merhaba kızlar..aslında olan bitenler çok uzun ama kısa kesicem.
nişanlıyım, 2-3 aya evlenicez.bu yaz mezun oldum ama nişanlım başvuruda bulunduğum yerleri beğenmediği için aylardır çalıştırmıyo beni.babam da doğal olarak artık para vermekten hoşlanmıyo, okuttum git çalış artık diyo.ondan para isteyemiyorum.nişanlım bana beni çalıştırmadığı için her şeyi benden isticeksin dedi, ben sana bunu yapıyosam sorumluluğunu da alırım dedi.ben kabul etmek istemedim ama başka da çare bırakmadı bana..neyse sağolsun aylarca aldı ne ihtiyacım varsa.ama bu durumdan hiçbi zaman mutlu olmadım zira hiçbişey insanın cebindeki parası gibi olmuyo.aylarca ona iş beğendirmek için belki elli tane yere görüşmeye gittim hepsine bi kulp taktı ve çalıştırmadı.şu an çalışmıyorum kısaca.
geçenlerde bi olay oldu, kavga ettik.işte klasik laflar sen benim için naptın bilmem ne derken bana dünyadaki en büyük fedakarlığı yaptığını benm için çok para harcadığını söyledi.bu bi ay önce falan oluyo.zaten son zamanlarda ne zmn bi mağazaya girsem üflemeye fln başlamıştı.ben de onun o lafından sonra tek bi çöpünü dahi kabul etmemeye başladım, bi aydır yediğimiz yemeğin bile parasını verdirmiyorum çünkü zoruma gitti zaten utana sıkıla kbl ettiğim şeyin lafını etmesine kırıldım ve artık kbl etmiyorum.
hı bi de şöyle bi durum var, benden başka kmseye de para lafı ettiği yok.şu 1 haftada annesi ve kardeşi için toplam 1500 lira para harcadı.mesela arada denk gelip küçük ev eşyası ya da ne bilim bardak çanak alıyoruz, annesi ve kardeşi gördüğü gün ikisine de aynılarını alıyoruz bi çeyiz de onlara düzüyoruz yani.kimsenin destek olduğu yok demiyolar ki bunlar da evlencek kardeşi kartını bi alıyo oh maşallah geçen 600 milyonluk alışveriş yapmış.kardeşidir annesidir ona bişey demem ama beni aylardır çalıştırmayıp beni zorla bu düzene mahkum edip sonra da aldığı iki tane şeyin lafını etmesine kırıldım.
şimdi kendi sızlanıyo ben senin kocan olcam nası kbl etmezsin diye, ama artık soğudu içim gerçekten hiçbişey olmamış gibi gidip alsam kendime saygımı kaybedicem.beni almadığım için inatçı olmakla suçluyo hatta çok ciddi kavga ediyoruz bu yüzden..geçen annesine para verdi gidip 300 milyona palto almış beğenmemiş, o beğenmedi diye bugün gitti 500 milyona kendi aldı..ben öylesine bakıyodum bi çantaya mesela 200 milyondu çanta da bna da ağzının ucuyla hadi alıyım beğendiysen diyo.ona yüz kere söyledim artık şu konuyu açma diye.ay bu tavırları o kdr itici geliyo ki napsam bilemedim istemiyorum artık dedikçe daha bi de kavga ediyo benle ben haksız mıyım şimdi o kdr lafın üstüne kabul edilir mi bana onları sinirle söylediğini söylüyo ama ne fark eder
kesinlikle haklısın umarım en kısa zamanda nişanlının beğeneceği bir iş bulursun...