaman da sen biraz nerde duracagini bil anne dieyiverin onakizlar günaydın. çok erken yazıyorum farkındayım ama gece sabaha kadar uyumadım üzüntüden ve ağlamaktan. dun esim yemek yedi cay icerken meryem kizin üstü küçülmüştür yeni kışlık alalm dedi. bende tamam dedim. hemen yani başımızda duran patlamaya hazır olan kaynanam vaaayyy efendim ne elbisesi, paranız mi çok millet nasıl tutumlu davranıyor dedi bende iki tane elbise alıcak yani hemde gerçekten küçüldü kizlar hep küçük oluyo. neyse bu kaynanam hiç utanmadan getir dedi bakayım o kuculenlere, kizlar bir çuval elbiseyi aldi önüne habire al bunu giysin al bunu giysin diye attı önüme. hic ses çıkarmadım. sonra eşim de girdi işin içine. hep annesini korudu o nerde hak verdi kizlar. ama yemin ederm elbise konusunu açan da kendisi.. 2 tane elbisenin hesabını yaptı kaynanam. sonra birdaha topladım yerlerine koydum. kizlar kaynanamın oyle yapışı değil de oğlunun öyle yapısı çok ağlattı beni . ben senin karinim normalde çok iyi bir baba herşey çifter çifter alır her akşam poşetlerle kızıma meyve getirir muzu portakalı elması.. ama sırf annesini haklı göstermen için yaptı. yani beni attı onu tuttu. çok zoruma gitti ve çok ağladım. odaya girdi beni aglarken gördü bide kafa sallıyor bana benim sallayacağım yerde. kizlar çok bozuk. kaynanam şuan uyuyor. önüne kahvaltı serip yanından uzaklaşmak istiyorum. kizlar bana akıl verin. ben bu kaynanaya ne diyeyim smdi huzurumuzu bozdu. canım çok sıkkın. allah aşkına benim işime karışma artık diyesim geliyor. kizlar çok çektim çok bildiğiniz gibi değil. kayın babam vefat etti malesef. keşke o olsaydı beni korurdu eminim. kizlar ya es kişisine ne demeli. asla konuşmayı düşünmüyorum. gece gelmiş yatağıma ama yastığı mi aldım gittim yanından. kizlar ikisininde yüzünü görmek istemiyorum.. kaynanama esasen iki kelime söylemek istiyorum ama. ne demeliyim nasıl tavır almalıyım. kizlar boşanmayı bile düşünüyorum biliyor musunuz?
hep anneci hep. beni bir kere bile savunmadı hiç arkamda durmadı belki de o yüzden herşeye cesaretim olmadi.yanii sen annesine hiç bir şey demeyecek misin?hiç mi seni haklı bulduğu olmadı...çok zormuş...
neden konuşmuyorsn demez. şuan suratı asık geziyor evin içindeHic muahttap olma. Sen benimle niye konusmuyosun derse atarli yada atarsiz olarak. O zaman da sen biraz nerde duracagini bil anne dieyiverin ona
Kusura bakma ama canının kıymetini bilmiyorsun sen.bir kere babamın evine gittim bütün herkes duydu. babam dedi ki onlara. 3 den 9 a şart oksun eğer bir daha kızım gelirse bu eve kendi ellerimle acarım davasını. o yüzden anı karar vermek istemiyorum. babam çok sayılır biri
eşimin yanında tek kelime edemessin öyle birisi malesef yoksa o olmadığı zaman yeri geldi söylüyorum güzel dille. ama eşimin yanında bir şey diyemiyorum. birde söyle bir kurnazlığı var kv. lafı söylüyor ediyor sonra o söylememiş gibi ben sizin için dedim oğlum yoksa banan3 diyor. bizi birbirimize düşürüyor sonra oğluyla arasını duzeltiyor
gorumcelerm dedi kaynım dedi bizdede kalıcak diye ama gitmedi kv bozuntusu. eşim de kabul etmediKusura bakma ama canının kıymetini bilmiyorsun sen.
Babanız şart koşarken kv ile evi ayırmayı şart koşsa daha mantıklı olurmuş.
sizinde mi aynı dertaynı bizimki bizi de birbirimize katar ben hiç karışmam etmem sizin için söylüyorum der... hafizanallah bu tipler yuva yıkar mikroplar
güya çocuklarıma bakmak için geldi her gün söylenir durur ben olmasam şu kadar paraya baktırırdınız yok bilmem ne neler duymadı ki şu kulaklar gerçi kendisi içinde iyi ekmek elden su gölden herşeye karışır eder bu yıl biraz akıllanmış durumda ama yine beni atarlandırmıyo değil...sizinde mi aynı dert
eşimin yanında tek kelime edemessin öyle birisi malesef yoksa o olmadığı zaman yeri geldi söylüyorum güzel dille. ama eşimin yanında bir şey diyemiyorum. birde söyle bir kurnazlığı var kv. lafı söylüyor ediyor sonra o söylememiş gibi ben sizin için dedim oğlum yoksa banan3 diyor. bizi birbirimize düşürüyor sonra oğluyla arasını duzeltiyor
ben burda ne demek istediğiniz anlamadım özür dilerim. ben birini savunup birini atmıyorum ki ama. ikisini de söylüyorum yanlış anlattıysam özür dilerimkonuyu okudukça sinirleri bozulan tek ben miyim
her haltı yiyen aslında koca kişisi kaynanayı evden göndermeyen koca,birlikte oturalım diye ısrar eden koca,dayak atan,hakaret eden,aşağılayan,kafa sallayan koca ama öfkenin çoğu kaynanaya
neden? daha mı kolay 3.şahıslara öfke yönlendirmek gerçeklerden böyle mi kaçıyoruz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?