• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun kocam, anlamama yardim edin lutfen

Ne anlaman gerektiğini sana kısaca anlatayım :

Öküz altında buzağı arama....

aman bizim adamda öyle hep en son der bilirki kızarım gerçi biz biyere pek gitmedikte mesela bişey yapsalar en son iş bitince haberim olur sinirden barut olurum milletin içinde bişey demem ama yalnız kalınca anasını ağlatırım küseriz 2 saat sonra gelir barışır zorla uyuz kocam seviyom keratayıda ne yapim anacım bi taraf anası bi taraf yari :D

eee sorun etmiyorsanız eşinizin size demesinide sorun etmemek gerek.sonuç bu durum da sizin derdiniz yok eşinize de kızmayın[/QUODeTE]
aman bizim adamda öyle hep en son der bilirki kızarım gerçi biz biyere pek gitmedikte mesela bişey yapsalar en son iş bitince haberim olur sinirden barut olurum milletin içinde bişey demem ama yalnız kalınca anasını ağlatırım küseriz 2 saat sonra gelir barışır zorla uyuz kocam seviyom keratayıda ne yapim anacım bi taraf anası bi taraf yari :D
he ışte bende sanki paylaşmak istemiyor gibi hissediyorum.

Genelde hafta sonlarını ailesi ile evde geçiriyoruz. onun ailesi ilede çok cikmiyoruz.
hmm anladim. iyimser dusunuyorum..
belki fazla gorustugunuzu esin de farketti.
sabah annesine gidince agzindan kavirdi disari cikacaginizi. omlar da gelmek istedi, esin de hayir diyemedi.
sana da soyleyemedi acikca, eeh yeter dersin falan diye.
ev isine dalmissin ya, unuttugunu ve xikmaktan vazgectigini de dusunduyse annesiyleolan muhabbetini anlatma geregi duymamistir.
sen son anda hadi cikalim deyince de arti yumurta kapiya dayanmis iste :)

Ben boyle dert gorunce seviniyorum bazen ne yalan soyliyim.
1 yillik evli insanin da boyle derdi olsun ya yaziktir.
esim ustume yurudu, tokat atti gibi gerilim dertler okumaktansa..

heh işte ben de tam bundan bahsediyorum..
yoksa hamileyken dayak yiyenler,kocasını ablasına kaptıranlar ...ay okudukça fena oluyoruz..

canım benim denizimsiz evet haklısın ama ne edek bunada şükür kuzum yapcak bişey yok bu adamlar köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler ya sevgimizden yada namusumuzun hatrına katlancaz odunlarımıza:KK47: ooo ben anlatsam başıma gelenleri dersinki aman ben hergün kaynanamlarla çıkayım dışarıda bunları yaşamayayım otur oturduğun yerde seni seviyosalar avucuna topla hayatını yaşa derim :KK69:

Ben telden yazıyorum. Hatalarım olduysa kusura bakmayın. Sorunlarimi kimseye anlatamıyorum. Paylasmak öyle iyi geldi ki. Hepinine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Back
X