Sorununun cevabı kendi içinde saklı.çalıştığım için haftanın 6 günü annemlerde kalıyorum çünkü kocam 3 vardiya çalıştığı için gidip gelmem zor oluyor eve doğal olarak annemlerde kalıyoru
Ne aşkı yaBelki de asiktir?
Uzun süredir takip ettiğim forma demekki benimde yazma sıram gelmiş diyerek üye olup değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var hemen kısaca kendimi tanıtayım 26 yaşında 4 yaşına girecek bi evlada sahip çalışan bir anneyim konuyu uzatmadan bodoslama giriyorum kusura bakmayın
Kocam son zamanlarda iyice içine kapandı o neşeli gözlerinin içi gülen haraketli adam gitti donuk sürekli düşünceli dalgın bir adam geldi tabi bunu ancak İzinli günümde fark ettim ki sürekli arabesk diye tabir edilen şarkılar dinleyip ağladığını fark ettim tabi fark eder etmez ne oldu neyin var diye sordum ama cevap alamadım oldum olasıya derdini anlatan biri olmadı hep içine atan biri daha fazla üsteleyemedim çünkü işe gitti bu durum beni çok endişelendirdi içim içimi yiyor doğal olarak ne yapacağımı da bilemedim kime anlatacağımıda aklıma tek gelen konu benden ve çoçuğun da ayrı olması bende çalıştığım için haftanın 6 günü annemlerde kalıyorum çünkü kocam 3 vardiya çalıştığı için gidip gelmem zor oluyor eve doğal olarak annemlerde kalıyorum bundan sebep olabilir mi diye düşündüm ne yapacağımı bilmiyorum hanımlar ne olmuş olabilir bu durum fikrinize çok ihtiyacım var
Kara sevdaNe aşkı ya
Sorununun cevabı kendi içinde saklı.
Bu doğal değil.
Mesafe olarak yakın değil ulaşım olarak zor oluyor mesala işten çıkıp annemlere gelip ordan çoçuğu alıp eve geçmem 3 3 bucuk saati buluyor malesefesinizin vardiyasiyla sizin annenizde kalmaniz ne alaka onu anlamadim. oraya ulasim daha kolaysa oraya tasinin yani haftada 1 kez goruserek aile olunmaz normal sartlarda.
Denedik ama rahat edemedi çok kardeşli bir aile olduğumuz için sese gürültüye alışık olmadığı için birde tabi istediği gibi haraket edemediği için ama geri eve dönmek zorunda kaldıHaftanın 6 günü annenizde kalıyorsanız bu nasıl evlilik ? Eşiniz de annenize gelsin o zaman.
Bacım kolay mı tek başına ev bakması gönül isterki bende yanında olayımAyrica baslik bile hatali, senin kocan yok ki, senin kocan yok. Annen var.
İşyerinize ya da annenize yakın bir yere taşınamazmısınız? Ya da çocuk 4 yaşında değil mi, kreşe verebilirsiniz, annenize bırakmak yerine. Böyle evlilik olmaz çünkü. Siz resmen evlenmemişsiniz.Mesafe olarak yakın değil ulaşım olarak zor oluyor mesala işten çıkıp annemlere gelip ordan çoçuğu alıp eve geçmem 3 3 bucuk saati buluyor malesef
Tek mi? Esinizde calismiyor mu vardiyali?Bacım kolay mı tek başına ev bakması gönül isterki bende yanında olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?