demekki sen farkında olmadan yapıyorsun bunları annende bu sekilde dusundugune gore..ben sunu merak etim hani aranızda nasıl bir sohbet geciyorda o beni eziyorsun yuksekten bakıyorsun diyebiliyor bir ornek yazsan herhangi bir tartısma konunuzla ilgili ona gore yorum yapsak diye dusundum ben
bence birbiriniz özlediğiniz için kırıyosunuz kalbinizi biraz daha uyumlu olun cnm kavga edicek konuları uzaklaştırın hayatınızdan..
Annen bile aynı fikirdeyse kendine bir dönüp bakmalısın bence...
dun mesela tartısırken '' bana bole kızarak konusamazsın '' dedim '' sen konusabılıyosun ama'' dedı bende ''işine geliyosa dınlersın dınlemek ıstemıyosanda ceker gıdersın''dedim ve kendını ezılmıs hıssetmıs.. ama ınanın sınırlenınce agzımdan cıkanı kulagım duymuyo.. gayet neselı sakınımdır ama patlayıncada bole oluyo. sonra pısman oluyorum ama ozurdılemıyorum :18:
evet cnm acıkca belli cok dik konusuyorsun oda bu duruma kırılıyor..bana boyle kızarak konusamazsın dediginde o sana isine gelmiyora ceker gidersin demiyor ama sen ona diyorsun o daha ılımlı sorunları halletmeye yonelik birseyler yapıyor sen anında kesip atıyorsun oda bunu kırıyor haliyle..neticede seni seviyor ve senin konuları cozmeden once ayrılıgı ortaya getirmenden rahatsızlık duyuyor soyle dusun canım bak sana yapıldıgında kızıyorsun ama sen ona yapıyorsun sence bu haksızlık degilmi..empati kurmayı dene herzaman kendini onun yerine koy ve cumlelerini ona gore sec hoslanmadıgın birseyin aynısını ona yapma..cunku bu konu boyle boyle devam ederse en sonunda oda vbıkar onuda kaybedersin kendine biraz hakim olmaya calıs
Cok haklısın aslında boyle dusununce cook coook pısman oluyorum ama ıs ısten gecmıs oluyo 3 yıldır bu boleydı farkındayım bıkmıs olmalı.. sanırım dedıgın gıbı empatı kurmalıyım.. cok yardımcı oldun :) :81: bıde bole deneyelım .. :)
Sorun sende bebegim.Sen farketmiyorsun,lakin annen bile farkediyor ve cogu kisi.. Senin tabirinle LayLayLom havan,sevgiline itici geliyor demekki...
Bir an Once vazgec bu huyundan.Insan kendi hatasini anlamaz ama karsindakiler uyariyorsa , bir donupte bakacaksin aynaya. Amam ben sezdim ki senin hosuna gidiyor birazzzcik :)
umursamaz olmak,ve bunu sana soylemeleri.. Hosa gidilecek, iyi bir huy degill.Vazgec hemenn:)
seni tanımadığımız için öylemisin bilemeyiz ama annende aynı kanaatdeyse bencede önce dönüp kendine bakmalısın derim bende...
''işine geliyosa dınlersın dınlemek ıstemıyosanda ceker gıdersın''
kim olsa bu söze kırılır zaten...
mesafeden etkılenmedıgınızı belırtmıssın ama ,bence bal gıbı de mesafeden etkılenıyorsunuz.
cok sık gorusemedıgınız ıcın ıletısım eksıklıgı olması cok normal .
belkı de senım laylaylom bosvermıslıgının sebebı de bu .
yanı ulasım olarak bırbırınıze uzak olusunuzu kafanıza takmaya bır baslarsanız işin içinden çıkamazsınız zaten
boyle durumda da senın tabırınle laylaylom olmak daha mantıklı gıbı
birtek sevgilin böyle düşünse belki bu onun bahanesi derdim ama annende böyle düşündüğüne göre demekki sevgilin haklı.
hangi burçsun bu arada?
belkıde canıım ... Burcum yengeç bu araada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?