Normal değil ve sizin için ağladığını hiç sanmıyorum kusura bakmayın,bu çünkü zorunlu bir durum sizin için işe gidip gelme vs biliyor ki eninde sonunda evine gelecek eş ya da kendisi sizi görmeye gelecek . Bence kurcalayin adam Leyla olmuş gibi
Çalışıyor tek başına yetişmiyor bi asgari ücretle nereye kadar yetişsin kiTek mi? Esinizde calismiyor mu vardiyali?
Yok bacım asgari ücret alıyor elinde avucunda ne kalıyor ki para batırsınSebebi bir cok sey olabilir. Bir arkadasin soyledigi gibi para batirmis olabilir, haftanin 6 gunu esinden ve cocugundan ayri kaldigi icin kendini yalniz hissedip depresyona girmis olabilir, ya da uzgunum ama sizin yoklugunuzu baskasiyla doldurmus ve terk edilmis olabilir. Hayat sartlari cok zor evet calismak gerekiyor ama bu sekilde de olmaz be gülüm.
Yetmez. O halde siz evinize yakin bir is bulun ya da esiniz. Cocuğunuzu krese verin, adina evlilik dediginiz sacma seyi bu sekilde sürdürmeye devam etmenin mantığı nedir?Çalışıyor tek başına yetişmiyor bi asgari ücretle nereye kadar yetişsin ki
Valla bende o kanateyim oldum olasıya derdini anlatmaz içine atarNe düşünüyorsunuz bilmiyorum ama adam depresyonda olabilir, ciddi iç sıkıntıları yaşıyor olma ihtimali bile beni ürküttü.
Şu dönemde her birimiz ayrı ayrı gelecek kaygıları güdüyoruz.
Siz beraber göğüs germediğiniz bir hayatta neyin evliliğini yaşıyorsunuz, anlamadım.
halamin oglu daha gecen ay kripto parada 200.000 batırdı. Kredi cekmis ailesinden habersiz.Yok bacım asgari ücret alıyor elinde avucunda ne kalıyor ki para batırsın
Bizi bu hayat şartlarına yitenler utansın Allah belasını versinSayın sevgili 26 yaşındaki yeni üye cansu.
Kuzum evliliğiniz doğal yaşamın tabiatına aykırı. Bir de 4 yaşında çocuğumuz var diyorsun. Haftanın 6 günü o çocuk babasından ayrı... Ayyy ben kafayı yicem.
Yıl olmuş 2022 haftada bir görüşülen bir koca var, 4 yaşında bir çocukla annesinde kalan bir kadın var. Vs. Vs. V.s
Emin ol kocan senin ve çocuğunun hasretinden arabesk dinleyip göz yaşı döküyordur.
Yazık la kimin çocuğuysa.
Kredi çekip çekmediğine bakarım mobil bankacılındanhalamin oglu daha gecen ay kripto parada 200.000 batırdı. Kredi cekmis ailesinden habersiz.o
Nasil ogrencek ki kadin evde yokHimmm.
Birden neşeli ruh halinin son bulması.
Arabesk dinlemeler.
Dalıp gitmeler.
Ağlamalar.
İçine atmalar,mutsuz olmalar.
Sürekli bir melankoli.
Genelde bunun gibi davranışları sevgilisinden ayrılmış olan kitle sergiler.
Kocanizi yasak aski terk etmiş bence.
Kuvvetle muhtemel bosanirim diyerek kadını kandiriyordu.
Yahut kadının,kocanizin evli olduğundan haberi yoktu.
Ogrenince vurdu tekmeyi
Bütün sosyal medya hesaplarını ortak kullanıyoruz öyle bir şey yapsa illa görürdümHimmm.
Birden neşeli ruh halinin son bulması.
Arabesk dinlemeler.
Dalıp gitmeler.
Ağlamalar.
İçine atmalar,mutsuz olmalar.
Sürekli bir melankoli.
Genelde bunun gibi davranışları sevgilisinden ayrılmış olan kitle sergiler.
Kocanizi yasak aski terk etmiş bence.
Kuvvetle muhtemel bosanirim diyerek kadını kandiriyordu.
Yahut kadının,kocanizin evli olduğundan haberi yoktu.
Ogrenince vurdu tekmeyi
Onu anlamaz mi yahu ?Nasil ogrencek ki kadin evde yok
Sanki sosyal medya üzerinden hesap açmak çok zor cansu.Bütün sosyal medya hesaplarını ortak kullanıyoruz öyle bir şey yapsa illa görürdüm
Diğer günleri bilmiyorum ki sadece o gün gördüm oğlunu kucağına alıp öptü sevdi çay alıp geldim ağlıyordu birde bi şarkıyı sürekli başa alıp dinliyordu elbet bir gün bu kış biter yaz gelir diye bir şarkıAhyy öyle değil ayol. Adam kadının evde olduğu haftanın bir tek gününde karalar bağlıyor.
Benim maaş evin kredisine gidiyor bacım ev alırken sağdan soldan elden aldığımız borçlara gidiyorBen anlamadım şimdi, siz çalıştığınız için çocuğunuza anneniz bakıyor ve bu nedenle haftanın 6 günü cümbür cemaat annenizin evinde yaşıyorsunuz (elbette çünkü başka hiçbir çözüm yolu yok), ama kocanız tek maaşla ev geçindiriyor. E sizin maaşınız? Çalışmanız bir işe yaramıyorsa madem annenizde yaşamasanız? Beynim ısınmaya başladı
Sence normal mi 6 gün ayrı kalmak?Denedik ama rahat edemedi çok kardeşli bir aile olduğumuz için sese gürültüye alışık olmadığı için birde tabi istediği gibi haraket edemediği için ama geri eve dönmek zorunda kaldı
Öyle bir karakter de değilki normalde işinden evine evinden işine kendi halinde olan biri belli eder bacım gözünden sözünden belli eder gizli saklı bir şey yapmayı beceremezSanki sosyal medya üzerinden hesap açmak çok zor cansu.
Evlilik cüzdanı şartı mi koşuyorlar hesap açarken ?
Hem sosyal medya üzerinden tanışmak şart mı ?
Bu kadar emin olma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?