Sorun mu sizce ?

Memlekette üniversite mezunu erkekler bile bu kadar sığken lise mezununu düşünemiyorum. Böyle bir durumda ailesine bakın derim. Ama yaparım alışırım diyerek değil, sizin aileniz gibiler mi diye kafa yorarak

Ben böyle şeylere pek takılmıyorum, yüz yüze görüşüp o elektriği almaya bakarım. Az çok anlarsınız zaten.
Benim sevgilim de lise mezunu bile değil, ama çok kültürlü, yabancı dilleri olan. Sürekli olarak yurt dışı seyahatlerine katılan biri. O da esnaf. Kendisini geliştirmiş çünkü. Öyle bir şey olabilir sizin de.
Tabi aile çevre gibi etmenleri de irdeleyeceksiniz, görüşünce az çok bir şeyler anlarsınız.

Cok iyi dusunmen lazim. Bunu ileride sein kfana kalkcak biri olup olmicagni anlamanlazm. Bak onunda bi isi varmis esnaf isinin patronuymus problem edilcek bi durum yok. Kafa yapisi onemli. Cok iyi taniman lazm. Ornegin Onun bi yanlisi olur duzeltmek adina birseyler drsin ama o "tabii sen uni okumussun ogretmensin falan ya daha iyi bilirsim" seklinde tartisma cikarir mi . ornegini gordum cnku

Cok iyi dusunmen lazim. Bunu ileride sein kfana kalkcak biri olup olmicagni anlamanlazm. Bak onunda bi isi varmis esnaf isinin patronuymus problem edilcek bi durum yok. Kafa yapisi onemli. Cok iyi taniman lazm. Ornegin Onun bi yanlisi olur duzeltmek adina birseyler drsin ama o "tabii sen uni okumussun ogretmensin falan ya daha iyi bilirsim" seklinde tartisma cikarir mi . ornegini gordum cnku
Evet tam olarak sormak istediğim de buydu zaten. Sürekli böyle komplex yaparsa çok yıpratıcı olur

Eskidenmiş o universite mezununun farki olurmuş. buradaki konulari okudukca hep su gelirdi aklima, biz 400 kisi mezun olduk hep derdim bu hödükleri kizlar universite mezunu diye bi mok sanacak ilerde.
Valla mezun olurken ben de aynini dedim
:deli::deli::deli:
O kadar boş beleş bi halta yaramayan ciğeri karakteri beş para etmeyen insanlar vardı ki
(Cohhh severim arkadaşlarımı coooh severim:KK53::KK53:)

Evet tam olarak sormak istediğim de buydu zaten. Sürekli böyle komplex yaparsa çok yıpratıcı olur
Benim halam ogretmen esi su urunleei muhendisi . ne zaman halam bi se soylese enistem der ki ogretmenlik yapma bana ama tbi iliskileri yipranmis. Onu kendinle
kiyaslama.erkekler herzaman ustunluk saglamak ister bu tip konularda. Biraz isin zor egosunu sisirmen gerekeblr.onu en iyi sen tnirsin ama cok iyi tartman lazm

Benim halam ogretmen esi su urunleei muhendisi . ne zaman halam bi se soylese enistem der ki ogretmenlik yapma bana ama tbi iliskileri yipranmis. Onu kendinle
kiyaslama.erkekler herzaman ustunluk saglamak ister bu tip konularda. Biraz isin zor egosunu sisirmen gerekeblr.onu en iyi sen tnirsin ama cok iyi tartman lazm
Anladım haklısınız teşekkürlerr

Back
X