Sorun kocam

Hemşire sen de ne desek yok diyorsun ama. Anlıyorum zor bir durumun içinde bulmuşsun kendini ama bu böyle gitmez illa ki bi çözüm bulmak lazım bu yol yol değil.
Çıkayım işten sorun değil yok sayarım çıkarım bu sefer bütün borç olduğu gibi adamın üstüne evi taşıyayım desem 1 sene için gireceğim masrafa değmez hadi onuda geçtim ölürde yine annemin evine gelip gitmez bizi bu hale annen getirdi diye tavır aldı

Offfff
Peki bir araya geldiğinizde ne yapıyorsunuz? Cumartesi annenizde birşeyler hazırlayıp pazar sabah pikniğe gidelim diyor musunuz? Çocukla parka gidelim, çocuk uyuyunca dertleşelim sarılalım vs.
Ben çok yazdım ama çok üzüldüm ya
Genellikle çoçuğuyla oynar bisiklete bindirir sırtına alır top oynarlar taki çoçuk yorulup uyuyana kadar ondan sonra baş başa kalabiliriz ancak

Çıkayım işten sorun değil yok sayarım çıkarım bu sefer bütün borç olduğu gibi adamın üstüne evi taşıyayım desem 1 sene için gireceğim masrafa değmez hadi onuda geçtim ölürde yine annemin evine gelip gitmez bizi bu hale annen getirdi diye tavır aldı
E haklı :( burada biri kocamın annesi bizi gazladı borca soktu şimdi haftada 1 gün görüşebiliyoruz dese kaynananın evi basılırdı. Kocan da gaza gelmeseymiş derdik üzerine de.

Eşinizle vardiyalariniz uyusmuyormus, demek ki evde hep birisi var, kendiniz bakın.

8de vardiyası biten adam eve ışınlanmayacak belki 8.30 gelecek 8de işe başlayacak kadın da şu anki işine yetişmek istese sanırım 6da çıkması lazımmış...
hadi onu da çözelim: kadın evine yakın yerde işe girse bile:
4 yaşında çocuk evde duramaz. kocası 4 te vardiyaya gitse kadın 12de gitse..çocuğu kreşten kim alacak?

kısacası konu sahibi,
siz iş değiştirseniz bile evinize yakın yere gelseniz tekrar iş bulsanız bile tazminat ıyaksanız bile
bu çcouğu kreşe/okula verseniz bile
kim bırakıp kim alacak? ne düşündünüz bu konuda?

8de vardiyası biten adam eve ışınlanmayacak belki 8.30 gelecek 8de işe başlayacak kadın da şu anki işine yetişmek istese sanırım 6da çıkması lazımmış...
hadi onu da çözelim: kadın evine yakın yerde işe girse bile:
4 yaşında çocuk evde duramaz. kocası 4 te vardiyaya gitse kadın 12de gitse..çocuğu kreşten kim alacak?

kısacası konu sahibi,
siz iş değiştirseniz bile evinize yakın yere gelseniz tekrar iş bulsanız bile tazminat ıyaksanız bile
bu çcouğu kreşe/okula verseniz bile
kim bırakıp kim alacak? ne düşündünüz bu konuda?
Allah razı olsun işte en büyük sorunum buydu benim bunun içinden çıkamıyorum bir türlü

Aıle de bı garıp ,bırı de durdurmamıs kızım gıt evıne boyle evlilik mı olur dıye?

aile de yüksek ihtimalle 5 belki 10 çocuklu aile, annesi ev sahibi olabilmek için babasını y.dışına tek gönderip orada başka kadınla evlenmesine (e çünkü nasıl oturum alsın?) razı olan antepli (arabanlı) arkadaşlarım var..

aile için ev sahibi olmak 3-5 sene ayrı yaşamaya değer..belki etraflarında böyle gurbette çalışmış ev almış vs. insanlar da çoktur.
kısacası 18-20 yaşında evlenen "çocuk" zaten evi arabası olup evlenecek değil ya... illa 30una kadar borç ödeyecek. ya ne olacaktı?
dahası antepte urfada evler uçtu son yıllarda...korkunç borçlanmışlardır .

sadece keşke çocuğu da (uuu çocukları olmuyormuş demesinler)diye hemen yapmasaydınız. siz yine evi alır 10 sene öderdiniz....

Konuda eksik kısımlar var. Bir türlü taşlar oturmuyor.
2 yıldır böyle yaşıyorsunuz. 2 ay değil, 2 hafta değil. Yok yani akla, mantığa aykırı.
Kocan depresyona girmiş, diyorsun ki ne ara bu hale geldi hiç bilemedim. E bilemezsin tabii. Sadece bir pazar eve gidiyorsun adam işe giderken çocuğunu görüyor o kadarcık. Değil ağlamak o evin duvarlarını yıkar başka adam olsa.
Neyse yaa ne desek faydasız.
Siz böyle yaşamaya devam edersiniz, borç bitip de bir araya geldiğnizde iki yabancı olursunuz. Ömrünüzün sonuna kadar kırık dökük bir hikaye aaa ama ev aldınız dimi
Değmiştir umarım.

aile de yüksek ihtimalle 5 belki 10 çocuklu aile, annesi ev sahibi olabilmek için babasını y.dışına tek gönderip orada başka kadınla evlenmesine (e çünkü nasıl oturum alsın?) razı olan antepli (arabanlı) arkadaşlarım var..

aile için ev sahibi olmak 3-5 sene ayrı yaşamaya değer..belki etraflarında böyle gurbette çalışmış ev almış vs. insanlar da çoktur.
kısacası 18-20 yaşında evlenen "çocuk" zaten evi arabası olup evlenecek değil ya... illa 30una kadar borç ödeyecek. ya ne olacaktı?
dahası antepte urfada evler uçtu son yıllarda...korkunç borçlanmışlardır .

sadece keşke çocuğu da (uuu çocukları olmuyormuş demesinler)diye hemen yapmasaydınız. siz yine evi alır 10 sene öderdiniz....
Benden büyük isenizi ellerinizden saygıyla öpüyorum abla bu memleket öyle bir memleket ki elalmleri bitmez lafları sözleri bitmez cilesi bitmez bitmezde bitmez 😢😢

Konuda eksik kısımlar var. Bir türlü taşlar oturmuyor.
2 yıldır böyle yaşıyorsunuz. 2 ay değil, 2 hafta değil. Yok yani akla, mantığa aykırı.
Kocan depresyona girmiş, diyorsun ki ne ara bu hale geldi hiç bilemedim. E bilemezsin tabii. Sadece bir pazar eve gidiyorsun adam işe giderken çocuğunu görüyor o kadarcık. Değil ağlamak o evin duvarlarını yıkar başka adam olsa.
Neyse yaa ne desek faydasız.
Siz böyle yaşamaya devam edersiniz, borç bitip de bir araya geldiğnizde iki yabancı olursunuz. Ömrünüzün sonuna kadar kırık dökük bir hikaye aaa ama ev aldınız dimi
Değmiştir umarım.
Değmezmiş ev içinde olsa mal mülk içinde olsa değmez miş 😢😢

Bizde antepli enişte var. Çocukluğumdan beri yakın akrabayız. Ben çok severim onları, özellikle ailenin kadınları çok güçlü. Tabi onlar yıllardır istanbulda yaşıyorlar. Yalnız bu durumun coğrafyayla pek ilgisi yok gibi.
Neyse olan olmuş artık önüne bakacaksın.
Konuya öyle bir girdin ki yanlış anlaşılmalara sebep oldun.
Belli ki evliliğini sürdürmek istiyorsun. Eminim annenin evinde de çok sıkıldın.
O zaman bundan sonra adımını ona göre atacaksın.
Misal bugün cumartesi yarın görüş gününüz(töbest.)
Nedir planın bir ön hazırlık yaptın mı.
Aldattığını sanmıyorum. Ama olabilir de.
Yalnız konusma yaparken sakın bunu ona belirtme. Ben artık dayanamıyorum yuvamda olmak istiyorum anneme gitmek içimden gelmiyor başka bir yol bulamazmıyız gibisinden bir nabzını yokla.

ben buradaki çoğunluğun aksine kocanızın sizi aldattığını düşünmüyorum

yani şöyle ki parası pulu, vakti, ortamı olmayan bir adam, aldatabilmek için etrafında ne kadar dişi varsa yürümesi lazım ki (çok çok afedersiniz) "verecek" birini bulsun- ki onu da yapabilmek için hamurunda olması lazım. tabirin iğrençliği için özür diliyorum. ama eşinizin öyle leş bir zihniyetteki bir adam olması lazım bunu becerebilmesi için. ha imkansız değil, ne efendi sanılan adamlar neler yapıyor...ben asla olmaz demem ama sanmıyorum. umarım da değildir.

çapkınlık değil aşık olmuş diyenler olmuş...yani öyle evli çocuklu borçlu bir kıskaçta bir de karşılıksız imkansız aşk filan yaşaması eksikmiş derim artık...

bence düpedüz hayatınızın geldiği noktada adam yılmış.
eskiden hep o beni motive ederdi ,sabret geçecek derdi diyorsunuz.

e bu da can. onun da bittiği nokta gelmiş olamaz mı?
siz de çok yoruldunuz elbette ama erkekler de yorulur, erkekler de bıkar, erkeklerin de canı rahat sevişmek sıcak yuvaya girmek ister...

üstelik de sizin bu süreciniz ne kadar sürecek belli değil.
insan mahpus olsa gün sayar biter çilesi...
siz nasıl bir araya geleceksiniz? çocuğu nere okula vereceksiniz? kreşe verecek misiniz ne yapacaksınız?

kocamı özledim deyip sarılıp güzelce konuşun kocanızla bence...belki adam artık özlenmediğini, hiçe sayıldığını bile düşünüyr olabilir. siz kök ailenizlesiniz o yalnız.
Benden büyük isenizi ellerinizden saygıyla öpüyorum abla bu memleket öyle bir memleket ki elalmleri bitmez lafları sözleri bitmez cilesi bitmez bitmezde bitmez 😢😢

büyüğüm. boşverin artık olan olmuş önünüzü görmek için bir yol haritası yapmaya bakın.

İki yıl ne demek ya bukadar onemlimiydi ev sahibi olmak çocuk babasını haftada 1 görüyor bu adam aile kahvaltısı akşam yemeği nedir bilmiyor bekar hayatı yaşıyor yani çok garip araya ciddi soğukluk girmiştir bence eşiniz de bunalmistimkarisi yok çocuğu yok bı dünya borç ödüyor aile hayatı diye birsey kalmamış.

Hem ayrı ev hem cinsellik 0 mi ? Bu adam başkasına aşık olmasinda napsın. Ortada ne yuva var ne eş. Açık açık konuşun bence
Kadında aşık olsun o zaman başkasına nasilsa ne yuva var ne koca.. kadın keyfinden annesinde sanki.. ayrıca kocası durumdan memnun degilse karısına yakın taşınabilir.. böylece kadın çocugunu annesine birakırken zorluk çekmez.. kocasıyla ayni evde yaşamaya da devam eder

Bacım evlendiğimizde bir sorunumuz yoktu çok şükür geçinip gidiyorduk ne zaman bu ev fikri ortaya çıktı kredi çekip aldık bu durumlar başladı 2 yıldır bu şekilde devam ediyor
Ben sunun icin dedim: yol 3 saatmis o yuzden siz anneniz de kaliyormussunuz ya, evi de simdiki semtten degil de ikinizin de isine uygun yerden alabilirdiniz. Buldugunuz cozum olmamis iste. Ev sahibi olmussunuz ama yuvaniz yikiliyor farkinda degilsiniz.

yapılabilecek en mantıklı şeylerdne birisi kendi evlerini satıp annenin evine yakın yerden almak--mümkünatı varsa.
belki adamın işine uzak olur o zaman da ama fabrikaymış işyeri onun servisi vardır diye düşünüyorum?

çocuğu 1 sene daha anneyle idare edip elden borçlar bitince de yine o mahallede kreşe verebilirsiniz- kreş var mı etrafta?
annenize yakın yerde olursa kardeşlerle filan bir şekilde alma-bırakma işini organize edebilirsiniz.

eşinizle de baştan güzelce konuşun onun aklında nasıl bir şey var bi bakın.

İş yerleriniz evinize uzak mı?
Vardiyalarınızın denk gelmemesi,ulaşım için ve çocuğun bakıcı masrafları düşünülünce çalışmasanız daha iyi.O zamanda kredi borçları var diyorsunuz.
Bu durumda deneyebileceğiniz aklıma gelen tek çözüm.Yaşlıda olsa, çocuğa 2-3 saat göz kulak olabilecek durumdaysa,
kayınvalidenizi sizin evinize çağırmak.Bir sürede böyle deneyin.Evliliğiniz ve aile bağlarınız mevcut durumdan çok etkileniyor.Bir de bunu deneyin derim.

Back
X