ben buradaki çoğunluğun aksine kocanızın sizi aldattığını düşünmüyorum
yani şöyle ki parası pulu, vakti, ortamı olmayan bir adam, aldatabilmek için etrafında ne kadar dişi varsa yürümesi lazım ki (çok çok afedersiniz) "verecek" birini bulsun- ki onu da yapabilmek için hamurunda olması lazım. tabirin iğrençliği için özür diliyorum. ama eşinizin öyle leş bir zihniyetteki bir adam olması lazım bunu becerebilmesi için. ha imkansız değil, ne efendi sanılan adamlar neler yapıyor...ben asla olmaz demem ama sanmıyorum. umarım da değildir.
çapkınlık değil aşık olmuş diyenler olmuş...yani öyle evli çocuklu borçlu bir kıskaçta bir de karşılıksız imkansız aşk filan yaşaması eksikmiş derim artık...
bence düpedüz hayatınızın geldiği noktada adam yılmış.
eskiden hep o beni motive ederdi ,sabret geçecek derdi diyorsunuz.
e bu da can. onun da bittiği nokta gelmiş olamaz mı?
siz de çok yoruldunuz elbette ama erkekler de yorulur, erkekler de bıkar, erkeklerin de canı rahat sevişmek sıcak yuvaya girmek ister...
üstelik de sizin bu süreciniz ne kadar sürecek belli değil.
insan mahpus olsa gün sayar biter çilesi...
siz nasıl bir araya geleceksiniz? çocuğu nere okula vereceksiniz? kreşe verecek misiniz ne yapacaksınız?
kocamı özledim deyip sarılıp güzelce konuşun kocanızla bence...belki adam artık özlenmediğini, hiçe sayıldığını bile düşünüyr olabilir. siz kök ailenizlesiniz o yalnız.
Benden büyük isenizi ellerinizden saygıyla öpüyorum abla bu memleket öyle bir memleket ki elalmleri bitmez lafları sözleri bitmez cilesi bitmez bitmezde bitmez

büyüğüm. boşverin artık olan olmuş önünüzü görmek için bir yol haritası yapmaya bakın.