200 milyona bi çanta mı? vay arkadaş anneye 500 tlye mont, yetmedı 300 tlye bı mont daha, kardeşi600 tlye alışveriş
nişanlın sanırım iyi kazanıyor ama her nekadar kazansada senın paran ayrı
ayrıca çalıştırmadı ne yahu çalıştırmam desın sen git işini bul başla ayrılırız mı dedi o zaman herkes kendı yoluna
bi dik duruşun olmalı herşeye eyvallah edemezsin ki bence o iyi iş bulsanda çalıştırmaz senı evlenınce hiç çalıştırmaz sadece evlenene kadar senı oyalıyor..
evlenınce hem çalıştırmıycak hemde elini neye uzatsan burnundan getircek.
gözüm bu çocuğu hiç tutmadı.
200 milyona bi çanta mı? vay arkadaş anneye 500 tlye mont, yetmedı 300 tlye bı mont daha, kardeşi600 tlye alışveriş
nişanlın sanırım iyi kazanıyor ama her nekadar kazansada senın paran ayrı
ayrıca çalıştırmadı ne yahu çalıştırmam desın sen git işini bul başla ayrılırız mı dedi o zaman herkes kendı yoluna
bi dik duruşun olmalı herşeye eyvallah edemezsin ki bence o iyi iş bulsanda çalıştırmaz senı evlenınce hiç çalıştırmaz sadece evlenene kadar senı oyalıyor..
evlenınce hem çalıştırmıycak hemde elini neye uzatsan burnundan getircek.
gözüm bu çocuğu hiç tutmadı.
yok canim bencede kabul etme. birde bu adam ailesine gelince kepce ile sana gelince kasik ile ohhh masallah
nisanlin cok mu? zengin annesine 500 tl.lik palto aliyor. bu adamin kurusu hesap etmesi lazim yeni ev duzeceksiniz.
yarin evlenince butun parasini ailesine yedirir sende oyle karsidan bakakalirsin
evlendigin adamin sana faydasi olmayacaksa kendin kazanip kendin harcayacaksan ne gerek var evlenmeye
soyadini mi? degistirmeye meraklisin.
ya tabi ki kimse kimseye bişey almak zorunda değil de beni işin sinir eden boyutu önce yalvar yakar gelip benden ne istersen iste diyip sonra en ufak bişeyde ben sana çok para harcadım demesi.o kadar bol saçıyo ki paraları sanırsın trilyoner, tamam iyi kazanıyo da 300 milyona mont alıp sonra beğenmedi diye gidip 500e bida alması da beni çıldırtıyo.ne biçim ailesi varsa lan bu adam da evlenecek musallat olmayalım demiyo arkadaş.
babasi yok mu nisanlinin
ben çalışmak istiyorum, ama yok burda çok erkek çalışıyo buranın yeri iyi değil bu adam sapık tipli bilmem ne diye diye oyalayıp duruyo beni
Hata sende. Birincisi o sana çalışma demiş, senin de işine gelmiş çalışmamışsın. Hem nasıl sana çalışamazsın diyebilir? O sana bakmakla yükümlü değil nişanlısısın sen onun nikahlı karısı değil. Kusura bakma da sana tatlı gelmiş parasını harcamak. Ayrıca ailesine alabilir seni ilgilendirmez şuan için. Hediye olabilir ama cebine para koymakta ne demek? Maaşallah beğendiğin çanta da 200 tl. İçine nasıl sinebildi bu kadar parasını harcamak şaşırdım kaldım
var ama annesiyle ayrılar ayda 2 bin para bırakıp gidiyo adam geri kalan her şey bunun üstüne kalıyo ztn
harcadığı para gereksiz diye yorum yapmayacağım demek durumu iyi ki harcıyo bu şekilde.burada bir çelişki var annesine aldığı mont, kız kardeşinin harcamaları,sana aldığı çanta bunlar az para değil demekki nişanlının durumu çok iyi. e madem bu kadar iyi neden sana da alınca mırın kırın yapıyor.
bence resmen sana aldığı batmaya başlamış artık. açık ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?