sorun kimde bilmiyorum

başta nişanlını dinlememeliydin. iş bulduysan, aklına yatmışsa çalışmalıydın.
ilk paragraftan sonra, aklıma gelen; şimdi yapar ama ilerde şu kadar para harcadım, diye yüzüne veya arkandan söylerdi olumsuz bir durumunuzda...
yarın birgün ailesi de bunların lafını edebilir. gereksiz sıkıntıya girersiniz.

eğitimi bir meslek sahibi olmak için aldınız. evlendikten sonra çalışmanızı engelleme ihtimali var mı? bence bunları açıkça konuşun. kendinizi köreltmeyin.

eğer kayınvalide adayın bu kadar rahatsa 300 tl 500 tl çifter montlar filan..

evlenirsen sen daha rahat ol.
ama şimdi nişanlısın bitecekse de bu kadar basit birşeyde bitsin varsın
söylemesi kolay ama tecrübeyle sabit olduğu için söylüyorum.
erkekler gün geçtikçe kadının karşşısında güçleniyorlar.

işte ben o kadar rahat olamıyorum, artık acımdan ölsem onun çöpünü dahi almam.
belki de biter, artık bu tavırları o kdr itici geliyo ki ağzına bi tane çakıp ayrılasım geliyo bazen

1 tl ye bile ihtiyacınızın olduğunu düşünmeniz güzel o halde neden 200tl lik çanta beğendiniz. hadi beğendiniz neden almasına izin verdiniz. hem de gönülsüz aldı zaten diyorsunuz.

başta nişanlını dinlememeliydin. iş bulduysan, aklına yatmışsa çalışmalıydın.
ilk paragraftan sonra, aklıma gelen; şimdi yapar ama ilerde şu kadar para harcadım, diye yüzüne veya arkandan söylerdi olumsuz bir durumunuzda...
yarın birgün ailesi de bunların lafını edebilir. gereksiz sıkıntıya girersiniz.

eğitimi bir meslek sahibi olmak için aldınız. evlendikten sonra çalışmanızı engelleme ihtimali var mı? bence bunları açıkça konuşun. kendinizi köreltmeyin.

hayır çalışmamı asla engelleyemez bunu biliyorum ve eminim şimdi oyalıyo ama sonları oynuyorum bunun farkında.ailesi kesin lafını yapıcak zaten para düşkünü insanlar hepsi istekleri hiç bitmiyo.

1 tl ye bile ihtiyacınızın olduğunu düşünmeniz güzel o halde neden 200tl lik çanta beğendiniz. hadi beğendiniz neden almasına izin verdiniz. hem de gönülsüz aldı zaten diyorsunuz.

canım, yanlış okumuşsun..ya da yanlış anlamışsın..çantaya bakıyodum öylesine.. 200 tlydi bana ağzının ucuyla beğendiysen al dedi..ama ben almadım o çantayı zaten..

diğer yazdıklarımı da okusanız belki bu kdr sert konuşmazdınız.ben okulum bitmeden iki gün önce bile iş buldum.şu geçen zamanda en az 10 tane yere kabul edildim.hepsine bişey buldu.bu iş kötü, bu adam sapık tipli, burda çok erkek var, buranın saatleri geç bilmem ne..

yani işime gelen bişey yok benim burda, o beğensin diye kaç yer buldum yine kbl etmedi hiçbirini.gidip başladığın gün biter bu iş dedi, insan sevince arkasını dönüp gidemiyo işte.ailesine almasında beni ilgilendiren boyutu şu an ev döşüyo olmamız, bu süreçte 1tlye bile ihtiyacımız olacakken onun bu şekilde saçıp savurması..

Doğru diyosun ev döşüyecek olan kişilerin düşünceli olamaları gerekiyor. 1 tl yi düşünmeleri gerekiyor ama kalkıp 200 tl lik çanta alınsa mı alınmasa mı diye düşünülüyor ilginç... Bence sana dokunan ailesine aldıkları sana aldıkları yada alacakları pek dokunmuyor sana:20: Seviyo olabilirsin ama bu sana karışma yetkisini vermez hele ki çalışma konusunda. Bir de üniversite okumuşsun:20: Boşuna mı okudun o zaman?

Birde ailen seni büyütmüş, okutmuş. Varını, yoğunu harcamış sen meslek sahibi ol diye. Ama sen sırf nişanlın rest çekti diye onun dediğini yapıyorsun. Kusura bakma da tabi kafana kakar.

Sen onun biter, ayrılır laflarına inanıp, yıllardır verdiğin emeklerini heba ediyorsun. Maddi olarak ailene yük olmak istemediğin için, ihtiyaçlarını onun karşılamasına izin veriyorsun. Bu şartlarda neden sana saygı duysun?

Erkeklerin kolayına gelir canım böylesi. Seni işe sokmuyor, ayrılıkla tehdit ediyor, maddi yardımlarını kafana kakıyor. Daha evlenmeden, evliymişsiniz gibi otorite altına almış seni. Hiçbir erkeğin bir kadına böyle davranmaya hakkı yok.

Eğer sen onun dediğini yapmayıp, ben yıllarca emek verdim, bulduğum iyi bir işe gireceğim deseydin, belki ilk etapta tepki gösterirdi ama sonrasında kendini ezdirmeyişini görür, ağzından çıkanlara dikkat eder ve sana saygı duyardı.

Geç kalmış sayılmazsın. Bir an evvel atmalısın bence nişanı. Bu adamla ve aileyle ömür geçmez.

haklısın..şu söylediklerinin hepsi acı ama doğru.en başta kabul etmicektim.

belkide blof yapiyor biter diye
bence sen kararli ol calisacagim de. nisani atarsada atsin
ailesine gelince sapur supur sana gelince yarabbi sukur

cnm yazdığım şeyde çantayı aldı yazmıyo zaten..benim çantaya baktığımı görünce e hadi beğendiysen al dedi ağzının ucuyla..ama ben almadım.buna sinir oldum bunu anlatmaya çalıştım.

ha anladım şmdi cnm.
ama dediğim gibi para sakınması hiç hoş değil. durumu olmasa tamam derim de hem nişanlısınız hem de durumu iyi. ne kadar alıyor biliyor musunz?

devamlı kötü davranıyorum ondan da anlamıyo artık naparsa yapsın iyice soğuttu kendinden

açıkça konuşsan olmaz mı. ailene aldığın beni ilgilendrmez ama onlara alıp bana yaptıkların nasıl sana batar senin yüzünden işsizim sen istedn bunu desen. sonçta evleneceksinz çeknme olmaz heralde

açıkça konuşsan olmaz mı. ailene aldığın beni ilgilendrmez ama onlara alıp bana yaptıkların nasıl sana batar senin yüzünden işsizim sen istedn bunu desen. sonçta evleneceksinz çeknme olmaz heralde

bunu kendi düşünememiş bi adama ben ne anlatıyım ki..ona ailesini katmadan bunu söylediğimde bişeylerin değerini anlamam için söylüyomuş bunu açıklama bu.

Babanız demiyor mu "kızım okadar emek verdim, çalışıp ayaklarının üzerinde durduğunu göreyim" diye:44:
Ben 22 yaşındayım üniversite 4.sınıftayım arada şakasına ne çalışcam ilerde imkan olursa diyorum da adam "sen kız çocuğusun eşin dünya zengini olup çalışma dese bile babam okuttu ben ona bunu borçluyum deyip çalışacaksın yarın ne olacağı belli olmaz evde körelirsin" der:26:

Düşün bi'de ben şaka yapıyorum geçen de annem evlenince bi'çalışmayın hakkımı helal etmem valla binbir zorlukla okuttuk ayaklarınızın üstünde durduğunuzu görmek bizim en doğal hakkımız dedi. Ki haklılar da...

Yarınını düşün. Biz kadınlar alışverişe düşkünüz bi'alsan ikinci almanda acaba laf eder mi deyip düşüneceksin. Babam gönül koyuyor çalışmıyorum diye üzgünüm çalışmam lazım onun da hakkı kızıyla gurur duymak istiyor de.

Ki daha nişanlısınız, yapmayın Allah aşkına:19:

Back
X