- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
valla bıktım artık nasıl yol izlemeliyim bilmiyorum biraz ağırlığımı kpymalıyım galibaSen haklısın.
bir yandan da kıyamıyorum üzülüyorum ama böyle de ben kırılıyorumSiz haklısınız
Artık annesiniz, yanlış karar bile verseniz sizin kararınız. Bu hayatta herkesin yanlış yapma hakkı vardır. Anneniz de mükemmel değil, sizi büyütürken öğrenmiştir anneliği. Şimdi bu şansı size vermeli.
Size saygı duymuyorlar. Anneniz de babanız da. Arayıp küfür etmek ne demek. Mesafe koyun araya diyorum. Sık görüşmeyin. Görüşünce de sizin şartlarınıza uyacaklarsa görüşün.
bir yandan da kıyamıyorum üzülüyorum ama böyle de ben kırılıyorum
eşime oldu zaten önceki konularım var konuşmuyorlar zatenKıyamazsanız zararı önce size, sonra çocuğunuza, sonra eşinize, sonra evliliğinize olur.
Aklınızı kullanın.
eşime oldu zaten önceki konularım var konuşmuyorlar zaten
hayır ama bende bu düzeni bozmak işitiyorum ama bir yandan da annem babam kötü olmamı istemezler bunu onları kırmadan yapmak işitiyorumE o zaman? Çocuğunuza ve evliliğinize de zarar versin diye mi bekleyeceksiniz? Size böyle davranmalarına izin vermeye devam mı edeceksiniz?
hayır ama bende bu düzeni bozmak işitiyorum ama bir yandan da annem babam kötü olmamı istemezler bunu onları kırmadan yapmak işitiyorum
Evinde otur o zaman. Çok muhabbet tez ayrılık.Merhaba annemler bana yakın dün onlara gittim kaldım torunlarını sevdikleri icin sık sık oğlumla gideriz sorun su ki annem ve ablam çocuğuma olan sevgilerinden gözleri kör olmuş sürekli çok müdahale edeler ona örnek vermek gerekirse misal kurabiye yapsam tadına bakarlar acaba nasıl yaptım . ayakkabı alırım bu iyi degil çocuğun ayakları rahat değil ve bin defa söylerler sağlıklı beslenir pek iştahı olan bebek degil onda bile müdahale edeler yok sen sağlıklı diye tadsız seyler verdin iştahı yök hep böyle ama hep karışırlar en son bu sabah kavga çıktı biraz oğluma kızdım yemek yemezdi annem başladı artık hakaret ediyor dengesiz tahtası eksik çocuk bakmayı bilmıyorsuz sağlıksız besliyorsun aklına ne gelirse iste yök seni babana şikayet edicem en sonda payladım ben küçük müyüm gözümü korkutuyorsun kimseden korkmam bende bir anneyim yeter yasım 25 biraz saygı elestırının tavsıyenın bile adabı var bir kere söylenir tamam annesi öyle karar vermiş deyin geçin ama yok sürekli ikisi eleştirir aldığımı yorumlarlar sureklı suçlarlar bebeğim den ötürü biktım küstüm geldim evime bunalıma girmiş babam aradı küfür etti bana laf söyledi yeter yaa
aynen bunu yapacağım üzülsem deAnneniz belli ki akıllanmamış ki babanıza yetiştirmiş. Babanızın küfür etmesi de ayrıca sinir bozucu.
Siz annesiniz cahil ya da kalpsiz değilseniz kimse evladınızı sizden çok düşünemez. Kaldı ki bir kusurunuz varsa bile bunun dile getirilme adabı vardır. Hakaret edemezler. Bence tavrınızı alın, onlar bir adım atıncaya kadar ne evlerine gidin ne telefon açın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?