temelde aynı şeyi düşünüyoruz tek fark şu ben evlenince farklı görmüyorum durumları, tek bi karakterim var ve durumlara göre belki esneyebilir ama radikal değişiklikler göstermem, mesela hatun kişi açık bi kızdır eşim istedi kapandım bu bana ters, çalışan kadın çalışmayı bırakır, bunların adı fedakarlık değil zaaftır erkekler zayıf eli çok çabuk görür, evlilikte kendine dişi kuş rolünü biçipte bu role kendini çok fazla kaptırırsa, örneğin çocuklarım var boşanamam evlilik kolay kurulmuyo erkektir yapar ben evimi beklerim döner gelir türevinde laflar son derece iç bayıcı, bu kadınlar kendilerince fedakarlık yapmış oluyolar yuvayı ayakta tutmuş oluyolar, ama ne pahasına, benim annemde böyle bi kadın yuva ayakta, kardeşim çok sinirli bi çocuk oldu çıktı ben şekil a'da görüldüğü üzere son derece sert bi kadın oldum, annem şeker hastası oldu ama babam asla değişmedi, annemin ona verdiği her tavizi dibine kadar kullandı, keşke boşansaydı babamdan, eminim çok daha dingin bi insan olurdum, babamı çok severim bayılırım ama kocalığı evlere şenlikti