sorun kaynanamın herşeye karışması, ve anneci bir koca.

eşimin yanında tek kelime edemessin öyle birisi malesef yoksa o olmadığı zaman yeri geldi söylüyorum güzel dille. ama eşimin yanında bir şey diyemiyorum. birde söyle bir kurnazlığı var kv. lafı söylüyor ediyor sonra o söylememiş gibi ben sizin için dedim oğlum yoksa banan3 diyor. bizi birbirimize düşürüyor sonra oğluyla arasını duzeltiyor

ıçimden gelmiyor ki

annesine " anne 2 tane elbise yani birşey olmaz alsın " dedim diye kafa sallıyor bide. niye cvp vermişim yani annesine

Şiddet varsa kayınvalideyi kenara bırak önce eş kişisiyle problemin var.
Boşanma noktasını geçmişsiniz.
bir kere babamın evine gittim bütün herkes duydu. babam dedi ki onlara. 3 den 9 a şart oksun eğer bir daha kızım gelirse bu eve kendi ellerimle acarım davasını. o yüzden anı karar vermek istemiyorum. babam çok sayılır biri

lütfen birlik getirmeyin lütfen. kas yaşındasınız bilmiyorum ama benden yaşca büyünsünüz:) böyle düşündüğünüz için gelininiz çok şanslı olacak:)
Ayol şimdi aynı eve gelmeyi kabul edecek kız kaldı mı?
O geleyim dese bile ben; 'yok kızım eviniz ayrı huzurunuz yerinde olsun' derim.
Hatta mümkünse çok yakınımıza da gelmesinler.

Ayrıca benim kendi hayatım ve meşguliyetlerim var. Emekli olunca önce memleketimi sonra dünyayı gezmeyi planlıyorum.
Tek evladım da olsa hayatımı sadece onun üzerine kurgulamıyorum, ki bence çoğu annenin hatası bu. Kendi hayatları yok.
Yaşım 45 bu arada.

kendi annem gibi düşündünüz oda gezmeyi planlıyor erkek kardeşimvar 20 yaşında ceza evinde diyorum anne lütfen birlik alma alirsan izin vermem diye:)

Hic muahttap olma. Sen benimle niye konusmuyosun derse atarli yada atarsiz olarak. O zaman da sen biraz nerde duracagini bil anne dieyiverin ona

Kusura bakma ama canının kıymetini bilmiyorsun sen.
Babanız şart koşarken kv ile evi ayırmayı şart koşsa daha mantıklı olurmuş.

aynı bizimki bizi de birbirimize katar ben hiç karışmam etmem sizin için söylüyorum der... hafizanallah bu tipler yuva yıkar mikroplar

Kusura bakma ama canının kıymetini bilmiyorsun sen.
Babanız şart koşarken kv ile evi ayırmayı şart koşsa daha mantıklı olurmuş.
gorumcelerm dedi kaynım dedi bizdede kalıcak diye ama gitmedi kv bozuntusu. eşim de kabul etmedi

sizinde mi aynı dert
güya çocuklarıma bakmak için geldi her gün söylenir durur ben olmasam şu kadar paraya baktırırdınız yok bilmem ne neler duymadı ki şu kulaklar gerçi kendisi içinde iyi ekmek elden su gölden herşeye karışır eder bu yıl biraz akıllanmış durumda ama yine beni atarlandırmıyo değil...

O zaman esinize karşı dik durmayı öğrenin. Sanki sizin ağzınız diliniz yok gibi yaşıyorsunuz. Kimse annesine saygısızlık yapın demiyor, ama oda yerini bilsin

konuyu okudukça sinirleri bozulan tek ben miyim

her haltı yiyen aslında koca kişisi kaynanayı evden göndermeyen koca,birlikte oturalım diye ısrar eden koca,dayak atan,hakaret eden,aşağılayan,kafa sallayan koca ama öfkenin çoğu kaynanaya

neden? daha mı kolay 3.şahıslara öfke yönlendirmek gerçeklerden böyle mi kaçıyoruz acaba?

ben burda ne demek istediğiniz anlamadım özür dilerim. ben birini savunup birini atmıyorum ki ama. ikisini de söylüyorum yanlış anlattıysam özür dilerim

“Ne alaka niye getiriyorum? Babasıyla ben küçüldü diyoruz yalanmı söylüyoruz? Çocuğumun küçülenlerini annesi olarak benden daha iyi kimse değerlendiremez. Alınması gerekiyor ve alınacak” derdim. Bu kaynanalara bu kadar taviz fırsat yüz vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…