• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun kimde?

bizim türk adetlerinde maalesef yuva kurmak icin 50 kisi karisiyor. yok söz alisverisi, yok nisan alisverisi. hersey vicik vicik yasanacak. sonrada diyolar neden aile kavgalari ve bosanmalar cok fazla var. 

yuva kurmalari icin rahat birakmiyorsunuz ki gencleri! madem evlenecek yasa geldiler, e bi zahmet kendi esylarini da kendileri secebilsinler! yok secemiyorlarsa, evlendirmeyin. bu kadar basit! 

benim annem de cok zor bi insandir bu konuda, kardesim evlendiginde aynen bunlari yasadi. ben kendimde hic bir adeti uygulattirmadim.  

burda sizin annenize alisveris esnasinda cevap veris tarziniz cok önemli. sert degil ama belirgin bi sekilde isteklerinizi söyleceksiniz. mesela "annecim, senin sectigin güzel, ama ben bunu daha cok begendim. bunu istiyorum." ve noktayi belirgin sekilde koyacaksiniz. gevelemeden. ay may öf pöf olmayacak.  

taktik önemli. 

bizim türk adetlerinde maalesef yuva kurmak icin 50 kisi karisiyor. yok söz alisverisi, yok nisan alisverisi. hersey vicik vicik yasanacak. sonrada diyolar neden aile kavgalari ve bosanmalar cok fazla var. 

yuva kurmalari icin rahat birakmiyorsunuz ki gencleri! madem evlenecek yasa geldiler, e bi zahmet kendi esylarini da kendileri secebilsinler! yok secemiyorlarsa, evlendirmeyin. bu kadar basit! 

benim annem de cok zor bi insandir bu konuda, kardesim evlendiginde aynen bunlari yasadi. ben kendimde hic bir adeti uygulattirmadim.  

burda sizin annenize alisveris esnasinda cevap veris tarziniz cok önemli. sert degil ama belirgin bi sekilde isteklerinizi söyleceksiniz. mesela "annecim, senin sectigin güzel, ama ben bunu daha cok begendim. bunu istiyorum." ve noktayi belirgin sekilde koyacaksiniz. gevelemeden. ay may öf pöf olmayacak.  

taktik önemli. 
Aslında teyzemin beğendiğini aldırmaya çalıştılar teyzemi dinliyodu.

Öncelikle merhabalar,
Hemen konuya giriyorum.
4 aylık nişanlıyım düğünüm seneye.Dün bir alışveriş merkezindeydik nişanlımla annemle teyzemde ordaymış.Annem aradı şu mağazadayım gel bardak takımı alalım dedi.Nişanlımla gittik.Beğendikleri modeli gösterdiler onu pek beğenmedim.Sonra ben beğendiğim modeli gösterdim.Aralarında 50tl fark var yok.
Bana kendi istediklerini aldırtmaya çalışıyolar e ozaman alın diyorum ama yüzün düştü beğenmedin diyolar bana kızıyolar.Bende en sonunda madem benim beğendiğimin önemi yok niye beni çağırdınız dedim.Bu sefer annem sana hiç bişey almıyorum dedi.Bende almazsan alma dedim nişanlımla çıktım.
Akşam eve geldim yaptığın neydi diye sordum yok istediğini adam gibi söylemiyosun senin annende yok teyzende yok.Onun teyzelerine hürmet ediyosunda kendi teyzene etmiyosun.Diyorum ona ki onun teyzesi bişeye karışmıyo illa benim beğendiğimi alın demiyo. Bağırmaya devam etti bende ensonunda elime geçen parfüm ne varsa attım kırdım kriz geçirdim.Şuan benimle konuşmuyo.Bu sabah doktor randevum vardı orda da anlattım doktor sende sorun yok dedi.
Tarafsız olarak bide size soruyorum.Bu arada mobilya alışverişine hiç birinizi götürmücem bardakta bunu yapan mobilyada neler yapar dedim onada alınmış.
Her iki tarafinda ailesini karistirmasi yanlis zaten kendin begen al bosver sende sorun yok ama aileler hep kendilerince olsun isterler

basta nasil cizgiyi koyarsan, öyle gider.  

ileride senin cekirdek aile yasamina da saygi duymazlar, evine, yasamina, esinle gezmelerine, ne zaman cocuk yapacaginizi vb. seylere karisirlar. 

neden annenizden bekliyosunuzki bu ceyiz alma islemlerini
yasiniz 25 olmus girin bi ise calisin kendi istediginiz bardagi kendiniz alin

Back
X